Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20021

dráma

Pari és Farhad boldogan élnek a fiukkal, ám Pari váratlanul terhes lesz. A férje el akarja vetetni a gyereket, ám a nő erre nem hajlandó. több»

#20022

vígjáték

A Párizsi Természettudományi Múzeumba tett látogatása után Simon Esich-nek (Grégori Derangére, A három testőr visszatér) szent meggyőződése, hogy az embertani tárról vele tartott... több»

Egy olyan család életét követhetjük nyomon ahol felcserélődtek a szerepek, mert itt végre a nő épít karriert és a férjnek kellene helytállnia otthon. Vígjátéknak gyenge és ennek az ősemberes szálnak sincs sok értelme.
Flowers and Bottoms
#20023

misztikus | romantikus | rövidfilm

A rövidfilm egy szerelmi történet, melyben nem szerepelnek arcok. több»

Rendező: Christos Massalas

#20024

dráma

Egy nő élete egyik legnehezebb döntésével találja szemben magát, amikor úgy érzi, szeretne kilépni a kapcsolatból, amelyben él. több»

#20025

thriller

Egy megözvegyült anya éjjeli őrként vállal munkát, hogy napközben szemmel tarthassa tizenéves lányát. A műszakja alatt szemtanúja lesz egy gyilkossági kísérletnek, majd később... több»

#20026

dráma

A film négy ember egy hónapját mutatja be, amely során kiderül, mennyire törékeny is egy élet és az emberi sors. Ez alatt az egy hónap alatt balesetek történnek és sorsok fonódnak... több»

#20027

horror

Juliet White élete erőszokas véget ért. Az örökké problémás lány halála után egy börtönben ébred, ahol egy szellemi vezető arra kényszeríti, hogy újra élje át életének... több»

#20028

dráma

Indiai legendák nyomán készült fantáziadús történet, amelyben Asa, a jós lánya megszökik anyja elől, hogy szabadon élhessen az erdő mélyén. több»

#20029

rövidfilm

A rövidfilm egy tabuktól mentes vidéket mutat be.

Rendező: Antonio da Silva

#20030

53 A másik Carlos  (2021)

(1)

dokumentum

Netflix

Carlos DeLuna 21 évesen került börtönbe 1993-ban Wanda Lopez meggyilkolásáért. Az ártatlanságát hangoztatta kivégzése napjáig. Azt állította, hogy egy másik Carlos követte el a... több»

Rendező: Patrick Forbes

Érdekes témaválasztás, de a zene és a vágás szörnyű, sokat elvesz az élményből.
#20031

53 The Refuge  (2023)

horror

Rick Pedroni őrmester megváltozott és veszélyes állapotban tér haza feleségéhez, Kate-hez, miután egy titokzatos erő megtámadta őt az afganisztáni harc során. több»

#20032

dokumentum

A Rio de Janeiró-i Maracana stadion árnyékában tizennégy favela-focicsapat mérkőzik meg egymással. A Campo de Jogo a foci fontosságát tárja a nézők elé a brazil kultúrában.

Rendező: Eryk Rocha

#20033

53 Ambiancé  (2020)

dokumentum

A tér és az idő szürreális, álomszerű utazássá alakul a filmben, amely az idejét a mozgóképeknek szentelő Anders Weberg művészetének absztrakt, nem lineáris narratív... több»

#20034

dráma | romantikus

Tbiliszi, Grúzia fővárosa, napjainkban. A harmincnégy éves April egy éjszakára rács mögé kerül prostitúció miatt. Később visszatér az éjszakai élet központjába, egy luxushotel... több»

#20035

53 Cherry Pie  (2013)

dráma

Zoé menekülni próbál önmaga elől. Az északi sivár tájakon utazva egy nap elér egy komphoz, ahol egy rejtélyes nő váratlanul eltűnik. Az idegen téli kabátjában Zoé elér a... több»

#20036

dráma

Olivia a suli egyik éltanulója és a csapat pompomlánya. Édesanyja, Trish rendkívül büszke rá, Olivia azonban fél bevallani, hogy várandós. A lány egyedül próbálja megoldani a... több»

A cselekmény jó volt egy csomó ismeretlen kanadai színésszel. Ez rendben volt, nekem tetszett.
#20037

vígjáték

Egy vállalkozónak köszönhetően több különböző család bérel ki egy kis házat, így teljesen idegen emberek kénytelenek ideiglenesen együtt élni.

#20038

dráma

Tatsuya Nikaido egy középkorú, elvált férfi, aki egyedül él a lányával a nagyvárosban, és egy mezőgazdasági céget irányít. Miután egyetlen fia is elhunyt, a férfinak hatalmas... több»

#20039

53 Le verità  (2017)

thriller

A film a fiatal üzletember, Gabriele Manetti történetéről szól, aki egy indiai üzleti útról hazatérve és megvilágosodva úgy érzi, hogy élete más irányba fog fordulni - társadalmi... több»

#20040

dráma | horror | thriller

Eg fiatal párt egy erdei kunyhóba visznek, hogy itt folytassák a terápiát, amelyre azért van szükségük, mert lányuk eltűnése komolyan megviselte mindkettőjüket. Már az is gondot... több»