Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2020-től 2020-ig - Franciaország

Saját filmes lista készítése
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | thriller | vígjáték

Netflix

2020, Párizs. A nem túl távoli jövőben a szuperhősök teljesen integrálódtak a társadalomba. Rövidesen azonban egy új kémiai anyag kezd el terjedni, amely szuperképességekkel... több»

Érdekes koncepció, egy drog, ami kis pillanatra szuper erőt ad, ja, és vannak, akik eleve szuper erővel bírnak. Lehet, hogy többet is ki lehetett volna hozni a filmből. Látványilag rendben volt. Egyszer meg lehet nézni.
#2

animáció | családi | dráma | kaland | vígjáték | western

1863-ban a Vadnyugaton Martha Jane-nek a kemény férfiak világában kell helytállnia, s ennek érdekében férfinak álcázza magát. több»

#3

80 A beszéd  (2020)

(4) (1)

vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Adrien egy harmincöt éves férfi, aki épp egy családi összejövetelen ül, és rettenetesen unatkozik: soha semmi nem változik, minden éppen úgy zajlik, ahogy már előtte vagy... több»

Nem rossz film, vannak jó pillanatai, de néha kicsit bárgyú. A főszereplő nagyon jól játszotta a szerepét. A zenék nagyon jók voltak, és a befejezés is tetszett.
#4

69 Az elfeledett herceg  (2020)

(8) (7)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Telekom TVGO

Djibi egy nagyszerű édesapa, aki minden figyelmét a kislányának, Sofiának szenteli, akit szeretetben és megértésben nevel. Az esték minden nap különleges élményt jelentenek apa és... több»

Nem pont ilyenre számítottam, de egy remek film. Érdekes kérdéseket vet fel és nem egy hétköznapi stílusban tálalja. Kicsit Adam Sandler Esti mesékje jutott az eszembe.
#5

dráma | vígjáték

Telekom TVGO

Hogy mi teszi a jó feleséget? Nem könnyű kérdés, de van, aki válasszal tud szolgálni. A mindig kimért és alapos Paulette Van Der Beck arra tanítja fiatal növendékeit a... több»

Öröm volt nézni, Martin Provost érti a komédia fogalmát. Vidám szituációk és humoros párbeszédek váltották egymást, s közben a cselekmény is szórakoztató. Végre egy igazi vígjáték, ami tényleg kikapcsolja az ember agyát.
#6

74 Családi testcsere  (2020)

(4) (3)

vígjáték

Telekom TVGO

A Morel-család egy napon váratlan problémával kénytelen szembesülni, egy éjszaka folyamán ugyanis mindannyian komoly változáson mennek át mind testileg, mind pedig lelkileg. A csalág... több»

Nekem bejött a film annak ellenére, hogy már valóban készült sok hasonló témájú. Bonyolulttá tette a helyzetet, hogy több ember "személyisége" cserélődött fel, nem csak kettőé. Voltak benne szerethető poénok.
#7

72 Mandibules  (2020)

fantasy | vígjáték

Két jó barát egy hatalmas legyet talál a csomagtartóban. Elhatározzák, hogy megpróbálják beidomítani az állatot, hogy pénzt kereshessenek a szenzációval. több»

#8

67 Rosa esküvője  (2020)

(2)

kaland | romantikus | vígjáték

Cinego

45 éves korában Rosa (Candela Peña) rádöbben, hogy voltaképpen sosem irányította a saját életét, és a többiek igényeit mindig a sajátjai elé helyezte. A nő úgy dönt, hogy... több»

Egyszerre szórakoztat és nevettet meg, ritka az ilyen film mostanában, és őszintén szólva nem számítottam rá, hogy ezt az élményt egy spanyol mozitól fogom megkapni.
#9

71 Felicita  (2020)

vígjáték

Tim és Chloe boldogan élik mindennapjaikat, a nyár azonban a végéhez közeledik, kislányuk hamarosan iskolába megy, ezzel pedig nem könnyű megbirkózni. több»

#10

63 10 nap anyu nélkül  (2020)

(5) (5)

vígjáték

Telekom TVGO

Antoine sikeres karriernek örvendhet, biztos állása van egy jól menő cégnél, ahol HR-esként dolgozik, és magabiztosan várja, hogy magasabb pozíciót, és ezzel együtt jobb fizetést... több»

Alapvetően nem rajongok a családi élet nehézségeire épülő vígjátékokért, de ez azért egész jó kis komédia lett. Az elején kicsit erőltetettnek éreztem az utalásokat a család fontosságára, és arra, hogy milyen nehéz egyben tartani és jól működtetni az egészet – meg is... több»
#11

