Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21081

akció | krimi | thriller

Egy tapasztalt orgyilkos mindkét oldalon játszik egy orosz bandaháborúban, és egy ismeretlen ellenség célpontjává válik.

#21082

50 Dear Dictator  (2018)

(2)

vígjáték

Egy fiatal rebellis lány levelet ír egy diktátornak. A diktátor meg is kapja a levelet, miközben éppen puccsot hajtanak végre ellene. A régi vezérnek menekülnie kell... így kerül egy... több»

Nem szabad komolyan venni ezt a filmet, ennyi a lényeg. Én jól szórakoztam. Szerintem egészen vicces, jó humorú. Engem teljesen kikapcsolt.
#21083

50 Sugar Mountain  (2016)

(2)

dráma | thriller

Két testvér, akiket elhagyott a szerencse, megszervezik saját eltűnésüket az alaszkai vadonban, hogy aztán eladhassák a sztorit. Csakhogy a trükk némileg valóságosabbra sikerül, mint... több»

Nincs is mit hozzáfűzni, 5 perc alatt magába rántott a sztori, nagyon jól meg van írva, és a színészek is jók. A végén az autós szerelmi jelenet roppant szánalmas volt azzal a megszakítással. Nem tudom minek kellett.
#21084

50 Crypto  (2019)

dráma | krimi | thriller

A fiatal ügynök megbízást kap, hogy derítse fel New York szövevényes korrupciós hálózatát.   több»

#21085

dráma

Dave atya megszólal az után a szörnyű tragédia után, hogy felgyújtották az egyetemi kampusz területén található templomot. több»

#21086

50 Stonewall  (2015)

dráma | történelmi

1969-ben az erőszakos Stonewall-tüntetések katalizátorként szolgáltak a melegjogi mozgalom számára New Yorkban. A dráma történetének középpontjában Danny Winters áll, aki maga... több»

#21087

romantikus | vígjáték

Telekom TVGO

Miután az élettársa szexofóbnak nevezi, egy férfi kénytelen szembesülni szexuális félelmeivel. több»

Átlagos, vagy még inkább átlagon alatti vígjáték, amire a legőszintébben mondom, hogy kár az időt pocsékolni. Talán a háttérben elfér, ha valami zaj kell az egyéb teendőhöz, de rászánni az időt tényleg felesleges.
#21088

50 The Dive  (2023)

dráma | kaland | thriller

Két nővér búvárkodni megy egy gyönyörű, távoli helyre. Az egyik testvérnek nekicsapódik egy szikla, és 28 méter mélyen csapdába esik. A veszélyesen alacsony oxigénszint és a... több»

#21089

50 C.O.G.  (2013)

(2)

dráma | vígjáték

Egy fiatal férfi Oregon-ba utazik, hogy ott dolgozzon egy almafarmon. Nem igazán van elemében, és úgy érzi, hogy az életének mindenki keresztbe tesz, akárkivel csak találkozik. több»

Óvatosan állok a filmek mondanivalójához, mert általában valamilyen keresztény, konzervatív vagy liberális üzenetet várok. Valaki úgy jellemezte ezt a filmet, mint nihilista alkotást... Hát ezt sem tudom mennyire passzol a képbe, mert voltak pozitív karakterek is. Tehát a világ... több»
#21090

dokumentum | vígjáték

A tehetséges humorista, Amy Schumer kompromisszumok nélküli, provokatív stílusával pillanatok alatt meghódította az amerikai közönséget. Első önálló show-ja felvételei a New York-i... több»

Rendező: Chris Rock

Szereplők: Amy Schumer

#21091

50 Lázadók  (2017)

dráma | krimi | romantikus | thriller

A filmet megtörtént események ihlették. A történet szerint 1992-ben erőszakos megmozdulások veszik kezdetüket, miután ítéletet hirdetnek Rodney King ügyében. több»

