Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53181

dokumentum

A Hindenburg nevű Zeppelin-léghajó kigyulladása és megsemmisülése a 20. század egyik ikonikus katasztrófája. A tragédia pontos okaival kapcsolatban eddig voltak még kérdőjelek, ám... több»

Rendező: Kirk Wolfinger

A Hold cápái
#53184

dokumentum

A filmben példátlanul közeli bepillantást kapunk a pörölycápák életébe, és választ kapunk egy különös kérdésre, melyet talán még soha nem tettünk fel magunknak: Mi köze a... több»

#53185

dokumentum

Évezredekkel ezelőtt a Földet mamutok milliói népesítették be. Azután terjedtek el az egész bolygón, hogy egy felmelegedés során elhagyták Afrika szavannáit, a jégkorszak... több»

Rendező: Florian Breier

#53186

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

#53187

akció

Egy körözött fiatal nőnek sikerül elszöknie a hatóságok elől, azonban rövidesen egy őrült szadista játékszerévé válik.

#53188

horror

Rendező: Daniel McLeod

Szereplők: Daniel McLeod

A magyar akác
#53189

dokumentum

Ha azt mondjuk, akác, bizonyára sokunk lelki szemei előtt megjelenik ez a ma már hungarikumnak számító fafaj. Talán kellemes élmények is társulnak ehhez a gyönyörűen virágzó, igen... több»

Rendező: Norbert Kiss

#53190

NA Wild Life  (2023)

dokumentum

Kris és Doug Tompkins természetvédők elsöprő portréja, amely a Föld egyik utolsó igazán vad helyének megőrzéséért folytatott harcuk krónikája.

Így készült: Mancs
#53191

A műsor betekintés nyújt a Mancs című magyar film elkészítésének körülményeibe. több»

#53192

dokumentum

A jubileum alkalmából egy dokumentumfilmet is készíttettünk, amely megszólaltatja a jelen és a múlt meghatározó alakjait: táncművészeket, alkotókat, munkatársakat, vezetőket,... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

Heidi – Tél Dörfliben
#53193

animáció

Kezdődik a téli szünet. Heidi és nagypapája Clarát és családját várja az ünnepekre Frankfurtból. Peter síelni szeretne egész nap, és hócsatázni, Theresának azonban segítenie... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

#53194

NA Incarnation  (2022)

horror | thriller

A film egy fiatal pár történetét követi, akik az amerikai álmot kergetik, és a legrosszabb rémálmukat valósítják meg, amikor démoni szellemet fedeznek fel új otthonukban. A "mammon"... több»

#53195

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

A nép szolgája
#53196

dokumentum

A film bemutatja Zelensky sikerének anatómiáját, és megmutatja a nemzetközi következményeit is annak, hogy mi történik, ha hatalmat adnak egy olyan embernek, aki Európa... több»

#53197

NA Nanitic  (2022)

rövidfilm

Egy bevándorló család három generációjának története. több»

Rendező: Carol Nguyen

Szereplők: DJ Express, Angelica Pascoe

#53198

Egyedülálló kollázsfilm, amit többszáz némafilm összevágásával készítettek. Agatha Christie első regényét dolgozza fel, a narrátor szerepében Mácsay Pál hangját hallhatjuk,... több»

Rendező: Lichter Péter

Szereplők: Mácsai Pál

Léptem után nyomot hagyok
#53199

dokumentum

Kisportré egy egyszerű parasztemberről, aki – hogy nyomot hagyjon maga után – kopjafákat, kettőskereszteket állít Erdélyben, amerre csak jár. Műhelyében visít a fűrész, repül a... több»

Rendező: Szél Zsolt

Agónia
#53200

NA Agónia  (2020)

dokumentum | zenés

A film az eltűnőben lévő, autentikus lengyel népzene nyomába ered. Adam Strug maga is zenész, jól ismeri a műfaj utolsó − az első és a második világháború előtt született... több»