Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

dokumentum

Milyen most magyarnak lenni Kárpátalján? Milyen az ukrán magyar viszony? Hogy látják a helyzetet a szakértők és hogy a mindennapi emberek? Milyen az élet a magyarság központjának... több»

Rendező: Zámborszki Ákos

Retreat
#51782

NA Retreat  (2021)

akció

Egy veterán katona egy kis kiruccanásra viszi a családját. Útjuk során azonban minden a feje tetejére áll, a férfinak pedig minden régi képességére szüksége lesz, ha meg akarja... több»

Ami a kaszrojban fő…
#51784

dokumentum

A kunsági birkapörkölt karcagi hagyománya Júniusban Karcagon birkaétkek az asztalon. A kunsági birkafőzés karcagi hagyománya a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékére... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51785

romantikus

Két romantikus, de kiégett ember találkozik egy esküvőn, és majdnem összejönnek a ruhatárban, mielőtt lefékeznének. Megállapodnak abban, hogy őszinte vallomásokat tesznek a... több»

#51786

rövidfilm | vígjáték

David és Sara új matracot készül vásárolni, ez azonban igazán próbára teszi majd kapcsolatukat.

#51788

dokumentum

A híres énekes és dalszerző, Jason Isbell saját szavaival egy váratlan utazásra visz minket zenei fejlődésén és kreatív folyamatán keresztül, amikor stúdióba vonul, hogy felvegye... több»

Rendező: Sam Jones III

Szereplők: Jason Isbell

#51789

dokumentum

Az Ausztráliától a Bass-szoros által elválasztott Tasmania a Föld egyik utolsó ember nem bolygatta vadonja: egy hósapkás hegycsúcsok koronázta, fenséges erdők borította táj, melyben... több»

#51790

NA Sky Monster  (2022)

horror

Mágneses erő húz egy kis repülőt a Bermuda-háromszögbe, egy baráti társaság pedig egy vadászlesen találja magát... a felhőkben. több»

#51793

családi

A felnőtt testvérek, Chris, Todd és Cydney Wesley mindannyian gyermekkori otthonukba, Washingtonba utaznak, hogy szüleikkel, valamint az egész Wesley családdal együtt ünnepeljék a... több»

#51795

NA Boss  (2023)

dráma | krimi

Bogdan egy fegyveres rablásban vesz részt három olyan férfival, akiket alig ismer. Miközben a tetthelyről menekül, véletlenül elgázol egy szemtanút. több»

#51797

dráma | rövidfilm

Miután Deni hazatér a börtönből, szélhámos mostohaapja vidékre küldi, hogy elcsábítson egy lányt a nevelőotthonból. több»

#51798

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a játék eredetét és fejlődését vizsgálja világszerte, az ősi rituáléktól a milliárd dolláros vállalkozásokig.

Rendező: Tomas Kaan, Willem Timmers

Szereplők: Idris Elba

#51799

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»