Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

92 A vezércsel  (2020)

(29) (18)

dráma

Netflix

Egy árva sakkzseni a hidegháborús érában a függőségével küzdve azért harcol, hogy a világ legjobb sakkozója váljék belőle.  több»

Nagyon tetszett és elvarázsolt. Egészen más szemmel nézem már a sakkozókat, sőt újra kedvet kaptam játszani is. A Gyilkosság lólépésben óta a legjobb film a sakkozásról. Nálam 100%-ot kap.
#2

dokumentum

Netflix

A minden idők egyik legsikeresebb és legjobb profi kosárlabdázója, Michael Jordan által vezetett Chicago Bulls felemelkedésének története az 1990-es években. A Michael Jordan – Az... több»

Rendező: Jason Hehir

Szereplők: Michael Jordan, Scottie Pippen

Rajongóknak kötelező, de szerintem bőven tartalmaz érdekességet azok számára is, akik csak egy érdekes dokumentumfilm-sorozatot keresnek. M. Jordan története nagyon inspiráló, egy kivételesen elszánt és kitartó figura, az epizódok pedig szinte visszavisznek az időben, és az... több»
#3

85 Tudhattad volna  (2020)

(13) (4)

dráma | thriller

HBO Max

A David E. Kelley forgatókönyve alapján, Susanne Bier rendezésében készült sorozat Jean Hanff Korelitz nagy sikerű, Tudhattad volna című regényének adaptációja. Főszereplője egy... több»

Susanne Bier tipikus sablonja, az igaz, de mégiscsak az első rész amilyen lassan kezdődött, úgy építette lépésről lépésre a nyomasztó bizonytalanságot a nézőben, ahogy csak Bier tudja. Persze nem tudom, mi fog következni, de már türelmetlenül várom a második részt. Ami... több»
#4

85 Ez így nem OK  (2020)

(12)

vígjáték

Netflix

A tinédzserkorú Sydney megpróbálja túlélni az iskolában töltött mindennapokat, kiismerni családját és persze ébredő szexualitását. több»

Nagyon-nagyon sajnálom, már-már felháborodtam, hogy nem készül 2. évad. Épp, hogy kibontakozott az első évad, megismerhettük a szereplőket, és beindult volna egy új szál.
#5

85 Én még sosem...  (2020)

(12) (3)

vígjáték

Netflix

Devi egy modern, első generációs indiai-amerikai tinédzser lány, akinek meg kell vívnia a maga harcait a beilleszkedéshez. Amikor Devire rátalál a szerelem, addigi bonyolult élete... több»

Mostanában teljesen rákattantam a Netflixes sorozatokra. Annyira nem voltam tőle elájulva. A főszereplő srác helyes, de ennyi.
#6

94 Hollywood  (2020)

(12) (4)

dráma

Netflix

A második világháború után járunk, a helyszín az amerikai álom központja, Hollywood, ahol egy csapat filmes és színész aspiráns mindent elkövet azért, hogy megvesse a lábát a... több»

Tavaly már láthattunk egy megosztó mozit, ami egyfajta tisztelgés volt Hollywood előtt. Egy olyan időutazásban lehetett részünk, ami afféle igazságszolgáltatásként próbált a történelem szégyenfoltján változtatni. Ez a Volt egyszer egy... Hollywood, ami szerintem valóban jól... több»
#7

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

HBO Max

Lebilincselő, ellentmondások sokaságát tartalmazó epizódokból rajzolódik ki az Orosz Birodalom egyik legnagyobb uralkodójának története, aki ambícióktól vezérelve érkezett az... több»

Amikor elkezdtem nézni, még nem tudtam, mibe vágok bele. Ennyiszer a p betűs szó még nem hangzott el sorozatban. Amennyi poharat ebben eltörtek.... Történelemórákon biztos nem fogják vetíteni.
#8

93 Ted Lasso  (2020)

(7) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült KIrályságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

Nem is rémlett, hogy Jason Sudeikisen már 10 éve, a Hétmérföldes szerelemben is láttuk ezt az idétlen bajuszt. Nem itt lesznek a legizgalmasabb jelenetek és legnagyobb poénok. Ez egy lélekfeltöltő sorozat.
#9

dráma | fantasy | horror | thriller

Netflix

A kultikus és méltán népszerű képregény feldolgozása, amelyben három testvér életét láthatjuk, akik apjuk halála után elfoglalják a családi örökségből kapott új otthonukat. A... több»

Ha akarunk valami jót, valami különlegeset, akkor azt mindenképpen a NETFLIX háza táján keressük! A Locke & Key – Kulcs a zárját című természetfeletti sorozat nem csak a történetével hívja fel magára a figyelmet. A sorozat a horrorkirály, Joe Hill népszerű, azonos című... több»
#10

misztikus | thriller

Apple TV+

Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.