79 A nagy előadás  (2020)

(1)

dráma | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy színész nagyot álmodik, drámaleckéket ad a foglyoknak, hogy színpadra vigyék a Godot-ra várva című darabot. több»

Azt hittem, hogy valami nagyon király vígjáték lesz ebből, vagy legalább humorosabb lesz. Nem lett. A film végig egyhangú, és kicsit sem érdekes. Talán a vége felé indul meg, de hát nem az utolsó 20 percnek kell jónak lennie, hanem az egésznek.
#12

vígjáték

Fabrice az áruházi hűségkártyája nélkül ment el a szupermarketbe bevásárolni. Ez a súlyos vétség arra kényszeríti, hogy bujkálni kezdjen a rendőrség és a média elől.

#13

vígjáték

Cinego

Párizs, egy augusztusi este. Egy fiú találkozik egy lánnyal. Egyidősek, de nem ugyanahhoz a világhoz tartoznak. Félix dolgozik, Alma másnap szabadságra megy. De ez nem probléma. Félix... több»

#14

70 Rendbontók  (2020)

(3)

dráma | történelmi | vígjáték

Az 1970-ben megrendezett Miss World szépségverseny több szempontból is történelmi jelentőségű. A rendezvény házigazdája abban az évben Bob Hope komikus volt, közel 100 millióan... több»

Kifejezetten nagyon jól szórakoztam ezen a filmen, és mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani, aki szereti a hetvenes évek hangulatát, a fontos társadalmi kérdéseket és a könnyednek tűnő filmeket.
#15

67 Mese a barátságról  (2020)

(2) (5)

vígjáték

Léa, Marc, Karine és Francis hosszú ideje jóbarátok. A macsó férj, aszabadszájú barátnő ... mindenkinek megvan a maga karaktere négyesen belül. De a harmónia végérvényesen... több»

Nagyon kellemes vígjáték, ami amellett, hogy szórakoztatni akar, azért nem feledkezik meg a mondanivalóról sem. Eredeti nyelven láttam, és bár még nem vagyok tökéletes franciából, a lényeg átjött. Szerethető, ajánlható film!
#16

70 Elváltak klubja  (2020)

(3) (5)

vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

Ben és a felesége már öt éve házasok, azonban a férfi még mindig fülig szerelmes feleségébe, minden kívánságát lesi és úgy véli, ő a legszerencsésebb ember a Földön, amiért... több»

Arnaud Ducret megint hozta a formáját, annak a fickónak kimondottan jól állnak a humoros szerepek. Az Elváltak klubja egy kellemes kikapcsolódást nyújtó film, ami néhol megbicsaklik, de azért mindig magára talál. Hármas fölé.
#17

krimi | vígjáték

Lady Winsley egy ünnepelt író az Egyesült Államokból, aki a törökországi  Büyükadán tölti a jól megérdemelt pihenését, amikor valaki az életére tör.  Az ország legismertebb... több»

A maga sajátos hangulatával afféle "egzotikus" krimi hatást kelt. Egyszerre bohókás, rejtélyes és szórakoztató, nem láttam még hasonló filmet, ami miatt külön plusz pont jár.
#18

65 Foglalkozása: szülő  (2020)

(2) (4)

vígjáték

Telekom TVGO

Alexandre élete úgy tűnik, hogy romokban hever. Hirtelen munkanélkülivé válik, bankszámláját pedig befagyasztották. Felesége két hónapra egy titkos tengeralattjáró-misszión vesz... több»

Na, jó...ez egyszerűen nem az a fajta humor, amit én igazából preferálok. Persze vannak a filmnek jó pillanatai, összességében szerintem nagyon felejthető az egész.
#19

59 A világ eredete  (2020)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy nap Jean-Louis arra ébred, hogy megállt a szíve. Ugyan képes felkelni, járkálni, pulzusa azonban nincs. A férfi felesége és családja segítségével próbálja megoldani ezt a... több»

A tartalmat nem írom le, alig van neki, de a humor nem morzsákban, hegyekben áll. 2 óra őrült röhögés, már a címe is... Abszurd, de miért ne történhetne meg, ha mégis, az csakis franciákkal lehetséges... Imádtam a filmet...
#20

dráma | vígjáték

Jeremie maga mögött hagyja önálló életét, és Párizsból hazautazik minden lében kanál édesanyjához.