Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21621

horror | sci-fi | thriller

A film egy kisvárosban játszódik Devil's Gate-ben, Észak-Dakotában. A történet szerint egy helyi nő és a fia eltűntek. Schull, az FBI ügynök segíti a helyi sheriffet a nyomozásban.... több»

#21622

dráma | életrajzi

Egy film a legendás Walt Disney karrierjének kezdeteiről Timothy Susanin "Walt Before Mickey" című könyve nyomán. több»

#21623

thriller

Netflix

Valami félelmetes dolog történik Block Island partjainál. Egy furcsa erő a lakosokat és a vadon élő állatokat egyaránt hatalmába kerítette. több»

Egy mondatra építeni az egész film rejtélyét, mondanivalóját, amit az anya mond valamikor a film folyamán a kislányának, meglehetősen merész ötlet, ami még működhetett is volna abban az esetben, ha kapunk a film végén kielégítő magyarázatot arra a bizonyos rejtélyre. De nem... több»
#21624

krimi | vígjáték

Ward felesége nem a hűségéről híres, és ezt mindenki tudja, beleértve Wardot is. A felszarvazott férj színes bőrű barátai szeretnék megoldani szerencsétlen bajtársuk... több»

#21625

51 Hagazussa  (2017)

(2)

dráma | horror

A 15. századi Ausztriában hideg tél tombol az Alpokban, ahol a babonaság uralkodik a helyi parasztság felett. Egy távoli alpesi kunyhóban, Albrun és az édesanyja szűkösen éldegélnek... több»

Mióta horrortémában egyáltalán egyetlen billentyűleütést is megejtettem így cirka huszonöt év alatt, talán sosem tudtam egy filmet annyira tevőlegesen és nehézkesen elhelyezni a palettán, mint Lukas Feigelfeld Hagazussa című, igencsak megosztó darabját. A százkét perces... több»
#21626

krimi

A londoni alvilág két legelvetemültebb bűnözője, Billy Hill és Jack Comer története, akik az egész országot behálózó, az ötvenes évek közepéig fennálló alvilági birodalmat... több»

#21627

dráma | krimi | misztikus

Egy nyomozó tragikus módon elveszíti feleségét és lányát. Ennek súlya alatt egyre eltökéltebben próbálja megtalálni az amerikai nagykövet elrabolt lányát, mindegy, milyen áron. több»

#21628

51 Viking  (2016)

(2)

akció | dráma | háborús | történelmi

Kievan Rus, a legendás viking a 10. század végén élt. Apjának halálát követően az ifjú viking herceg, Vladimir száműzte őt a befagyott tengeren túlra... több»

Jó, jó, nagyon jó...:) aki szereti a sötét középkort, az megtalálhatja a magáét ebben filmben. Van benne minden mi orosz-történelem, harcjelenetek, hideg és hó, na meg kegyetlenség. És a teátralitás, drámaiság sem hiányozhat-természetesen. Szerintem kicsit túl is nyomták... több»
#21629

horror | misztikus | thriller

A régiséggyűjtő Leon Leigh (Aaron Poole) hosszú évek távolléte után tér haza. Édesanyja (Vanessa Redgrave) meghalt, és ő lett az örököse egy régi háznak, amely egy... több»

#21630

31 Leprechaun Returns  (2019)

(3) (5)

fantasy | horror | vígjáték

A Gyilkos kobold ismét felébred álmából, hogy egy társaság életére törjön.

1993-ban egy bizonyos Mark Jones nevezetű úriember, megírta élete első, egész estés filmjének a forgatókönyvét, majd úgy gondolta (miután talált is befektetőket a forgatókönyvének a megfilmesítésére), hogy miért is ne üljön saját maga a rendezői székbe, és debütáljon... több»
#21631

51 Pokoli gépezet  (2022)

(4)

misztikus | thriller

A magányosan és visszavonultan élő írót, Bruce Cogburnt felkeresi egy megszállott rajongója, hogy szembesítse őt a múltjával. több»

Nos hát ez egy sz*rság úgy, ahogy van.
#21632

dráma | horror | misztikus

A 16 éves Marie egy kis szigeten él súlyosan beteg édesanyjával és apjával, aki megpróbálja gondját viselni a családnak. Csakhogy egy rejtélyes halálesetet követően Marie-t... több»

