Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Devil's Work
#53562

horror | misztikus

#53564

dokumentum

Tirolban, 2500 m magas hegyláncok között fekszik Innsbruck városa. Délen a Tux és a Stubai Alpok trónol a város felett. Északon a Karwendel hegység északi lánca határolja a völgyet.... több»

Rendező: Kurt Mündl

Daruka Mihály, a bibliagyártó
#53565

dokumentum

Eredeti megjelenítésben, nyersanyagból és technikával kezdett hozzá Daruka Mihály a Károli Biblia újranyomtatásához. A mester szándéka, hogy 2017. október 31-re, a reformáció 500... több»

Rendező: Bartók Csaba

#53568

NA The Hunted  (2023)

horror | thriller

Miután hajójuk felborul a Földközi-tengeren, egy csoport menekültet gazdag európaiak mentenek meg, akik menedéket kínálnak nekik egy idilli szigeten. A csoda azonban hamarosan... több»

#53569

dokumentum

Sebő Ferenc elmeséli, hogy hogyan került kapcsolatba az énekelt vers műfajával, hogyan fedezte fel József Attila, Weöres Sándor, Nagy László és mások verseiben a megzenésítés... több»

Magda naplója
#53570

dokumentum

Dvorszky Ferenc életrajzi filmje, Dvorszky Magda naplója alapján Dvorszky Ferenc életpályáját szinte sehol sem jegyzik, személyének történelmi jelentőségéről ezidáig csak a család... több»

Rendező: Berta Enikő

A törpevíziló-küldetés
#53571

dokumentum

A törpevíziló a természet egyik utolsó nagy titka. Magányos, titokzatos és rendkívül nehéz megtalálni, a tudósok szinte semmit sem tudnak erről a veszélyeztetett állatról a... több»

#53572

romantikus | vígjáték

Wyvetta kedvenc ünnepén elveszíti szerelmét, amikor karácsony este az oltár elé áll. Szolidaritásból legjobb barátnője, Dione azt javasolja, hogy mondjanak le a szerelemről. A dolgok... több»

#53573

dokumentum | életrajzi

Gőzerővel zajlanak az Alisa című darab próbái, amelynek középpontjában Alisa Brunovna, az orosz színjátszás nagyasszonya áll. több»

#53574

animáció

Rendező: Luka Rukavina

The Black Pack: Excellence
#53577

musical

A műsor különleges vendégekkel emlékezik meg a Juneteenth-ről, ünnepli az afro-kultúrát zenei- és táncelőadásokkal. több»

Co-Ed gyilkos – a szörnyeteg
#53578

dokumentum | krimi

A szelíd óriásnak tűnő Ed Kemper fiatal női stopposoknak kínál fuvart. Elbűvölő mosolya mögött azonban egy perverz szörnyeteg rejtőzik. több»

#53580

NA A hasonmás  (2016)

családi | kaland | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

Ifan egész nap csak a számítógéppel játszik, chipset eszik, a szülei hiába próbálnak más programokat, egészséges ételeket kínálni neki. Durva viselkedést, válaszokat kapnak a... több»