Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#13421

dráma | horror

A sorozatban a felnőtt Damien Thorn (Bradley James) történetét követhetjük nyomon. Damien, az azonos című 1976-os film rejtélyes gyerekhőse tudomást sem véve az őt körülvevő... több»

Van ebben a sorozatban potenciál, de az első évad ebből semmit nem tudott megmutatni, és így nem is biztos, hogy lesz még rá esélye.
#13422

80 Zsaruvér  (2010)

(2) (6)

dráma | krimi | misztikus | thriller

2010 óta futó amerikai krimisorozat. A cselekmény a Reagan család körül forog, ugyanis a családtagok mindegyike az igazságszolgáltatás valamilyen szegmensében dolgozik vagy dolgozott. A... több»

A Reagan család történetei egy olyan sorozatot alkotnak, amely a régóta tátongó űrt töltötte be, ami a Harmadik műszak után keletkezett. A rejtélyek és a krimi egy családi hangulatú társalgásnak hat ebben az alkotásban, amely tökéletesen mutatja be az igazságszolgáltatás... több»
#13423

vígjáték

Todd Dempsey (Ben Rappaport) az idióta és teljesen hasznavehetetlen termékeket forgalmazó cég call centerének vezetője, miután visszatér egy szemináriumról döbbenten szembesül azzal,... több»

A számkiszervezett (Outsourced) egy remek vígjáték sorozat. Központja az indiai és amerikai kultúra ellentétei és az ebből fakadó poénok. Ezek remekül vannak kifordítva, megfordítva és szétszedve, rengeteg kicsit egyszerű, de mégis kedves és érdekes karakteren keresztül. A... több»
#13424

84 A hidegsebész  (2011)

(4) (3)

dráma | krimi

Disney+

A sikeres és elismert idegsebész, Megan Hunt egy baleset következtében kénytelen abbahagyni eddigi pályáját. Házassága korábbi munkamániája miatt tönkrement, lány a elhidegült... több»

Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett én még elnézegettem volna pár részt. Nekem nagyon tetszett. a főszereplő viselkedése elég megosztónak hat. Valaki vagy nagyon bírja vagy nagyon nem s ez meghatározhatja a sorozathoz való hozzáállást is. s azt mondom, akit érdekel egy kicsit... több»
#13425

77 Mike és Molly  (2010)

(14) (1)

vígjáték

TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Mike Biggs rendőrként, míg Molly Flynn tanárnőként dolgozik. Mindketten túlsúlyosak. Mike szeretne pár kilótól megszabadulni, míg Molly szeretné végre elfogadni önmagát. Mindketten... több»

Remek kis sorozat, kedves, humoros, és a karakterek egytől egyig óriási egyéniségek, nagyon jól ki lettek dolgozva. Szerencsére egyik korábbi sorozatot sem koppintja le, ez külön pluszpont. Igazán szórakoztató alkotás, nagyon szeretem.
#13426

vígjáték

Ben Donovan egy másodosztályú sportarénát és rendezvényközpontot vezet, a The Sunshine Centre-t - és ahogy az lenni szokott, a dolgok sosem mennek simán. több»

#13427

dráma | vígjáték

Az áldokumentumfilm feltárja azokat a nehézségeket, amelyekkel a 21. század férfijai szembesülnek - az influenszerek, különféle nyomások, álmok és ambíciók. több»

Szereplők: Chris Lilley

#13428

dráma | sci-fi

A Powell család nem mindennapi életébe nyerhetünk bepillantást. Egy repülőgép szerencsétlenség során különleges képességekre tesznek szert. több»

#13429

78 The Event  (2010)

(9)

akció | dráma | misztikus

Amikor egy férfi eltűnt barátnője után kezd el nyomozni még nem sejti, hogy egy kormányhatalmi összeesküvés kellős közepébe csöppen. több»

Vao, hát én igazán kellemesen csalódtam ebben a filmben. Nagyon pörgős és fordulatos, bár ránézésre inkább valami gyengébb B-kategóriás alkotásnak tűnt. Az alakítások ugyan eléggé felejthetőek, az egész koncepció ereje mégis az átívelő összhatásban rejlik.
#13430

dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Disney+

A kalandfilmsorozat főhőse a Shannon család, akik nem egy nyári vakáció erejéig, csupán szórakozásból "repültek vissza" az ókorba. Jelenükben, azaz 2149-ben a Föld haldoklik. Minden... több»

