Ez a 8 sztár már megbánta a meztelenkedését

Az évek során néhány kedvenc sztárunk bátran levetkőzött a képernyőn.

Projektjeik megjelenését követően a hírességek azóta interjúkban beszéltek tapasztalataikról, és elárulták, hogy vagy teljesen megbánták a jeleneteket, vagy kényelmetlenül érezték magukat a vetkőzés gondolatától.

Összegyűjtöttünk néhányat a legnagyobb sztárok közül, akik megszólaltak korábbi forró jeleneteik kapcsán.

Nézd meg, ki bánta meg a bevállalt jeleneteit, és mi okból...

#8
Helen Mirren

Helen Mirren

szül. 1945. 07. 26. (78 éves)
London, England
Helen Mirren (eredeti nevén Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff) 1945. július 26-án született Londonban, Nagy-Britanniában. Orosz származása ellenére nem beszél oroszul, ám folyékonyan beszél franciául. Egyike a kiemelkedő brit színészeknek. Már a középiskolában különböző iskolai rendezvényekben szerepelt. Karrierjét olyan... több»
Helen több filmben is mindent felfedett, és nemtetszését fejezte ki ezzel kapcsolatban: "Mindig is problémám volt a meztelenkedéssel. Utáltam! De azt is utáltam, hogy utálom. Sosem volt kényelmes dolog. Soha nem élveztem, soha. Mindig megalázó volt... Mindig is úgy éreztem, hogy ezen is túl kell lépnem. Lehet, hogy gátlástalannak tűnök, de hidd el, nem vagyok az! Csak soha nem gondoltam, hogy szükség van rá" - mondta 2005-ben Velencében. Azt mondta, ha "felnőtt vagy költői módon" csinálják, akkor "csodálatos" lehet, de még mindig nem izgatja, hogy megcsinálja az ilyen jeleneteket. "Nem akartam feszült lenni, és mindig azt is mondtam magamnak: "Semmi baj, mert te a színházban dolgozol, úgyhogy nem fogsz beleragadni." De persze, bizonyos értelemben beleragadtam!"
#7
Taylor Lautner

Taylor Lautner

szül. 1992. 02. 11. (32 éves)
Grand Rapids, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született a Michigan állami Grand Rapidsben. Édesanyja, Deborah szoftverfejlesztő cégnél dolgozik, míg édesapja, Daniel repülőgép pilóta. Húga, Makena 6 évvel fiatalabb nála. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni Fabiano Karate Iskolájában és egy évvel az edzések elkezdése után már... több»
"Keményen dolgoztam, hogy formába lendüljek ehhez a szerephez. A motivációm a film és a rajongók voltak, de nem akarom, hogy csak egy testként legyek ismert. Ha választanom kellene, soha többé nem venném le a pólómat egy filmben, de azt hiszem, ez nem túl reális. Bár biztosan nem fognak újra megkérni rá" - mondta az Alkonyat filmekben való póló nélküli szereplésről Lautner.
#6
Kate Winslet

Kate Winslet

szül. 1975. 10. 05. (48 éves)
Reading, Egyesült Királyság
Kate Winslet 1975. október 5-én született Readingben, Angliában. Már 11 évesen drámaképzést tanult, első reklámszerepét pedig a BBC-n egy gyerekeknek szóló sci-fi sorozat, a Dark Season (1991) követte. Peter Jackson  krimijében, a Mennyei teremtményekben (1994) debütált a filmvásznon, majd az Austen-adaptációban, az Értelem és... több»
Amikor arról a hírhedt jelenetről kérdezték, 2012-ben a Titanic újrakiadásának premierjén, azt mondta: "Nem fogom megnézni. Addigra már a bárban leszek. Bárcsak ne mutattam volna ennyi húst, de fiatal voltam, és tudtam, hogy bizonyítanom kell."
#5
Sharon Stone

Sharon Stone

szül. 1958. 03. 10. (66 éves)
Meadville, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok
Sharon Stone 1958. március 10-én született a Pennsylvania állambeli Meadville-ben. Szülei Joseph és Dorothy Stone. A szőke színésznő irodalom szakon végzett az Edinborough State University-n Pennsylvaniában, majd később más művészetek felé kezdett kacsintgatni. Karrierjét modellként kezdte, megnyerte a Miss Crawford Country... több»
A színésznő memoárjában elárulta, hogy a produkció egyik tagja azt mondta neki, hogy vegye le a fehérneműjét a hírhedt keresztbe tett lábakkal játszott jelenet alatt, és azt állította, hogy az intim területe nem lesz látható. Később megnézte a felvételt "egy ügynökökkel és ügyvédekkel teli szobában, akiknek többségének semmi köze nem volt a projekthez. Így láttam először a vulva-felvételt, jóval azután, hogy azt mondták nekem: 'Nem látunk semmit - csak azt szeretném, ha levenné a bugyiját, mivel a fehér szín visszaveri a fényt, így tudjuk, hogy bugyi van magán. Igen, sokféle nézőpont volt már ebben a témában, de mivel én vagyok az, akinek a vulvája látható, hadd mondjam el: A többi nézőpont baromság ... " Azt mondta, hogy pofon vágta a rendezőt, "Pault [Verhoeven] arcon ütöttem, mire kiment a kocsimhoz, és felhívta az ügyvédemet, Marty Singert. Én csak egy színésznő voltam, csak egy nő; milyen választásom lehetett volna? De volt választásom. Szóval gondolkodtam és gondolkodtam, és úgy döntöttem, hogy megengedem ezt a jelenetet a filmben. Hogy miért? Mert a filmhez és a karakterhez illett; és mert végül is én csináltam" - folytatta Sharon.
#4
Emily Blunt

