Julianne Moore, Michael B. Jordan...: Ez a 14 híresség rablás áldozata lett

Üdvözlünk Hollywoodban, amely manapság úgy tűnik, a tolvajok Mekkája, hiszen énekesek, színészek és valóságshow-sztárok is áldozatul estek a rablóknak az elmúlt években... avagy, a világhírű emberekkel ismegesnek pontosan ugyanolyan dolgok, mint bárki mással.

#14
Jaime Pressly

Jaime Pressly

szül. 1977. 07. 30. (46 éves)
Kinston, Észak-Karolina, U.S.
Jaime Elizabeth Pressly 1977. július 30-án született a kalifornii Kinston-ban, az Amerikai Egyesült Államok területén. Két testvére van: Jessica és James Pressly. Tizenegy évig járt gimnasztikai és táncórákra. Középiskolai tanulmányait a kaliforniai Costa Mesa High Schoolban végezte, majd 14 éves korában felfedezte egy modell... több»
Jaime Pressly-t is betörés áldozataként tartják számon. Jamie elmondta a hatóságoknak, hogy 2017 márciusában valaki betört a Los Angeles-i otthonába. A városban volt, de vacsorázni ment, amikor a betörés történt. A tolvajok egy ablak betörésével jutottak be, és elvittek egy széfet, amiben körülbelül 30 ezer dollárnyi ékszer volt - számolt be a TMZ. A széfben volt még egy 38-as kaliberű revolver is.
#13
Emmy Rossum

Emmy Rossum

szül. 1986. 09. 12. (37 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Emmy Rossum 1986. szeptember 12-én született New Yorkban, édesanyja, egy vállalati fényképész egyedül nevelte. Részint orosz zsidó, részint angol és holland felmenőkkel rendelkezik. 7 éves korában a Metropolitan Opera egy meghallgatás után felvette, ezt követően több mint 20 operában, hat nyelven énekelt a tehetséges énekesnő, a... több»
A Szégyentelenek sztárjának, Emmy Rossumnak borzalmas volt 2017 márciusa: A színésznő Los Angeles-i otthonába betörtek, miközben ő nem volt a városban. A tolvajok két széfet is lenulláztak az otthonában. Emmy szerencsétlenségére a széfek kódjait jól látható helyen hagyta, így a betörőknek még csak küzdeniük sem kellett, hogy megszerezzék a benne lévő holmikat. A TMZ beszámolója szerint 150 ezer dollárnyi antik ékszer tűnt el. Egy házvezetőnő volt az első, aki észrevette, hogy bűncselekmény történt.
#12
Julianne Moore

Julianne Moore

szül. 1960. 12. 03. (63 éves)
Fayetteville, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Julie Anne Smith 1961. december 3-án született az észak-karolinai Fayetteville-ben. Szülei a hadseregnél szolgáltak, édesanyja pszichológus volt, jogász édesapja hadbíró. A család tucatszor költözött egyik támaszpontról a másikra, majd Julie kikötött a Bostoni Egyetem előadóművészi szakán. A diploma után New Yorkba... több»
2012 októberében Julianne Moore New York-i otthonába betörtek. A tolvajok 10 ékszert loptak el körülbelül 127 000 dollár értékben - számolt be a New York Post -, köztük egy 33 000 dolláros Cartier platina és gyémánt teniszkarkötőt és négy Cartier órát 77 800 dollár értékben.
#11
Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

szül. 1987. 02. 09. (37 éves)
Santa Ana, Kalifornia, Egyesült Államok
Michael B. Jordan, középső gyermek a három testvér közül, Kaliforniában született és New Jersey-ben nőtt fel. Szülei Donna és Michael A. Jordan. Nevében a "B" betű, Bakari-t takar, amelynek jelentése "nemes ígéret". Jordan szerepelt az elmúlt évtized három legelismertebb televíziós filmdrámájában. Michael először a kemény... több»
Michael B. Jordan 2017 májusában egy betörés áldozata lett, miután valaki betörte Los Angeles-i otthonának ablakát, és készpénzzel és ékszerekkel távozott. A színész nem tartózkodott ott akkoriban. Néhány más híresség betöréses eseteivel ellentétben, a gyanú szerint ez a mostani véletlenszerű munka volt, és nem Michael volt a célpont.
#10
David Spade