#21092

fantasy | kaland | thriller

Telekom TVGO

A viking gyermekek, Røskva és Tjalfe egy grandiózus kalandra indulnak Midgardból Valhallába az istenek, Loki és Thor kíséretében. Az élet nem bizonyul fenékig tejfelnek az istenek... több»

Hoppá valaki érti ezt a filmet hogy kapcsolódik a többi Thor-hoz mert amit elmondtak és bemutattak benne az valami katasztrófa lett. A cselekményekben semmi olyan megfoghatót nem talál az ember ami egy fantasy vagy sci-fi hez hasonlítható. A címéből adódóan egy igazi legendás... több»
#21093

vígjáték

Netflix

2018. Barcelona, Katalónia. Marcos egy 35 éves férfi, akinek az élete egyik napról a másikra a feje tetejére áll. Nyolc év után barátnője, Ana váratlanul szakít vele, épp akkor,... több»

Nagyon aktuális a humora, kihasználja a modern kapcsolatok valamennyi humorforrását. Egyike azoknak a vígjátékoknak, melyekben valóban szórakoztató már maga a főszereplő személye is. Nekem bejött, ajánlom mindenkinek, aki őszinte nevetésre és szórakozásra vágyik.
#21094

50 Dig Two Graves  (2014)

(1) (1)

dráma | horror | misztikus | thriller

A film története szerint egy lány nem tudja feldolgozni bátyja eltűnését, az ügy megszálottjává válik, míg végül egy rémálomszerű utazásra indul egy gótikus kisvárosba. Vajon... több»

Teljesen más alakult ki ebből a filmből mint amire számítottam. Sajnálatos, hogy sem szinkron, sem pedig felirat nem található hozzá. A nyelvezete nem túl nehéz, így annak aki kicsit is beszél angolul, abszolút javaslom. Eredeti a történet és hátborzongató az egész, de a legjobb... több»
#21095

vígjáték

Max

Egy évvel ezelőtt Ricardo és Felipe egy táborba vitte volna a gyerekeket, akik a vonaton maradtak nélkülük. Clara nem bízik bennük, és úgy dönt, hogy a gyerekeket a barátnőjével,... több»

Kellemes és jó hangulatú film, amit bármikor meg lehet nézni. Én imádtam!
#21096

50 Mansome  (2012)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilmben modellek, színészek, szakértők és komikusok fejtegetik, mit jelent férfinak lenni a 21. században, mikor a férfiasság szó olyan szerteágazó, mint a hipsterek... több»

#21097

akció | dráma | thriller

A Hamilton ügynök: A keresztlányom védelmében című akciófilmben Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) különleges ügynök keresztlányát terroristák egy csoportja rabolja el. A svéd... több»

Fordulatokkal teli végig izgalmas film, a szereposztás is kiváló és a történet is szuper, nagyon jó kikapcsolódás volt.
#21098

dráma

A film története szerint egy ateista egy halálközeli élménynek köszönhetően megtér. több»

#21099

40 A társadalomellenes  (2013)

(5) (3)

horror | sci-fi | thriller

Öt egyetemista szilveszteri házibulira készül. Fogalmuk sincs róla, hogy odakint világszintű járvány üti fel a fejét. Mivel senki másra nem számíthatnak, elbarikádozzák magukat.... több»

Már megint egy olyan film, aminek se koncepciója, se sztorija és sajnos színészi teljesítménye sincsen. Vagyis van, de nagyon szegényes. Cody Calahan, aki rendezte és scriptelte is a filmet, eléggé eltévedt. Ezt alaposabban is átbeszélhette volna a film operatőrével, Jeff Maherral,... több»
#21100

romantikus | vígjáték

Didem, Esra és Zeynep három jóbarát, akik közül csak Didem egyedülálló. Esra épp az esküvőjére készül, Zeynep pedig már Ergün felesége. Didem mindenféle stratégiát bevet... több»