A bevezető dupla rész még tetszett, de a középső amolyan családias, drámázós részek már kevésbé, aztán jött az utolsó 3 rész, ami felvezette a folytatást, amiből végül nem lett semmi. Azt vártam, hogy több dinoszaurusz, még több rejtély és szövevényes történet lesz... több»
#13431

dráma

A The Chicago Code a szeles város utcáin játszódik, és a chicagói rendőrség mindennapi drámáit követi nyomon, középpontjában Teresa Colvin (Jennifer Beals), a város első női... több»

#13432

dráma

Az időtlen szerelem Renáta és Jeronimo története, akiknek szerelme sok próbát ki kell hogy álljon és még több akadályt le kell, hogy győzzön. Mikor Jeronimo és Renata találkoznak,... több»

#13433

61 Trinity kórház  (2009)

(1)

dráma

A Richmond Trinity Kórház főnővére Christina Hawthorne, aki egy évvel ezelőtt veszítette el férjét. Kamasz lánya is nehéz időszakot él meg; rendszeresen bajba kerül az iskolában.... több»

nagyon változó tendenciát mutat minőségileg, néhány rész szinte nézhetetlen, néhány viszont kifejezetten jó, élvezhető, ötletes. ami általánosságban ront rajta egy picit, amikor megpróbál komikus lenni, az emberi tényező viszont épp fordítva, emel az értéken, bár néha... több»
#13434

80 Hawaii Five-0  (2010)

(11) (7)

akció | dráma | krimi

SkyShowtime | TV-ben (PRIME, csütörtök 01:33)

Steve McGarrett tengerészeti nyomozó édesapja gyilkosa után kutatva visszatér Hawaii-ra. Régi ismerőse, a kormányzó megkéri, csatalakozzon a legkeményebb helyi ügyeket feltáró... több»

Épp itt volt az ideje már egy ilyen sorozatnak. A CBS rendesen odacsapott, összeraktak egy igazán jó sztorit, amit erős színészgárdával támogattak meg, és elhúztak Havaii-ra forgatni. Ebből már nagy baj nem lehet. Jó kis lendületes széria lett, viszont ha nem jön be a pilot,... több»
#13435

családi | vígjáték

Disney+

Az egyedülálló szülővé vált legényapa, Jimmy élete hirtelen a feje tetejére áll. Szerencsére a Chance család mindenben támogatja, és nincs olyan akadály, amit közös erővel ne... több»

Nagyon szórakoztató, kedves sorozat volt a Nevelésből elégséges. Az én humoromat valahogy nagyon meg tudták fogni, könnyesre nevettem magam a részeken. Lucas Neff pedig mindig is a favoritok közé tartozott, sajnáltam hogy elmeszelték, de nálam újranézős.
#13436

akció | dráma | krimi | thriller

A Sötét zsaruk című krimisorozat főhőse Carter Shaw, aki Los Angeles-i egységével állandó éberségben nyomoz drogdílerek, fegyverkereskedők, embercsempészek és pénzhamisítók után.

#13437

dráma | krimi | thriller

Ray Zancanelli rendőrtiszt meghökkentő ötlettel áll elő: szervezzenek be három több évre elítélt rabot a szökésben lévő bűnözők levadászására. A terv beválik, s a dörzsölt... több»

#13438

76 Nikita  (2010)

(1)

akció | dráma | krimi | thriller

Nikita, a profi bérgyilkos egy nap megszökik attól a titkos szervezettől, mely megmentette életét, s mely eddig fogva tartotta. Elhatározza, hogy felveszi a harcot az őt 'létrehozó'... több»

Imádom, imádom, imádom! Kedvenc sorozatom!!! Imádom a szereplőket és a sztorit is. Kis családias érzés fog el, ha nézem a sorozatot.
#13439

dokumentum

Emberek különböző, zavarbaejtő egészségügyi problémákkal vonulnak fel ebben a dokumentum stílusú showban. Az orvosuk pedig igyekszik a legjobb gyógymódokat kipróbálni az egyes... több»

#13440

dokumentum

A féreglyukon át című izgalmas tévésorozat Morgan Freeman kalauzolásában teszi fel a világegyetemmel kapcsolatos legáltalánosabb kérdéseket: Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Honnan... több»

Érdekes gondolatok vannak a filmben, de merőben elfogult és bizonyítatlan véleményeken alapulnak. Bizonyos állítások még laikus füllel is megcáfolhatóak. De ennek ellenére aki szeret eljátszani olyan gondolatokkal, melyek valószínű soha sem kerülnek bizonyításra, annak... több»