Hogyan is fogalmazzak? Kissé hasonló a Farkasvér (Vérszomj) című filmhez, csak máshonnan közelít, és másfajta eszközökkel. A dán When Animals Dream (Når dyrene drømmer) ugyanis mind témájában, mind szimbólumrendszerében erősen rokonítható Brigitte és Ginger érdekes... több»
#21633

51 Deliha  (2014)

családi | romantikus | vígjáték

A film története egy kissé túlsúlyos fiatal nő, Deliha életét meséli el, aki szeretne szerelmes lenni. A történet azzal indul, hogy Deliha barátai társaságában felkeeres egy... több»

#21634

dráma

Egy amerikai kisvárost továbbra is sújt egy szörnyű bányakatasztrófa emléke... több»

#21635

dokumentum | vígjáték

A tehetséges humorista, Amy Schumer kompromisszumok nélküli, provokatív stílusával pillanatok alatt meghódította az amerikai közönséget. Első önálló show-ja felvételei a New York-i... több»

Rendező: Chris Rock

Szereplők: Amy Schumer

#21636

51 Dead Awake  (2016)

(2) (1)

horror | thriller

A film története szerint egy fiatal lányt megtámad egy ősi gonosz lény, aki alvási bénulás állapotában fojtja meg áldozatait. A lánynak nem csak saját, de barátai túléléséért... több»

Szerintem rossz film volt! Engem személy szerint a film története már a tartalom elolvasása után megvett kilóra, mert nagyon is érdekelnek az olyan alkotások, amik az alvási zavarokkal, vagy maga az alvással foglakozik és ha ezt egy horrorfilmre építik fel a készítők, akkor már az... több»
#21637

51 Mercy Black  (2019)

(2) (1)

horror | misztikus | thriller

Marina Hess (Daniella Pineda) 15 év után elhagyhatja azt az elmegyógyintézetet, ahová azért került, mert megölte egy barátnőjét. Állítása szerint Mercy Black, a helyi legenda vette... több»

Kimondottan egy gyenge filmhez volt szerencsém a Mercy Black személyében. Pedig jómagam kedvelem azon alkotásokat, amelyek azokra a pillérekre építkeznek, mint jelen filmünk. Hisz adva van egy múltbéli szörnyű esemény; ahogy halad a film története, úgy ismerhetjük meg egyre több... több»
#21638

51 The Maus  (2017)

(2)

dráma | fantasy

Alex és Selma egy fiatal szerelmespár akik, elutaztak a lány országába Boszniába! Már épp indultak volna vissza Alex hazájába, amikor az autójukkal elakadnak a közeli erdőben, ahol... több»

Véleményemet két igen fontos dologgal kezdeném, az egyik hogy jelen filmünk a The Maus egy igen gyenge film volt, a másik dolog pedig, hogy pontosan nem is nagyon tudnám meghatározni a műfaját, de ha ez horror volt, akkor csattogó lepke legyek! Tény hogy található benne némi kis... több»
#21639

51 Sadako vs. Kayako  (2016)

(2) (3)

horror

A kör és az Átok című filmek bosszúálló szellemei ezúttal egymással szállnak szembe. több»

Sajnos maga a tudat, hogy egy kör és átok crossovert nézhetek jobb volt, mint maga a film. Kissé lapos volt, parásnak se mondanám, egyszerű hollywoodi giccses cucc, amit jól el lehetett adni a két címszereplővel. Illetve az sem értettem, miért kellet átírni dolgokat, mint hogy a... több»
#21640

akció | fantasy | horror | thriller

Egy leszokóban és felépülőben lévő drogfüggő elvállal egy munkát. A feladata az lenne, hogy dokumentáljon egy csapatot, akik három állítólagos szörny felkutatására vállalkoznak.. több»

De nagyon el is lehet cseszni! Mivel? Keressétek meg Victor Mathieu-t, majd ő elmeséli nektek. Lássuk: Na, tessék! Hiába tudtam, hogy csalódni fogok, egyszerűen képtelen voltam ellenállni a késztetésnek, hogy megnézzem a The Monster Project című nevenincs kézikamerás... több»