David Spade

szül. 1964. 07. 22. (59 éves)
Birmingham, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
David Wayne Spade 1964. július 22-én született a michigani Birminghamben. Átlagos családból származik – édesanyja egy magazin szerkesztője volt, míg édesapja értékesítési tanácsadóként dolgozott. Két testvére van: Bryan, és Andy. A család a gyermek négy éves korában Scottsdale-be költözött; itt végezte tanulmányai... több»
David Spade-t 2017 júniusában rabolták ki, amikor is a betörők elvittek egy széfet az otthonából, amely körülbelül 80 000 dollárnyi készpénzt és ékszert tartalmazott, köztük egy jegygyűrűt, amely a komikus édesanyjáé volt...
#9
Rachel Bilson

Rachel Bilson

szül. 1981. 08. 25. (42 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Rachel Sarah Bilson 1981-ben született Los Angelesben. Gyerekkorától kezdve színészi pályára vágyott, a Notre-Dame Középsikola drámatagozatában tanult. Karrierjét színházi színészként kezdte, majd olyan sorozatokban kapott szerepet, mint a Buffy, a vámpírok réme, a Pimaszok, a Chuck vagy az Így jártam anyátokkal. A 2003 és 2007... több»
Rachel Bilson otthonába 2017 októberében betörtek. A színésznő állítólag délelőtt 10 óra körül hagyta el a lakását, hogy négy órával később visszatérve kifosztva találja azt. Úgy tudni, hogy a tolvajok körülbelül 50 ezer dollárnyi drága cipőt és dizájner kézitáskát vittek el. Persze nem ez volt az egyetlen eset, amikor a Narancsvidék sztárját kirabolták: Még 2009 májusában a hírhedt "Bling Ring" ötször tört be az otthonába.
#8
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
Lindsay Lohan Hollywood Hills-i otthonát 2009 augusztusában vette célba egy banda. Állítólag 130 000 dollárnyi ékszert és ruhát vittek el.
#7
Lucy Hale

Lucy Hale

szül. 1989. 06. 14. (34 éves)
Memphis, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok
Karen Lucille Hale színésznő, énekesnő és modell 1989. június 14-én született a Tennessee állambeli Memphisben. 8 éves kora óta énekel. 2003-ban megnyerte az American Juniors tehetségkutatót és a nyertes társaival alakított zenekarral számos fellépést tudhat maga mögött. Színészi pályája sorozatszerepekkel indult; játszott a... több»
2018 januárjában betörtek Hale otthonába, és 15 000 dollár értékű pénzt és ékszereket loptak el tőle. "Köszönöm a kedves szavakat a házamról" - tweetelte a rablás híre után - "Szerencsére senki sem sérült meg... Szomorú, hogy elveszítettem néhány szentimentális tárgyat, de hálás vagyok, hogy biztonságban vagyok".
#6
Hilary Duff

Hilary Duff

szül. 1987. 09. 28. (36 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Hilary Erhard Duff 1987. szeptember 28-án született a texasi Houstonban. Egy tesvére van, a szintén színész Haylie Duff. Gyermekkorában balettozott, majd a színészet felé fordult figyelme. Első szerepét az Amazonok vadnyugaton (1997) című sorozatban kapta, a mozivásznon 2 évvel később, a The Soul Collectorban (1999) debütált.... több»
A tolvajok 2017 júliusában törtek be Hilary Duff Beverly Hills-i otthonába, miközben a színésznő 5 éves fiával, Luca Comrie-vel Kanadában nyaralt. "Valaki betörte az ajtót, kutakodott, és felfedezte Hilary rejtekhelyét. A riasztó nem kapcsolt be" - jelentette a TMZ, hozzátéve, hogy forrásaik szerint a tolvaj "több százezer dollár értékű" ékszerrel távozott. Hilary fotókat és videókat posztolt az utazásról a közösségi médiában, ami a TMZ feltételezése szerint könnyű célponttá tehette az otthonát a bűnözők számára.
#5
Alanis Morissette

Alanis Morissette

szül. 1974. 06. 01. (49 éves)
Alanis Morissette
Kanadai énekesnő, színésznő, teljes nevén Alanis Nadine Morrissette, 1974. június 1-én született Ottawaban, Ontario államban, Kanadában. Iskoláját az Immaculata High Schoolban és a Glebe Collegiate Institute-ban járta. Már hatévesen arra készült, hogy énekesnő lesz. Tízévesen saját dalt írt, ez volt a Fate Stay With Me, melynek... több»
Alanis Morissette-hez 2017 februárjában törtek be a Los Angeles-i otthonába - és a tolvajok meglógtak 2 millió dollárnyi ékszerrel. Az énekesnő, aki a betörés előtt képeket posztolt az ékszereiről a közösségi médiában, nem volt otthon a rablás idején.
#4
Bella Thorne

