Színészek, akik Lyme-kórosok a ranker.com alapján

#9
Peter Sarsgaard

Peter Sarsgaard

szül. 1971. 03. 07. (53 éves)
Belleville, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Az illinoisi Scott Air Force légitámaszponton született, mert az apja ott dolgozott mérnökként. A St. Louis' Washington University-n diplomázott történelem és irodalom szakon. A legendás new york-i T. Schreiber Studio-ban tanult színészetet, ahol többek között Edward Norton is. Első filmje a Ments meg, Uram! (1995), későbbi szerepeit A... több»
#8
Parker Posey

Parker Posey

szül. 1968. 11. 08. (55 éves)
Baltimore, Maryland, Egyesült Államok
Édesanyja Lynda Patton, séf, édesapja pedig Chris Posey, egy autókereskedés tulajdonosa. Van egy ikertestvére, Christopher. Keresztnevét a Suzy Parker elnevezésű Chevrolet modell után kapta. Gyermekeik születése után a Posey család Monroe-ba, Louisiana államba költözött, ahol tizenegy éven keresztül éltek. Később Laurel-be,... több»
#7
Jamie Lynn Sigler

Jamie Lynn Sigler

szül. 1981. 05. 15. (42 éves)
Jericho, New York, Long Island, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jamie-Lynn Sigler Jericho-ban született New York államban 1981. május 15-én. Szülei Steve és Connie Sigler. Apja görög és román zsidó származású, míg anyja kubai. A Jericho High School-ban tanult, majd a Artist and Cultural Playhouse diákja volt.  Színészi karrierjét a Bűnös negyed című filmben kezdte 1998-ban. 1999-ben... több»
#6
Michael J. Fox

Michael J. Fox

szül. 1961. 06. 09. (62 éves)
Edmonton, AB Kanada
Michael J. Fox 1961. június 9-én született Kanadában. Három idősebb, egy fiatalabb testvére van. Fiatal korától hoki játékos vagy gitáros szeretett volna lenni, zenekart is alapított, csakhogy miután tizenöt évesen szerepet kapott a Leo and Me című tévésorozatban, a színészet felé fordult az érdeklődése. 1980-ban Los Angelesbe... több»
#5
Richard Gere

Richard Gere

szül. 1949. 08. 31. (74 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
A színész és elkötelezett humanitárius Richard Gere 1949-ben született, Philadelphiában. Több hangszeren játszik, már fiatalon zenét szerzett különböző iskolai műsorokhoz, de musicalt is írt. Sportolói ösztöndíjjal kezdte meg az egyetemi tanulmányait (szenvedélye a lacrosse és a síelés). Filozófia szakos hallgató volt, de az... több»
#4
Ben Stiller

Ben Stiller

szül. 1965. 11. 30. (58 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án született New York Cityben. Szülei, Anne Meara és Jerry Stillers színészek, és gyakran vitték el őt és nővérét, Amyt a forgatásokra, akivel már fiatalon amatőr filmeket készített. Tíz évesen vendégszerepelt anyja sorozatában, de ekkoriban még közelebb érezte magához a színpadot,... több»
#2
Christie Brinkley

Christie Brinkley

szül. 1954. 02. 02. (70 éves)
Monroe, Michigan, Egyesült Államok
Christie Brinkley amerikai származású modell és színésznő. 1954. február. 2.-án látta meg a napvilágot, a Michigan-beli Monroe-ban. Még fiatal volt, amikor a szülei elváltak, az édesanyjával és a bátyjával Kaliforniába költöztek, ahol édesanyja nem sokkal később újraházasodott. A Paul Revere Jr. egyetemen szerezte meg a... több»
#1
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»