Értékelések (107)

2018. 10. 19.
Kicsit tartotam töle hogy nagyon el csépelt nyálas csöpögést fogok láttni de szerencsére kétt fő szereplő nem játszotatúl de külön ki kell emelni férfi fő szereplőt mert ... több»

81 Deadpool 2  (2018)

2018. 10. 19.
Nagyon vártam folytatást és érdemes is volt várni.Mondjuk nekem első részbe poénok jobban ütötek de folytatásba se volt gyenge humor faktor.Éredemes meg nézni de akki nem... több»
Témája keletete fel érdeklődésemet anno és mit ne mondjak nagyszerűen fel tudták dolgozni.Bar vége nekem annyira nem tetszdt.Hiány érzetem volt végén.... több»
2018. 10. 14.
Thom Hardy volt egyik indok ami miat ugy döntötem hogy meg nézem másik indok hogy gengszteres film bar korszak hangulatát annyira nem tudta át adni. Thom Hardy nem hozot ... több»
2018. 10. 14.
Előzetes alapján nekem nagyon tetszett még anno, amikor a mozikban ment gondolkodtam is, hogy jegyet váltsak rá jó, hogy nem tetem... Sajnos csalódnom kellet a filmben. K... több»
2018. 10. 14.
Címe egyáltalán nem hozott lázba de amikor meg láttam hogy két olyan színész játszik benne, aki szerintem zseniális. Így már rávetem magam hogy el kezdjem és nem csalódta... több»
Ez rész zseniálisan ötvözte a régi széria hangulatát és új részek izgalmas akciójeleneit. Emiatt mindenkinek tudom ajánlani, aki most ismerkedik meg a Star Warsal, és aki... több»
Star Wars filmek közül leggyengébben sikerült epizód a Baljós Árnyak. Nem mondanám, hogy rossz volt, de az tény hogy a története nem valami izgalmas, de felvezetésének jó... több»
2018. 03. 26.
Tetszett a film, nem hétköznapi a felépítése, keretes szerkezet! Maga a történet egy viszonylag hétköznapi gengszter story. Annyira izgalmasnak nem mondanám az eseményeke... több»
2018. 03. 26.
Engem a film története megfogott, igazán egyedi! Nagyszerű fordulattal a végén. A színészek alakítása összességében jó, de kiemelkedően Samuel L. Jackson alakított.... több»
2018. 03. 26.
Ez egy átlagos akcióvígjáték.Gyenge poénokkal, átlag történettel, nem izgalmas karakterekkel. Egyszer meglehet nézni, de maradandó élményt nem fog nyújtani szerintem.... több»
Amerika kapitánnyal jól tudtam azonosulni. Igaz, én a film előtt nem is tudtam, hogy van ilyen szuperhős. Jól sikerült a megfilmesítése! A történet nincs túlgondolva. de ... több»
Maga a film története nem olyan jó. mint az első résznek, de nem lett rossz. Személy szerint Amerika kapitány karakterét nagyon csipázom és a Tél katonája se utolsó, mind... több»

73 xXx  (2002)

2018. 03. 26.
Nem egy nagy történettel rendelkező akciófilm, de látványosnak látványos! Általában engem az ilyen filmek nem nagyon kötnek le, de ezt párszor megnéztem.... több»
2018. 03. 26.
Nézhetetlen
Nem mondom, hogy az előző része valami nagy történettel rendelkezett, de ez a film valami katasztrófa... Sok értelme nincs a történetnek. Az akciójelenetek össze dobáltak... több»
2018. 03. 26.
Tim Burton egyik nagy műve. Igaz, nem kisgyerekeknek való inkább 14-től felfelé tudnám ajánlani. Tetszik ez bábos megoldás a filmben sok munka lehetett leforgatni!... több»

88 Esőember  (1988)

2018. 03. 26.
Régen láttam a filmet, már nem nagyon emlékszem rá, szóval nem valami maradandó film. Arra viszont emlékszem,hogy nem volt rossz! Egyszer meg lehet nézni!... több»
2018. 03. 26.
Nem szeretem Tom Cruise filmjeit, meg maga a színész karaktereit se szoktam szeretni, de ez a film kivétel. Nagyszerű film és Tom Cruise tökéletesem illik a karateréhez! ... több»
2018. 03. 26.
Nem egy kiemelkedő sci-fi. de maga film alap ötlete elég érdekes. Kicsit olyan, mintha videojátékokból emelték volna ki ezt újra éledős dolgot. Egész jól be tudtál illesz... több»

63 A múmia  (2017)

2018. 03. 26.
Ez a film valószínűleg azért nem tetszik az eredeti triologia film szerelmeseinek, mert teljesen más stílusú. Ez a film csak akciókaland, míg a másik inkább kalandfilm és... több»