Bella Thorne

szül. 1997. 10. 08. (26 éves)
Pembroke Pines, Florida, Amerikai Egyesült Államok
Bella Thorne 1997. október 8-án született Pemborke Pines-ban, Floridában, az  Egyesült Államokban. Három testvére van, Remy, Dani és Kaili, mindegyikük színész. Ereiben kubai olasz és ír vér is csörgedezik. Spanyol anyanyelvű, de akcentus nélkül beszél angolul is. Még csak hat hetes volt, amikor feltűnt a Parent Magazine... több»
Bella Thorne egy otthoni rablás áldozata lett a Labor Day Weekend alatt 2018-ban, jelentette a TMZ. A betörők állítólag több mint 150 000 dollár értékben loptak el tárgyakat, köztük ékszereket és vintage ruhákat, amelyeket a dizájner bőröndjében szállítottak el. A tolvajok azonosításához a biztonsági kamerák felvételeit használták fel.
#3
Mariah Carey

Mariah Carey

szül. 1969. 03. 27. (55 éves)
Huntington, New York, Amerikai Egyesült Államok
Mariah Carey 1970. március 27-én született Long Island-en. Ír származású operaénekesnő édesanyja 1960-ban kötött házasságot Alfred Roy Carey-vel, egy afroamerikai-venezuelai származású repülőgépmérnökkel. Számos támadás érte a frigyet, melyből három gyermek született: Mariah volt a legkisebb; bátyja, Morgan 10, Allison... több»
2022. július 27-én Mariah Carey Olaszországban és Hamptonsban nyaralt, amikor 5,65 millió dolláros atlantai villájába betörtek. Közel egy hónappal később három férfit tartóztattak le Miamiban, és vádat emeltek ellenük. A TMZ arról számolt be, hogy a gyanúsítottak egy sor fegyveres rablásért, lakásbetörésért és egyéb betörésért felelősek Atlanta környékén (az egyik áldozatot meg is lőtték egy incidens során). A letartóztatás után egy forrás azt mondta a TMZ-nek, hogy Mariah "nagyon hálás volt a nyomozóknak, akik azonnal a helyszínre érkeztek".
#2
Arsenio Hall

Arsenio Hall

szül. 1955. 02. 12. (69 éves)
Cleveland, Ohio, Egyesült Államok
Arsenio Hall Cleveland-ben született Ohio államban 1956.február 12-én. Szülei Fred és Anne Hall. Apja baptista lelkész. Gyerekként bűvészkedni kezdett. A Warrensville Heights High School-ban érettségizett 1973-ban és egy rövid ideig a John F. Kennedy High School diákja is volt. 1977-ben diplomázott a Kent State University-n. A Central... több»
Arsenio Hall otthona 2022-ben két betörés célpontja volt - és ami még ijesztőbbé teszi a dolgot, otthon volt, amikor a bűnözők megpróbáltak bejutni! Szeptember 20-án a TMZ számolt be arról, hogy napokkal korábban a Los Angeles-i rendőrség forrásai szerint a sztár és egykori talk show házigazda lement a földszintre, hogy kivizsgálja a dolgot, miután hangos zajt hallott, és azt találta, hogy valaki betörte az egyik tolóajtó üvegét, hogy bejusson, de gyorsan távozott. Egy hónappal korábban két ember betört egy ablakot, majd bementek a házba, de megijedtek és elmentek, amikor észrevették, hogy a színész ott van. A TMZ szerint a rendőrök Arsenio házának és környékének biztonsági kameráinak felvételeit vizsgálják át, hogy megpróbálják azonosítani a gyanúsítottakat.
#1
Zoey Deutch

Zoey Deutch

szül. 1994. 12. 10. (29 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Zoey Francis Thompson Deutch 1994. december 10-én látta meg a napvilágot a napfényes Los Angelesben. Édesanyja az ismert színésznő, Lea Thompson, édesapja a zsidó származású rendező, Howard Deutch. Apja vallási hagyományait szem előtt tartva nőtt fel, még bar mitzvah szertartása is volt. A színésznő karrierje 2010-ben indult. Ekkor... több»
Zoey Deutch 2022 októberében egy nagyszabású betörés áldozatává vált. A TMZ arról számolt be, hogy miközben a színésznő csak néhány órára volt távol Los Angeles-i otthonától, tolvajok rabolták ki a házát: Források a weblapnak elmondták, hogy a színésznő - aki a Vissza a jövőbe sztárjának, Lea Thompsonnak és Howard Deutch rendezőnek a lánya - hazatérve betörve találta az ajtaját, a lakását rendetlenül, és 300 000 dollárnyi készpénz és ékszer hiányzott.