Értékelések (13)

2024. 02. 03.
Lenyűgözve rendít meg. Életem egyik legsokatmondóbb filmje.
Hihetetlen mennyiségű érzelemmel átitatva éltem végig a film történetét. Nagyon erős a hatása. Mikor azt hiszed, már mindent bírsz érzelmileg, akkor jön A hó társadalma, ... több»
2024. 01. 13.
Közepes
A többi Harlan Coben-sorozathoz képest ez jóval gyengébb. Viszont nem feltétlenül a cselekmény miatt, hanem a főszereplőt, Mayát alkotó színésznő pocsék alakítása miatt. ... több»
2023. 12. 17.
Minden a szőnyeg alatt...
Kicsit hullámzó az érzésem a sorozat kapcsán. Indít egy 15 éves lány incselkedésével edzőjével, aki végül megerőszakolja a lányt. Majd a szülők, de leginkább az anya a sz... több»
Bullshit a javából
Az első évad is kicsit sokk volt, de a második évad kínzás. Végignéztem (nagyon nehezen), mert kíváncsi voltam, hogy tényleg az az előre megjósolható, nulla kreativitású,... több»
2023. 03. 17.
Meredeken lefelé
Az első és második évad nagyon izgalmas volt, leginkább abból a szempontból, hogy beleláthattam egy pszichopata, nárcisztikus sorozatgyilkos fejébe. Szokni kellett, hogy ... több»
2023. 02. 14.
A vágy, ami mindent átsző
Fúú, hát ez teljesen odaszegezett a képernyő elé. Átjön az a vágy, a mi hajtja Almát Darióhoz. És közben lassan kiderül, hogy majdnem mindenki majdnem mindenkivel szexelt... több»
2022. 12. 10.
Akár fejjel lefelé is...
Huuu, amikor azt érzed, hogy veszélyes számodra valami,mert átveszi feletted a kontrollt, na ez a sorozat az volt nekem! Az elejétől a végéig fent tudta tartani az izgalm... több»

81 Hajsza  (2013)

2022. 12. 09.
Elég lett volna 2 évad
Míg az első évadnál azt éreztem, ez egy izgalmas, feszültségkeltő, abbahagyhatatlan sorozat, ezt az élményt szép lassan elvették. Az első évad szuper volt, a fordulataiva... több»
2022. 11. 29.
Meglepő
Hmm... míg az első évad felét közepesnek tartottam, a vége felé viszont éreztem a folytatás iránti érdeklődést. Nagyon jó lett a második évad. Végig fent tudta tartani az... több»
2022. 09. 29.
Béna
Nulla feszültség, szinte előre látható szálak, hihetetlenül sablonos, mindenféle izgalomtól mentes. Ehhez sok gondolkodás,rejtélyes szál beszövése nem kellett. Néhol a ze... több»
2022. 07. 31.
Nem, nem, nem!
Nesze semmi, fogd meg jól! Kár érte! Kapkod a múlt és a jelen között. Elvileg egy túlélő sorozat lenne, de a komolyság, a feszültség hiányzik belőle. Pl., jön a medve, B+... több»
2021. 09. 12.
Izgalmas és bonyolult
Az első pár rész nagyon sűrű, nem érteni, ki kivel van összefüggésben, a különböző szálak hovatartozása rejtély. Aztán az 5. résztől, Olíviától minden kezd összeállni és ... több»
2021. 08. 18.
Izgalmas
Hmmm. Nagyon beszippantott.Jó karakterekkel. Segev formája zseniális. Hasonló történetű minisorozat (Örökre eltűnt) van most a Netflixen, így pár fordulatnál csak nevette... több»