Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

87 Te  (2018)

(19) (5)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába bolondítsa a... több»

Én szándékosan nem olvastam utána, hogy miről is szól a sorozat. Elég volt ránézni a plakátjára, hogy tudjam meg kell néznem. Nem csalódtam, sőt elmondhatom, hogy hatalmas volt a meglepetés. Maga a története is zseniálisan van felépítve és szereplők is egytől egyig... több»
#2

86 A Hill-ház szelleme  (2018)

(15) (4)

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy misztikus történet öt testvérről, akik Amerika egyik legfélelmetesebb és leghírhedtebb szellemházában nevelkedtek. több»

A sorozat premisszája tulajdonképpen egy kicsivel az átlag felett lévő, sablonos horrorkiindulópont, ahol a Crane család van a középpontban (apa, anya és 5 gyermek), akik házakat vesznek meg és újítanak fel, és ezt követően adják el őket, jelentős nyereséghez jutva ezzel. A... több»
#3

85 Az átkelők  (2018)

(3)

dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Egy háború sújtotta országból menekültek érkeznek egy amerikai városkába. A menekültek egy 250 évvel később háborúból tértek vissza a jelenbe. Egy rejtélyes múlttal rendelkező... több»

Nekem nagyon tetszett ez a sorozat. Belevág a közepébe, azután szépen lassan halad. Nagyon érdekfeszítő az alapkoncepció és jól megírtak a karakterek. Steve Zahn jó színész és itt is nagyon jól hozza amit megírtak neki. Akárcsak a többi színész. Sajnálatos, hogy egy évad... több»
#4

akció | dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Az 1984-es All Valley Karate Tournament után harminc évvel Johnny Lawrence újranyitja a Cobra Kai dojo-t, ami újból feltüzeli riválisát, Daniel LaRussot. több»

Nagyon meglepett ez a sorozat. Amikor először hallottam róla, nem is értettem, hogy minek vágnak bele A karate kölyök folytatásába, de igen kellemes csalódást okozott. Jól megírt, humoros és szórakoztató széria lett, és az első két évad után már alig várom a harmadik... több»
#5

94 Narcos: Mexikó  (2018)

(3)

dráma | krimi

Netflix

A Guadalajara kartel erősödőben van Mexikóban - egy amerikai kábítószerellenes ügynök pedig a saját bőrén tapasztalja, hogy milyen következményei vannak a munkájának.  több»

Már nagyon vártam a 3. évadot, szerintem nem hiába! Ismét magával ragadott, nem tudtam abbahagyni, míg végig nem néztem mind a 10 részt. Csakúgy, mint az előző két évad, a harmadik is tele van izgalmakkal, akcióban sem szenvedünk hiányt, és végig a realitáson alapul, ami nem is... több»
#6

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Netflix

Közeleg Sabrina 16. születésnapja, így hamarosan el kell döntenie, hogy a boszorkányok világába szeretne tartozni, vagy hétköznapi emberként szeretné leélni hátralévő életét. több»

Egyszerűen ezt beteg és torzult személyiségű emberek készítik. Ez eddig oké, de kinek? Minek? Milyen céllal? Rosszul voltam, mire két epizódot megnéztem. Meg kellett az egómat erőszakolni. Sikerült. Megszenvedtem. Felépültem és elfelejtem, legalábbis remélem.
#7

83 Éles tárgyak  (2018)

(23) (1)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO GO

A nyolcrészes krimisorozat középpontjában Camille Preaker újságírónő áll, aki a pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, a Missouri állambeli Wind Gapba, hogy... több»

Nagyon érdekes hangulatú és történetű sorozat. Főként a családon belüli erőszak a témája. Félelmetes és érdekes. Talán ezek jellemeznék legjobban. Az anya a gyerekeket régen és most is mérgezi folyamatosan, hogy ápolhassa őket és úgy tűnjön, ő jó anya. Régen már... több»
#8

92 Testőr  (2018)

(1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Miután egy veterán segített elhárítani egy terrortámadást, megbízzák annak a politikusnak a védelmével, aki egykor fő támogatója volt a háborúnak, melyben ő is harcolt.  több»

Minden idők egyik legintenzívebben kezdő sorozatával van dolgunk, amely később sem hagy alább egy cseppet sem. Persze jó színészekkel, kitűnő forgatókönyvvel, frankó sztorival, izgalmas és bevállalós jelenetekkel és képsorokkal könnyű ekkora sikert elérni, de ez mögött... több»
#9

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Egy keményen alkoholizáló középkori hercegnő kalandjait követhetjük nyomon, megismerhetjük a bolond elfjét és személyes démonját. több»

Imádom! Ez az animációs sorozat nagyon jó, tele van humorral, néhol fekete humorral is, ami őszintén bevallom, tetszett. A zenék, az instrumentumok szuperek voltak. Valamint az összes évad magáért beszél. Azt elmondhatom bátran, hogy újra fogom nézni mindenképpen. Nálam ez az... több»
#10

92 Az elmeorvos  (2018)

(4) (2)

dráma | misztikus

Netflix

John Moore, a bűnügyi oknyomozó riporter találkozik Dr. Kreizler Lászlóval, a pszichológussal, akivel együtt a kései 19. század egyik sorozatgyilkosának nyomába erednek. több»

