#10
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

szül. 1948. 12. 21. (75 éves)
Washington - District of Columbia - Amerikai Egyesült Államok
Samuel Leroy Jackson Washingtonban született, de Dél-Tenesseeben nőtt fel édesanyjával és annak szüleivel. Apja távol élt a családjától, alkoholizmusa fiatalon halálba kergette. Az atlantai Morehouse College diákja volt, először tengerbiológiát tanult, de miután csatlakozott egy amatőr színjátszó csoporthoz eldöntötte, hogy a... több»
#9
Paul Bettany

Paul Bettany

szül. 1971. 05. 27. (52 éves)
Harlesden, London, England, Egyesült Királyság
Paul Bettany angol színész 1971. Május 27-én született Londonban. Művészcsaládból származik: édesapja (Thane Bettany) színművészeti tanár, édesanyja (Anne Kettle) visszavonult színésznő; nővére íróként dolgozik. Színésznő volt anyai nagyanyja, Olga Gwynne is, míg nagyapja zenész volt. Kilenc éves volt, amikor beiratkozott... több»
#8
Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

szül. 1990. 06. 13. (33 éves)
High Wycombe, England, Egyesült Királyság
Aaron Taylor-Johnson 1990. június 13-án született az angliai High Wycombe-ban. Szülővárosa főiskolájában éneket, táncot, akrobatikát és színjátszást tanult. Hatévesen egy gyerekelőadásban játszott, majd a Macbeth egyik szerepét alakította. A televízió képernyőjén láthattuk a BBC sorozatában, a Feather Boyban (2004), de olyan... több»
#7
Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen

szül. 1989. 02. 16. (35 éves)
Sherman Oaks, Kalifornia, US
Elizabeth Chase Olsen 1989 február 16-án született Sherman Oaksban, Kaliforniában, Jarnette és David Olsen gyermekeként. Anyai ágról angol, apai oldalról norvég vér csörgedezik az ereiben, aki a színésznőként és tervezőként elhíresült Mary-Kate és Ashley Olsen ikerpár húga. Van egy idősebb bátyja, Trent, és két fiatalabb... több»
#6
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

szül. 1983. 08. 11. (40 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália
Chris Hemsworth 1983. augusztus 11-én született Melbourne-ben, Ausztráliában egy angoltanárnő és szociális munkás gyermekeként. Testvérei, Luke és Liam szintén színészek. Melbourne-ben és vidéken, egy kis közösségben nőtt fel. 2004-től három évadon keresztül a népszerű ausztrál szappanoperában, az Otthonunkban (Home and... több»
#5
Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

szül. 1967. 11. 22. (56 éves)
Kenosha, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Mark Ruffalo 1967. november 22-én született Kenoshában, az Egyesült Államokban, fodrásznő és szobafestő gyermekeként. Olasz és kanadai francia felmenőkkel rendelkezik. Virginia Beach-en, San Diegóban majd Los Angelesben töltötte gyerekkori éveit. A Stella Adler Conservatoryn végezte tanulmányait, majd az Opheus Theatre Company egyik... több»
#4
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (42 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
#3
Jeremy Renner

Jeremy Renner

szül. 1971. 01. 07. (53 éves)
Modesto - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jeremy Lee Renner 1971. január hetedikén született a kaliforniai Modestóban. Renner a Modesto Junoir College-en tanult, először programozással és kriminológiával foglalkozott, de érdeklődött a színészet és pszichológia iránt is. Tanulmányi befejezése után színészi ambíciókkal Los Angelesbe költözött. Karrierjét színházi... több»
#2
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

szül. 1984. 11. 22. (39 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Scarlett Ingrid Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja, Melanie Sloan színésznő. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa. Már... több»
#1
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (59 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»