Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Bin Laden titkos dokumentumai
#48401

dokumentum

Egy emberről sokat elárul az, hogy milyen képeket, szövegeket és egyéb anyagokat tárol a számítógépén. Ez igaz Oszama bin Ladenre is, kinek rejtekhelyéről a megölése után számos... több»

#48403

dráma | romantikus

Claire egy tehetséges tehetségkutató, aki úgy érzi, újra fellobbant a szikra közte és barátja között, akit felkeres, hogy legyen családja hotelének és kaszinójának sztárja. A... több»

A Mándoki Soulmates ünnepi filmje
#48404

dokumentum

A neves magyar zenész és producer, Mándoki László a rock-kultúra meghatározó alakjaival lép fel a ManDoki Soulmates nevű formációban. A koncert során a zenei élményt magyarországi... több»

#48405

dráma

Jules Maugin színész, aki a hetvenes években, hírneve csúcsán volt. A szakma és a környezete igazi szörnyetegként ismeri, most azonban mindenki előtt feltárja valódi személyiségét. több»

Árva
#48406

dráma

Andor 12 éves fiúként éli meg az '56 utáni helyzetet. Fél évvel a forradalom után járunk. Andor reménykedik apja hazatérésében, aki a háború után nem tért haza. Aztán egy napon... több»

#48408

dokumentum

Az élet néha elég kiszámíthatatlan, és a természet gyakran kegyetlen szerető. Bár általában az alkalmazkodni képtelenek nem maradnak életben, időnként felbukkan néhány nagyon... több»

#48409

dokumentum

A kígyóknak van egy rendszertani családja, mely az áldozat idegrendszerére ható mérgével több embert öl meg, mint bármelyik másik kígyófajta. Mi a titkuk? A tudósok az idővel... több»

#48410

dokumentum

Riley Elliot cápakutató a Norfolk-szigeten próbálja kideríteni, hogy az állati tetemek tengerbe dobása megváltoztatta-e a térség óriás tigriscápainak a viselkedését. több»

#48414

NA Maria rêve  (2022)

romantikus | vígjáték

A félénk és ügyetlen Maria takarítónőként dolgozik a képzőművészeti iskolában, ahol megismerkedik Huberttel, az iskola szeszélyes nevelőjével. Felfedez egy lenyűgöző helyet,... több»

#48415

dokumentum

A film azt járja körül, hogyan éljen a kismama, hogy egészséges kisbabát hozzon a világra? Szó esik a tudatos tervezéséről, a várandósságról, a diétáról, a szülés... több»

Akiknek nincsenek barátaik
#48417

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Florian – A Nemesifjú
#48418

dokumentum

Florian "Nemesifjú” Neussban, ami azt jelenti, hogy az ottani Lövészegylet legfiatalabb egységének a tagja. Saját királyuk van, de idén ő szeretné elnyerni ezt a címet. A Nemesifjak a... több»

Rendező: Phillis Fermer

#48419

dokumentum

2018. augusztus 20-a egy csendes, borús nap volt Svédország fővárosában, Stockholmban. A város központjában található az 1897-ben épült svéd parlament impozáns, neobarokk épülete.... több»

#48420

NA Vera  (2022)

dráma

Vera híres apja árnyékában él, és a római előkelő társaságban sodródik. Amikor egy balesetben megsérül, intenzív kapcsolatot alakít ki egy nyolcéves kisfiúval és annak apjával.... több»