Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Vásár
#72521

NA Vásár  (1986)

játékfilm

A Budapesti Nemzetközi Vásár színes forgatagában dolgozik Eszter, az angol tolmácslány. Először végez ilyen munkát, ezért elkápráztatják az új élmények, az eddig soha nem... több»

2000 méter
#72522

NA 2000 méter  (2000)

kísérleti film

Langyos esőcseppek, hűvös szél és remegés. A kirobbanni akaró erő, az akadály és mögötte a sáros, latyakos pálya. A zsoké suttogó bíztatása és izgatott toporgás mindenütt. Az... több»

Rendező: Nyitrai Márton

#72523

dráma | romantikus | sci-fi | thriller

Penny, egy rózsaszínű hajú lány beleszeret egy zaklatójába, Mirába. A drogok világában azonban az álmok és a valóság elkezdenek összemosódni.

Vannak változások
#72524

játékfilm

A Cinema 64 amatőrfilm stúdió tagjai 1968-ban Végh Antal szociográfiája nyomán másfélórás, 8 mm-es amatőrfilmet készítettek Penészleken. A 8 évvel későbbi visszatérés során... több»

Gyermekfilmek - Augusztus 3
#72525

-Gusztáv: Gusztáv a lépcsőházban Rendező: Nepp József-Magyar Népmesék: Tréfás farkas Rendező: Jankovics Marcell, Nagy Lajos-Száz éve történt: Halló, halló! Rendező: Szoboszlay... több»

Nóra
#72526

NA Nóra  (1986)

játékfilm

Nóra évekkel ezelőtt titokban kölcsönt vett fel, hogy férje megrendült egészségét egy dél-európai utazással helyreállítsa. Annak idején apja nevét hamisította a váltó alá, s a... több»

István király szobrai
#72527

dokumentum

Négy különböző felfogású Szent István-szobrot mutat be a műsor. Humanista, elegáns uralkodót ábrázol az első, amely Magyarországon jóformán teljesen ismeretlen: az 1510-1520... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

A fitness tudományos szemmel
#72528

dokumentum

Ez a műsor annak a tudományos feltárása, amit jelenleg a testmozgás és az egészség közötti különleges összefüggésről tudunk. Egy útmutató, hogyan legyünk a lehető... több»

Lucky Luke és a Daltonok öröksége
#72529

animáció

Lucky Luke, a tehénpásztor magányosan üget kedvenc lován Amerika sziklás vidékein. Nyugodt, hiszen úgy gondolja, hogy az ország legnagyobb bűnözői, a négy Dalton testvér rács... több»

Gyermekfilmek - Július 8
#72530

-Gusztáv: Gusztáv macskát farag belőle Rendező: Nepp József-Magyar Népmesék: Az állatok beszéde Rendező: Horváth Mária, Hajdu Marianna-Pirosalma szép meséi: Malacék téli sportja... több»

Gyermekkorom emlékei
#72531

dokumentum

A dicsőszentmártoni Durugy Pál naív kőfaragó és festő élete.

Az elefántkölyök
#72532

családi

Kipling klasszikus meséjének dia-adaptációja arról szól, hogy miért van az elefántnak ormánya. A film díszleteit és a bábokat a népszerű "Sicc" mesekönyvek illusztrátora Tankó... több»

Apám zenéje
#72533

Az európai hírű karmester, Otmar Suitner élete és munkássága archív- és koncertfelvételek, fotók, valamint a családtagok visszaemlékezései alapján kerül felidézésre a művész... több»

Ikrek
#72534

NA Ikrek  (2005)

dokumentum | életrajzi

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ikerpár. Habár közeledtek az ötvenhez és még nem volt asszonyuk, azért látszólag jól érezték magukat. Egész nap serényen dolgoztak a mezőn,... több»

Rendező: Bálint Arthur

#72535

Viktória királynő óta az Asprey a brit uralkodócsalád ékszerésze. A 230 éve luxuscikkeket készítő és árusító cég nem is bolt, sokkal inkább intézmény. A film első ízben... több»

A láthatatlan naprendszer
#72536

dokumentum

Napjainkban a világegyetem kutatása nem korlátozódik a látható anyag a csillagok, bolygók, holdak és egyéb égitestek megismerésére. A hagyományos értelemben vett csillagászat még... több»

Rendező: Hevér Zoltán

Csík 30
#72537

NA Csík 30  (2018)

dokumentum

A 2018-ban 30 éves Csík zenekar folyamatosan koncertezik. A film bepillantást enged a népzenekar eddigi történetébe, megszólaltatja valamennyi tagot, megmutatja őket a hétköznapokban... több»

Ki szeret jobban?
#72538

animáció

Az elvált szülők egyaránt szeretnék kisajátítani a gyermekük érzelemvilágát, ezzel egyre nagyobb konfliktust és lehetetlen helyzetet teremtve a gyereknek.

Rendező: Huszár Dániel

Queen emlékkoncert
#72539

dokumentum

Részletek a Petőfi Csarnokban 1992. szeptember 22-én és november 26-án megtartott koncertekből. A koncert rendezője: Torontáli István, a producer: Csáki László. több»

Lebegő Kard
#72540

akció | dráma

Szanghjon egyedülálló apaként neveli iskolás kislányát. Egy nap tragédia történik: a gyermeket brutálisan megölik. A teljesen magára maradt apa összetörve, tehetetlenül szenved,... több»