A leghíresebb színészek, akiket nem akarsz szomszédnak a ranker.com alapján

#6
Britney Spears

Britney Spears

szül. 1981. 12. 02. (42 éves)
McComb, Mississippi, Amerikai Egyesült Államok
Britney Jean Spears 1981. december 2-án született McComb városában, Missisippiben. Louisianaban nőtt fel. Kislányként egy helyi tánccsapat tagja volt. Három éven keresztül New Yorkban tanult egy művésziskolában, majd másodikként végzett egy tehetségkutatón. Ennek köszönhetően bekerült a Mickey Mouse Club csapatába, ahonnan... több»
#4
Miley Cyrus

Miley Cyrus

szül. 1992. 11. 23. (31 éves)
Franklin - Tennessee - Amerikai Egyesült Államok
Miley Cyrus (eredeti nevén Destiny Hope Cyrus) 1992. november 23-án született. Édesapja Billy Roy Cyrus countryénekes és színész. Szüleitől a Destiny Hope nevet kapta, mert úgy érezték, hogy lányuk sokra fogja vinni. Mivel folyton mosolygott, Smiley-nak becézték, amiből kialakult a Miley becenév. 2008-ban hivatalosan is Miley Ray... több»
#3
Paris Hilton

Paris Hilton

szül. 1981. 02. 17. (43 éves)
New York City, New York
Paris Hilton amerikai modell, televíziós és média személyiség, üzletasszony 1981-ben született New Yorkban. A család hatalmas vagyonát a dédnagyapának, Conrad Hiltonnak, a Hilton Hotels szállódalánc alapítójának köszönheti. Édesapja Richard Hilton, édesanyja Kathy Richards. Paris Hilton a kaliforniai Beverly Hills-ben nevelkedett. A... több»
#2
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
#1
Kanye West

Kanye West

szül. 1977. 06. 08. (46 éves)
Atlanta, Grúzia, Egyesült Államok
Kanye West egy Grammy-díjas amerikai származású rapper,producer, filmrendező és divattervező. Teljes nevén Kanye Omari West 1977. június 8.-án látta meg a napvilágot Atlantában. Hároméves korában, miután a szülei elváltak, az édesanyjával Chicagóba költöztek, ahol elkezdte tanulmányait. Tízéves korában az édesanyjával... több»