Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22681

dráma | kaland | thriller

Netflix

Egy baráti társaság számára a hétvégi kirándulás valóságos rémálommá válik, amikor valaki a fák közül vadászni kezd rájuk.

Nagyot csalódtam ebben a filmben, mert bár a témája kifejezetten érdekes és nagy lehetőségeket tartogató, a kivitelezés már kimondottan unalmas és gyengécske. Adott egy 5 fős kis csapat (30-as pasasokból), akik egyikük közelgő házassága kapcsán egy utolsó közös nagy túrára... több»
#22682

dráma | fantasy | romantikus

Georg Sommer egy jóképű, harmincas éveiben járó férfi, aki élvezi, hogy a nők körberajongják. A férfi ranglistája: forró éjszakák, drága autók és egy zsíros állás... több»

Nem nyűgözött le, elég ócska komédia. Mind a forgatókönyv, mind a karakterek és az őket megjelenítő színészek gyengécskék.
#22683

dráma

A költőnő, Szapphó a tengerparton találkozik Britomartis nimfával. A mesék szerint Szapphó szívfájdalmában az óceánba ugrott, míg Britomartis egy férfi üldözése elől a vízbe... több»

#22684

dráma

A 37 éves Yuna telefonhívást kap a kórházból. Arról értesítik, hogy haldoklik az anyja, aki gyerekként egy árvaházban hagyta őt. több»

Rendező: Soo Sung Lee

#22685

39 Meggyőző érvek  (2022)

(8) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Nyolc évvel azután, hogy Anne Elliotot meggyőzték, ne menjen hozzá egy szerény származású, daliás férfihoz, újra találkoznak. Vajon megragadja-e a második esélyt az igaz szerelemre? több»

Jujjj, ilyen amikor a rendező annyira újat akar alkotni, hogy végül nézhetetlenül más lesz a darab. A film inkább csak látványul szolgál, mert a főhősnő hosszú monológban adja elő nekünk a regény szövegét. Amúgy nem is rosszul. De a többit fedje balga homály - nem érdemes... több»
#22686

horror | rövidfilm

Egy film, amelyben egyetlen pók hatalmas nagy veszélyt tud jelenteni mindenkire. több»

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Andrea Ricca

#22687

49 Bars  (2023)

dráma

Két zoológus Anatóliában jár, a kihalt anatóliai párducot kutatják. A párduc keresése arra készteti őket, hogy megkérdőjelezzék önmagukat és azt, amit tudnak. Végül sokkal... több»

Nyár Bretagne-ban
#22688

romantikus

Britta, a frissen elvált állatorvos készen áll az új kezdetre, lehetőleg Bretagne-ban. Hamarosan egy szép házat is talál ott, de nem tudja, hogy a környékbéli Yves is szeretne lecsapni... több»

Katie Fforde: Szerelem a borvidéken
#22689

dráma

Miután legyőzte a rákot Nel Innes élete visszatért a régi kerékvágásba. Újra a családi étteremben dolgozik, amit férjével együtt vezet. Nel egy véletlen folytán megtudja, hogy a... több»

#22690

49 Tomboló tűz  (2021)

(3) (2)

akció | krimi

Shan sikeres zsaru, aki karrierje során számos rejtélyt oldott meg. Egy nap azonban visszatérnek a múlt árnyai, amikor egy régi bűnbanda bukkan fel ismét a színen. több»

A jó vágás javíthat egy gyenge forgatókönyvön, de még a legjobb vágó sem tud megmenteni egy olyan kusza, összefüggéstelen összevisszaságot, mint ez. Egy óra elteltével még mindig azon tűnődhetsz, hogy kinek is kellene szurkolnod.
#22691

akció | krimi

Netflix

Egy tanár halálát követően a testvére munkát vállal az iskolában. A volt zsaru úgy gondolja, egy banda a felelős, ezért nyomozni kezd utánuk. több»

Engem nem győzött meg, kicsit unalmasnak találtam.
#22692

rövidfilm

A 18 éves Shengnan egy nap váratlanul beleveti magát az éjszakába, amelyben a felnőttek élnek.

Rendező: Yi Tang

Szereplők: Xuanyu Chen, Baohe Xue

#22693

49 Love Is Dead  (2016)

(1)

dráma | rövidfilm

Peter egy terápia során elmeséli felesége tragikus történetét. több»

#22694

romantikus | vígjáték

Kapcsolat? Soha többé! A történet tulajdonképpen a végével kezdődik. Martin és Maria szembesülnek a romokkal. több»

#22695

49 Deadheads  (2011)

(3)

horror | kaland | romantikus | vígjáték

Két zombi feléled egy zombi támadás középen, és úgy döntenek, hogy elindulnak megkeresni az egyikük rég elveszett szerelmét.

Fergeteges film volt, nem tudom, mire is számítottam, de erre nagyon nem. :) Nem az évszázad alkotása, de egyszeri alkalomra nagyon jó szórakozást tud nyújtani.
#22696

vígjáték

Netflix

Thiago saját hazugságainak csapdájába esve, hogy a fenséges Stella kedvében járjon, és biztosítsa az életmódjukat, apró csalásokat követ el, hogy fenntartsa a látszatot. Nem... több»

Nem vicces, kaotikus és teljesen felesleges a létezése.
Raised by Wolves
#22697

vígjáték

Sheil Gable egy szívós szingli édesanya, aki öt gyemekét neveli meglehetősen kevés pénzből, sok stresszel, gyakran a kés élén táncolva egy nem túl rózsás kisvárosban. több»

#22698

49 Matriarch  (2022)

(2)

horror

Disney+

Egy rejtélyes betegségben szenvedő nő, miután túlélt egy túladagolást, visszatér gyermekkori otthonába, hogy szembenézzen belső démonaival, de ehelyett egy igazi démonra bukkan. több»

Nem voltam biztos benne, hogy mit kezdjek ezzel a filmmel, és sok szempontból ez egy pár különböző film együtt. Ez egy anya-lánya kapcsolati dráma, egy függőségi dráma, egy népi horror és egy testhorror. Az alakítások azonban lebilincselőek, a zene hozza a hangulatot. A vége... több»
#22699

családi | dokumentum | rövidfilm

A Time magazin segítségével a Nickelodeon felkutatja 2020 gyermekét, aki a legnagyobb hatással volt környezetére. több»

#22700

49 Kontroll  (2022)

(4)

sci-fi

Telekom TVGO

Egy nőt bebörtönöz egy titokzatos szervezet, amely lappangó pszichikai képességeit akarja tesztelni. több»

Először azt hittem köze van a videójátékhoz. Elvégre a szinopszis és a cím is szinte ugyanaz. Aztán rájöttem, hogy nem. Mondom sebaj, megnézem, lehet, hogy jó lesz. Nagyon rég tévedtem ekkorát. Lelki trauma és egy hajszálon múlt, hogy testi sérülés lett ebből az egész... több»