Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21081

40 Beavatás  (2016)

(6) (1)

dráma

A sebezhető 19 éves fiú egy félelmetes támadást követően csatlakozik bátyja bandájához, hogy bizonyítsa férfiasságát. A testvériség a fiú alkalmasságát és hűségét egyre... több»

Durva film, nem is igazán tetszett. Túlságosan valósághű.
#21082

50 A rozsdás patak  (2018)

(1)

dráma | horror | thriller

A teljesítménykényszeres egyetemista eltéved első állásinterjújára menet, és hirtelen Kentucky mély erdeiben találja magát, ahol védekeznie kell a kegyetlen természet, és egy... több»

Szórakoztató volt és valószínűleg többször is megnézném. A sztorival nincs gond, kellően drámai is volt, nem unatkoztam rajta. Viszont. Elképesztő logikátlan, és itt szintén nem a forgatókönyvre gondolok, hanem egyszerűen 50 fölötti IQ-val rendelkező ember nem hoz olyan... több»
#21083

horror | thriller

Egy házaspár első házassági évfordulóját szeretné megünnepelni egy gyönyörű hegyekkel körbevett, békés tónál, ami egy veszedelmes szörnyet rejteget.  több»

#21084

50 Bokeh  (2017)

(4)

dráma | sci-fi

Egy fiatal amerikai pár Izlandra utazik, ám egyik reggel mire felébrednek, az összes ember eltűnik a Földön. A túlélésért harcolva ez a titokzatos esemény vezeti őket oda, hogy... több»

Nagyszerű audiovizuális élmény. Lehet, hogy valakinek ez unalmasnak tűnik, mármint, hogy nem szól igazán többről, mint hogy két ember sétálgat Izland tájain...de nekem ez tetszett.
#21085

50 A komikus  (2016)

(1)

dráma | vígjáték

Robert De Niro vígjátéka egy idősödő humoristáról, Jack Burke-ről, akinek a legfőb fegyvere az inzultálás és pofátlan sértegetés. több»

Le a kalappal Robert de Niro előtt, de tényleg. Nem is tudom hány filmben is láttam már, de még mindig le tud nyűgözni a játékával. Bár a film története annyira nem érdekes, szerintem, mégis van a hangulatában valami, ami magával tudja ragadni az embert.
#21086

50 The Wind  (2018)

(3) (1)

horror | western

Az 1800-as években játszódó horrorfilm főszereplője egy Caitlin Gerard által alakított nő, aki kezdi elveszíteni józan eszét a kegyetlen vadnyugati közeg hatására. több»

Vadászom az olyan típusú filmekre, mint a The Wind; már maga a műfaji besorolása is igencsak ritka még manapság is, hisz készültek már western-horrorfilmek (Burrowers - A felszín alatt 2008, Csontok és skalpok 2015, Megtorlás 2016), de a számuk igencsak csekély. Ezen filmek... több»
#21087

dráma | romantikus | sci-fi

A jövő egy szocialista disztópia. Milutin űrhajós, akit az Alpha Centaurira küldenek, hogy az ottani kolónián is terjessze az ideológiát. Útjára elkíséri egy női android, Nimani. A... több»

#21088

horror | vígjáték

Ronnie diszkótúrába kezd fiával, Braydennel, de amikor egy szexi nő, Janet is beszáll a túrájukba, apa és fia közt versengés indul a nő kegyeiért. Mindeközben feltűnik a színen egy... több»

Ez pont olyan idióta film, amilyenre már régen vágytam. A titok, hogy nem szabad komolyan venni, hiszem maga a film sem veszi komolyan magát. Tetszik, hogy van stílusa, meghökkentő és merész.
#21089

50 Fear Clinic  (2014)

(4)

horror

Egy orvos a fóbiában szenvedő pácienseit azzal próbálja meg kezelni, hogy bizarr találmányával hallucinációkat idéz elő náluk.