Csak ajánlani tudom, üdítő kivétel az átlagos felhozatalban.
#11

92 Patrick Melrose  (2018)

(3)

dráma

Készülj fel a brit felsőosztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus gyermekkorától önpusztító... több»

Mikor még csupán az előzetesek érkeztek, már akkor tudtam, hogy én látni akarom ezt a minisorozatot, nem Cumberbatch játéka miatt, egyszerűen rendkívül érzékinek ígérkezett. És ezt most leszögezném, valóban így van. Azt csupán mellékesen jegyzem meg, hogy a sorozat... több»
#12

92 A rezidens  (2018)

(1)

dráma

A sorozat középpontjában egy ifjú idealista orvos áll, aki első napját egy brilliáns elme felügyelete alatt kezdi. Főnökének remek meglátásai vannak a modern idők... több»

Véleményem szerint nem rossz sorozat, már a 3. évadnál jár és még mindig le tud kötni egy rész. Picit a Grace klinika és a Doctor House keverékének mondanám. Nem csak egy szimpla kórházas történet, és nem az egy beteg, egy epizód receptet követi, mint a Doctor House, szó van... több»
#13

81 Elveszve az űrben  (2018)

(3) (5)

családi | dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Netflix

2046-ot írunk, amikor a kolonizáló Anyahajót váratlanul megtámadják. A kényszerleszállást követően pedig utasai egy addig teljesen ismeretlen és felfedezetlen bolygón találják... több»

Egy nagy költségvetésű ifjúsági kalandsorozat került sci-fi köntösbe ágyazva. Aki amolyan "űrhajóval repkedünk a világűrben"-szerű történetet vár, az meglepődhet vagy csalódhat is akár, mert az idegen bolygó felfedezésén van a hangsúly. Bár kapunk egy homályosan... több»
#14

90 Megszállottak viadala  (2018)

(6) (3)

akció | dráma | kaland | thriller

HBO GO

Eve (Sandra Oh) elégedetlen az életével, úgy érzi, sokkal többre hivatott, mint hogy egy irodában ücsörögjön; kém szeretne lenni. Végre eljön az ő ideje is, amikor azt a feladatot... több»

Sandra Oh lubickolt a szerepben, mintha csak rá írták volna. A története egy igazi kém story, országokon átívelő és egyben egy vérbeli macska egér harc, ahol a végén már azt sem tudni ki az egér és ki a macska.
#15

dokumentum

Netflix

Nincs lenyűgözőbb időnként, mint a focirajongók elszántsága és kitartása kedvenc csapatuk mellett. A dokumentumfilm Sunderland csapatát mutatja be. több»

Nagyon nagy reményekkel ültem le – mint futballrajongó – ennek a sport témájú sorozatnak. Hamarosan meg is történt a csoda, hiszen magába szippantott az egész, mintha én is ott ülnék a lelátókon, és őrjöngve szurkolnék egy-egy gól után. Hihetetlen és egyben megható is,... több»
#16

dráma | fantasy | horror | kaland | misztikus

HBO GO

A sötétség kora és a Vámpírnaplók sikere után új szálon folytatódik a történet. A sorozat főszereplője a 17 éves Hope, cselekménye a Salvatore iskolában játszódik.... több»

Tetszik a sorozat, de azért szerintem nem hozza az elődei színvonalát. A színészek jók és tök jó, hogy néha látunk egy-egy régi szereplőt is felbukkanni. Hope karaktere engem kicsit irritál annyira nem szimpatikus nekem pedig próbáltam őt megkedvelni, de sajnos máig sem sikerült.
Öreg autó, nagy haszon
#17

valóságshow

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

#18

78 A Tanár  (2018)

(19) (4)

dráma | vígjáték

TV-ben (RTL Klub, csütörtök 01:33)

A nyolc részes sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek,... több»

A német Tanárok gyöngye c. sorozat magyar változata. A főszerepre Nagy Ervint választani a legjobb döntés volt. A tenyérbemászóan nagyképű, de a gyerekekkel vagányul törődő figura nagyon jól áll neki, mondhatni egészen testreszabott, akár róla is írhatták volna. A... több»
#19

97 A Kominsky-módszer  (2018)

(1) (4)

vígjáték

Netflix

Egy idősödő, egykor híres színész azzal keresi a kenyerét, hogy fiatal színészeket mentorál. több»

Imádom a szarkasztikus megjegyzéseit a két vén trottynak :D Jó érzés kigúnyolni az idő könyörtelenségét (vagy csak hallani a gúnyolódást). Nem kedvelem különösebben Michael Dougles-t, de itt el kell ismerjem az érdemeit. Alan Arkin pedig határozottam előre lépett a... több»
#20

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Jack Ryan CIA ügynök veszélyes küldetésre indul, amikor megpróbálja felderíteni a terroristák kommunikációs csatornáit. több»

Óriási meglepetés volt ez a sorozat, azt hittem, egy alacsony költségvetésű gagyi sorozat lesz, de épp ellenkezőleg. Remekül kidolgozott forgatókönyvre épül, rengeteg cselszövés és feszültség van benne, és lélegzetelállítóan kidolgozott és teljesen hihető minden egyes... több»