Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb western filmek 1981-től 1990-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

87 Aranyeső Yuccában  (1981)

(7) (5)

vígjáték | western

Buddy (Bud Spencer) egy papírból felállított indiánsereg törzsfőnökének álcázva magát megmenti a gazfickó Girolamót. Ám hamar megbánja jótettét, a túlságosan is ragaszkodó... több»

A film zseniálisan keveri a drámát a vígjátékkal, így mikor Morricone csodálatos zenéje felcsendül mindig jön valami ízig vérig komoly-komor western jelenet, amit aztán felvált egy vidámabb muzsika és jöhetnek a pofonok meg a nagy zabálás. Bud Spencer legjobb filmje Hill... több»
#2

63 Naplemente  (1988)

(2) (2)

krimi | misztikus | thriller | western

Wyatt Earp, a vadnyugat legendás hõse két fosztogatás között lett a törvény embere, aki azután sem vetette meg a könnyû pénzt. A némamozi alkonyán a veterán színész Wyatt Earp... több»

Black Edwards filmjei nem mindenkinek az ízlését voltak hivatottak kiszolgálni, szóval nem nyalja közönségét...:D Aki viszont élvezi az intellgens humort, a választékosan megkomponált dialógusokat, annak nagyon jó szórakozást nyújt...én pl. bírom.
#3

55 Django visszavág  (1987)

(2)

western

Franco Nero újra magára veszi Django szerepét, és ismét igazságot szolgáltat a vadnyugat mocskában.

Elmarad az első résztől vagy a Viva Django-tól, de nem mondható rossznak. A cselekményszál itt sem mondható közhelyesnek, megvannak a csavarok. Az viszont csak Neron látszik, hogy közben eltelt 20 év, hiszen szinte teljesen ugyanolyan a film képi minősége.
#4

fantasy | kaland | western

A Tex és a mélység ura című kalandfilmben Tex és barátai levadásznak egy bandát, akik a hadsereg fegyverszállítmányait fosztogatták ki. A rakomány az egyik indiáncsoporthoz került... több»

#5

akció | dráma | western

A Véres skalpok című filmben egy texasi parancsnok nem hajlandó letenni a fegyvert az északiakkal szemben a polgárháború idején. Igyekszik megszerezni az indián törzsfőnök lányát,... több»