#21090

50 Lavender  (2016)

dráma | thriller

Miután Jane, a fotós tragikus baleset következtében súlyos memóriakiesést szenved, arra utaló nyomokat talál a saját maga által készített fotókon, mintha ő lenne felelős olyan... több»

#21091

dráma | misztikus | thriller

Egy teljes elszigeteltségben élő család már elvesztette négy tagját, akik mérgezés következtében hunytak el. A többiek - Merricat, Constance és nagybátyjuk, Julian - különféle... több»

#21092

dráma | misztikus | sci-fi

A vasút hálózat tulajdonosa Dagny Taggart felkeresi Henry Rearden-t a a forradalmi motor feltalálót. Az amerikai kormány továbbra is ellenőrzés alatt tartja a nemzetgazdaságban.

a szereplőcsere furcsa döntés volt, de még így is izgalmas, de kissé kicsúsztak a logikai szálak az alkotók kezei közül. A főhős ellenáll a bíróságon, mégis elengedik, mintha csak az mehetne börtönbe, aki beleegyezik... a másik oldalon meg olyan képekkel zsarolják meg,... több»
#21093

50 Skylines  (2020)

(2)

akció | kaland | sci-fi

Amikor egy vírus azzal fenyeget, hogy a földön élő barátságos idegen hibrideket az emberek ellen fordítja, Rose Corley kapitány küldetésre indul elit zsoldos csapatával az idegen... több»

Viszonylag oké, vannak furcsa párbeszédek, de az alakítások egész jók és a vizuális effektek sem a legrosszabbak. Vannak ennél rosszabb filmek is.
#21094

dráma | misztikus | thriller

Egy fiatal nő titokzatos eltűnése arra készteti barátját, hogy az igazság megtalálása érdekében elinduljon a sötétségbe burkolózó, veszélytől fénylő ismeretlen kanyargó... több»

#21095

akció | háborús

Netflix

A második világháborúban az ellenséges vonalak mögött eltűnt amerikai katonák szörnyű felfedezést tesznek: Hitler egy szuperbombát fejleszt. Minden esély ellenére elindulnak, hogy... több»

Imádom a brit humort és már örültem, hogy végre a film alapján megértettem az amerikait is. De tévedtem. Ebben mindent véresen komolyan gondoltak...
#21096

40 Dominó  (2019)

(5) (6)

krimi | thriller

Dánia fővárosában egy rejtelmes férfi megöl egy zsarut. Kollégája és barátnője missziójának tekinti a gyilkos kilétének felfedését. Önkéntelenül is a Központi Hírszerző... több»

Mint thrillertől sokkal többet vártam volna a filmtől, mint Brian de Palma filmtől még többet, de az az igazság, hogy Palma már nagyon rég nem tett le az asztalra egy igazán jó filmet sem. Igazából kicsit sajnáltam Waldaut a szerepben, mivel szemmel láthatóan nagyon meg kellett... több»
#21097

50 Another Me  (2013)

(1) (5)

misztikus | thriller

Egy tinédzser tökéletes életét felforgatja, amikor feltűnik a hasonmása, aki el akarja venni a személyiségét. több»

Az Another Me című film, egyáltalán nem rossz, annak ellenére, hogy sokan lehúzzák, bár tény, hogy láttam már nem egy, sokkal jobb horrort. Viszont aki szereti Sophie Turnert, annak kötelező darab.
#21098

50 Anti Matter  (2016)

(2)

misztikus | sci-fi

A film Lewis Carrol Alice Csodaországban című regényének sajátos feldolgozása a sci-fi noir műfajában. A történet szerint Ana, az Oxford Egyetem PhD hallgatója egy kísérletben vesz... több»

Annyira nagyon akartam ezt a filmet szeretni, de az egész csak nem akart beindulni, én pedig csak vártam, hogy végre igazán történjék valami. Egészen erős alkotás, van benne valami, ami beszorítja az embert a székbe, de utána mégis hiányérzete támad.
#21099

50 Hell and Back  (2015)

(3)

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Két jó barát társuk megsegítésére siet, miután az véletlenül a pokolban ragadt. több»

Totál eszement film. ebben aztán semmi se szent. Mintha a South Parkot néztem volna egész estés kivitelben.
#21100

krimi

A londoni alvilág két legelvetemültebb bűnözője, Billy Hill és Jack Comer története, akik az egész országot behálózó, az ötvenes évek közepéig fennálló alvilági birodalmat... több»