Emily Blunt

szül. 1983. 02. 23. (41 éves)
Roehampton - London - England - Egyesült Királyság
Emily Olivia Leah Blunt 1983. február 23-án egy négy gyermekes család második gyermekeként született Roehamptonben, Londonban. Szigorú és elit oktatásban részesült az Ibstock Place Schoolban, ahol kikezelték a dadogását, és a Hurtwood House-ban, ahol tehetségével kitűnt a sportokban, csellózásban és éneklésben. Az iskolában két... több»
Miután levetkőzött a szerep kedvéért, Emily azt mondta, hogy soha többé nem áll szándékában ilyet tenni: "A túl pikáns lenne az egyik dolog, amit egyelőre nem tennék meg. Nem vagyok annyira oda a meztelenkedésért, mert már nem vagyok 22 éves. És igazából ez nem is annyira erkölcsi kérdés, mint inkább az, hogy 'már csináltam ilyet korábban, és tényleg akarom-e még egyszer csinálni?'" - mondta a Telegraphnak - "Vajon a filmet szolgálja-e, vagy csak indokolatlan, és csak azért látom valakinek a fenekét, hogy megnézzem? Mert szerintem a legtöbbször valójában nem lenne szükséges."
#3
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
Natalie kezdetben azt mondta, hogy "nem hallgatott a megérzéseire", és a jövőben "jobban bízik bennük" a szerepek kapcsán elvárt teljes levetkőzésével kapcsolatban. Később azt mondta, hogy "nem igazán bánja meg", de "inkább azt, hogy nem szeretem, ha valamit eltulajdonítanak, például amikor valamit egy történet részeként alkotsz meg, majd egy darabja felkerül egy pornó oldalra". Ez egy drámai jelenetnek és egy történet részének készült. Ez nagyon feldühít. Ez elkerülhetetlen, és tudnom kellene, hogy mi történik, de..."
#2
Jessica Brown Findlay

Jessica Brown Findlay

szül. 1989. 09. 14. (34 éves)
Berkshire, England, Egyesült Királyság
Jessica Brown Findlay 1989. szeptember 14-én született az angliai Cookhamben. Édesanyja az oktatásügyben és az egészségügyben dolgozik, édesapja pedig a pénzügy világában helyezkedett el. A család skót gyökerekkel rendelkezik, nagyapja, William Brown Findlay még Glasgow-ban élt. Eredetileg balett-táncosnak készült, a National Youth... több»
A Downton Abbey színésznője elmondta, hogy "naiv" volt a 2011-es film forgatásakor, amelyben felhúzza a felsőjét, hogy megmutassa a csupasz mellkasát: "Hogy őszinte legyek, az Albatrosz naivitás volt, és nem tudtam, hogy nemet mondhatok. Fogalmam sem volt, mi fog történni, és azt hittem, hogy hátulról fognak lelőni" - mondta 2013-ban a Radio Timesnak. Később a 2012-es Labirintus című filmben is vállalt egy másik jelenetet: "A Labirintusban ez egy nagyon múló pillanat, amit egy felvételen vettünk fel, de nagyon furcsának találtam, hogy sok ember előtt meztelenül kell szerepelnem, és szerintem szörnyű, hogy a nőket ennyire kritizálják a testük miatt. Szerintem ha meztelen jelenetet akarsz csinálni, légy őszinte és természetes. Különben örökké éheznék, amit nem tudnék megtenni! Az az elképzelés, hogy a színésznők előtte ezer órát edzenek az edzőteremben... Én söröket ittam és hamburgereket ettem. De igazából ez nem olyasmi, amit újra megtennék."
#1
Mary-Louise Parker

Mary-Louise Parker

szül. 1964. 08. 02. (59 éves)
Fort Jackson - Dél-Karolina - Amerikai Egyesült Államok
Mary-Louise Parker 1964. augusztus 2-án született Fort Jacksonban, Dél-Karolinában, az Amerika Egyesült Államokban Caroline Louise és John Morgan Parker negyedik gyermekeként. Édesapja az amerikai hadseregben szolgált. Ereiben svéd, angol, skót, ír, német és holland vér is csörgedezik. Apja munkája miatt gyerekkorát Tennessee-ben,... több»
A Weeds/ Nancy ül a fűben színésznője a Showtime sorozatában Nancy Botwin szerepében forgatott egy jelenetet, amelyben egy fürdőkádban jelent meg, amit azóta már bán: 'Nem gondoltam, hogy meztelenül kell lennem. Veszekedtem a rendezővel emiatt, és most el vagyok keseredve. Tudtam, hogy az internetre kerül: 'Mary Louise megmutatja a nagy mellbimbóit'. Bárcsak ne tettem volna. Belekényszerítettek' - mondta a More-nak még 2009-ben.