Engem a lelki oldala fogott meg ennek a sorozatnak, és örülök is, hogy nincs további évad. Így kerek. Maradtak persze kérdések, de azokat mindenki válaszolja meg magának.
#11

81 A Bly-udvarház szelleme  (2020)

(18) (3)

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

A Henry James 1898-ban írt regényén alapuló film egy nevelőnő történetét meséli el, aki két árváról gondoskodik a Bly-udvarházban. Minden jel arra utal, hogy a vidéki kúriát... több»

Bár maga a történet nem tetszett annyira, mint a Hill House-szé, de ez így is megint egy nagyon erős horrorsorozat lett. Jó volt a helyszín és a korszak: az udvarház és környéke gyönyörű és hangulatos, tökéletes melegágy a szellemeknek. Apropó, szellemek, creepy, baromi creepy.... több»
#12

91 Alice Határországban  (2020)

(6) (4)

fantasy | sci-fi | thriller

Netflix

Arisu, Karube és Segawa unják jelenlegi életüket, mindannyian több izgalomra vágynak. A tűzijáték ünnepén teljesül a kívánságuk, egy párhuzamos világban találják magukat, ahol... több»

Első perctől fogva megfogott a sorozat. Nagyon jó a sztori, érdekes és izgalmas feladatokkal. Ja, és ha nem teljesíti a játékos, meghal, szóval utolsó percig küzdenek, MINDENT megtesznek az életben maradásért... Szerintem sokkal jobb, mint a Squid Game, kár, hogy ezt annyira nem... több»
#13

90 Tigrisvilág  (2020)

(4)

dokumentum | életrajzi | krimi

Netflix

Joe Exotic akár egy átlagos countryénekes is lehetne, nem mindennapi szenvedélye miatt azonban csodabogárnak számít. Imádja a fegyvereket, kissé féktelen, ráadásul több nagymacskája... több»

Hidegrázós! Nem is dokumentumfilmnek nevezném, sokkal inkább hasonlít egy brutális valóságshow-ra, aminek nincsenek pozitív szereplői, mégis érdekes, és képes a képernyő elé szegezni. Hihetetlen, hogy valakinek egyáltalán eszébe jutott sorozatot csinálni a sztoriból, de le a... több»
#14

90 Feltöltés  (2020)

(5)

misztikus | sci-fi | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy férfi kiválaszthatja, hová menjen halála után, miután tudatát feltöltik egy virtuális világba. Szépen lassan alkalmazkodik új életéhez, és összebarátkozik ápolójával a... több»

Sokat nem tudtam a sorozatról, mikor elkezdtem nézni. Az hamar körvonalazódott, hogy egy sci-fi sorozat, amely a nem is olyan távoli jövőben játszódik, amikor a technikai már olyannyira fejlett, hogy önjáró autók vannak, vagy magunk nyomtathatjuk azt az ételt, amit megkívántunk.... több»
#15

dráma

Celeste Ng regényének adaptációja.

Teljesen véletlenül akadtam rá, nem egy ismert sorozat, de valami elképesztően friss és mai a mondanivalója. Elgondolkodtató sorozat, ajánlom.
#16

90 CTRL+ Z  (2020)

(6)

dráma | thriller

Netflix

Egy ismeretlen elkezdi kiszivárogtatni az iskola diákjainak féltve őrzött titkait. Sofía, az iskola egyik visszahúzódó diákja úgy dönt, a kezébe veszi az ügyet, és leleplezi a hekkert. több»

Nagyon pörgős kis sorozat, magával szippantja, aki nézi. A szereplők egyszerűek és szerethetők.
#17

79 A kívülálló  (2020)

(12)

thriller

HBO Max

A kívülálló főhőse egy kétgyerekes családapa, akit szörnyű gaztett elkövetésével vádolnak meg. A vád szerint a köztiszteletben álló kisvárosi tanár megölt egy mindössze... több»

Majdnem sikerült. A könyv állatira jó, és az elején hozta is a King-érzést. Rejtély, félelmetesség, talány. Aztán lassan ellaposodik, de még így is élvezhető sorozat. De ne hallgass rám, nézd, és dönts el! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!
#18

79 Emily Párizsban  (2020)

(19) (4)

dráma | vígjáték

Netflix

Mi vár rád idén ősszel Párizsban? Szenvedélyes érzelmek, káprázat, a szerelem mindent legyőző ereje, és persze Emily.  A Szex és New York alkotója új sorozattal jelentkezik... több»

Mit szólnál egy tökéletes élethez? Stabil munkával, amiből a legnagyobb nyugalommal tudod finanszírozni a nem mindennapi ruhatárad, miközben a neves cégnél dolgozó ügyvéd barátod úgy tűnik, hogy minden fontos szempontból ki tud téged elégíteni. Nos, azt nem tudom, hogy te hogy... több»
#19

78 A Bridgerton család  (2020)

(22) (11)

dráma | romantikus

Netflix

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»

A „nyájas olvasó” bizonyára ismeri, ha mást nem, hallomásból a Netflix egyik legsikeresebb sorozatát, a Bridgerton családot. Számomra új volt egy efféle „limonádé” sorozatot megtekinteni, főleg, hogy a célcsoportja a sorozatnak inkább a 14-15 évesek, vagy az idősebb... több»
#20

88 A másik út  (2020)

(3)

dráma

Netflix

Egy New-York-i nő úgy érzi, ideje kitörnie a szélsőségesen konzervatív vallási közösségből, mely teljesen elzárja őt a szabad világtól. Berlinbe költözik, hogy új fejezetet... több»

Elmondhatatlanul sajnálom, hogy az eredeti címet így fordították le, az Unorthodox cím tökéletes lett volna. Nagyszerű rendezés, de ami még tökéletesebb, az a főszereplő kiválasztása és a hölgy alakítása. Madárvékony alkata fantasztikusan illett a törékeny, de annál... több»