Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36661

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

#36662

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

#36663

NA Hot Like Hell  (2019)

(1)

kaland

Egy emigráns limuzinsofőr megpróbálja elkészíteni a saját játékfilmjét, de ez sehogyan sem akar összejönni neki.

#36664

animáció

Egy amerikai család Canterville Chase-be, egy londoni birtokra költözik, melyet 300 éve kísért Sir Simon De Canterville szelleme.

#36665

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

#36666

dráma

Nick Newell, a félkarú MMA-sportoló lehetőséget kap arra, hogy harcoljon a bajnoki címért.

#36667

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#36668

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#36669

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula

#36670

NA Cryo  (2022)

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Egy földalatti létesítményben öt tudós úgy ébred fel a mélyalvásból, hogy nem emlékeznek arra, kik ők és mennyi ideig is voltak álomban. Rövidesen azzal kell szembenézniük, hogy... több»

Idén Az év fája címet kapja:...
#36671

dokumentum

Dokumentumfilmünk az Egyesült Királyság legkülönlegesebb fáinak ered nyomába. Egy lélegzetelállító világgal ismerkedhetünk meg, miközben botanikusok, történészek és fotósok... több»

#36672

dráma

Miranda egy francia prostituált, aki napról napra él Phnom Penh külvárosában. Miután találkozik Pannával, egy árva kislánnyal, reményt és bátorságot merít belőle, hogy élete... több»

#36673

dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a megrázó dokumentumfilmben túlélők mesélnek arról, hogyan bántalmazta őket a La Luz del Mundo egyházi vezetők három generációja. több»

#36674

animáció

Egy nyári reggelen a kuflik meghívót kapnak a rétlakóktól a szilveszteri jelmezbálba. Ezen kicsit csodálkoznak, hiszen nyár van, de elhatározzák, hogy mindenképpen elmennek.... több»

#36675

NA Fényévek  (2017)

dokumentum

Kevesen tudják, hogy a fényművészet megteremtésében, innovatív technikáinak fejlesztésében Magyarország és a hazai alkotóközösségek a nemzetközi élvonalban jártak és járnak... több»

#36676

animáció | dráma | rövidfilm

Miután a madárijesztővel néhány kellemetlen eset történik, emberré válik és elhagyja helyzetét. Az úton meglát 2 másik madárijesztőt, akik körülményei rosszabbak az övénél.... több»

Rendező: Hazhir As'Adi

Sztálin James Bondja
#36677

dokumentum

Bár az apja német volt, ő maga pedig Berlinben folytatta tanulmányait, Richard Sorgénél az egész Szovjetunióban nem akadt elkötelezettebb kommunista. Se bátrabb… Hírszerzőként az... több»

Che Guevara: az ember a mítosz mögött
#36678

dokumentum

Ötven évvel a halála után utazásra indulunk, hogy szétszedjük a hősies gerillaharcos mítoszát vallomásokkal, korábban nem látott dokumentumokkal és kevéssé ismert archív... több»

#36679

horror | misztikus | thriller

A film egy fiatal lányról, Geenáról szól a film, akit rengetegen nem szeretnek a falujában, csak a nagymamájával tud beszélgetni, és ő az egyetlen, aki elfogadja. Az egyik nap valaki... több»

Mélytengeri pokol 2
#36680

dokumentum

2010. április 26. Mexikói-öböl. Vajon mikorra áll helyre az egyensúly, amit a történelem eddigi legnagyobb tengeri olajkatasztrófája okozott? Számtalan tudományterület kutatói... több»