Értékelések (130)

2024. 05. 07.
Az álomférfi, akit sokan csak legendákból ismerünk
Nem olvastam Robinne Lee regényét, mely alapján íródott a forgatókönyv (Michael Showalter, Jennifer Westfeldt), de azt hiszem, nem is fogom, mert a könyvnek szomorú a vég... több»

57 Sting  (2024)

2024. 04. 28.
Nézhetetlen
Chihuahua
Manapság ritkán lehet látni jó horrorfilmeket! Újratervezés! Nem lehet látni jó horrorfilmeket! Alig tudtam nyitva tartani a szemem, annyira unalmas a történet. Valahol a... több»
2024. 04. 23.
„A szagos cemende!”
Még nem is hallottam ezt a jelzőt, hogy nőkre vagy bárkire is használták volna. Jelentése: romlott erkölcsű nő. Mostanában a k*rva szót használják, pedig mennyire stíluso... több»
2024. 04. 20.
Szombat délutánra igazi kikapcsolódás!
Felüdülés volt számomra ez az 1975-ben készült krimi vígjáték a Micimackó vér és méz után! (Ne is jusson eszembe, de most is eszembe jutott!) Egészen véletlenül bukkantam... több»
2024. 04. 18.
Nézhetetlen
Én megpróbáltam mindent! Nem sikerült!
Nem ezt a filmet kerestem, hanem az Én vagyok a kapitány című, kiválónak és Oscar-díj várományosnak beharangozott művet, de nem találtam. Gondoltam, megpróbálkozom ezzel ... több»
2024. 04. 17.
Nézhetetlen
Hogy kerül Micimackó neve a film címébe?
Ha valaki csak azért nézi meg, mert szeretne kínzós jelenetek látni, azoknak biztosan tetszik majd, persze ennél számtalan jobb film pörög a neten, szerintem! Csak kívánc... több»

NA The Seeding  (2023)

2024. 04. 15.
Még hogy lépjünk ki a komfortzónánkból! Na persze!
Barney Claynek, a forgatókönyvírónak rémálma lehetett, ebben biztos vagyok. Honnan bukkannak elő a számomra ismeretlen írók és rendezők? Egyre többen vannak, és sajnos a ... több»
2024. 04. 15.
Forróvérű prédikátorok és hidegvérű gyilkosok
Már a zene is sejtelmes, és nem sok jót sugall! Olyan az egész film, mintha egy nagyon veszélyes libikókán ülnénk. Hullámzunk a jó és a rossz között. Nem tudjuk, hogy mi ... több»

79 Magnum  (1980)

2024. 04. 09.
Nekem bejött, de nem vagyunk egyformák, és ez benne a jó!
Két véleményt olvastam a sorozatról, az egyik negatív, a másik pozitív vélemény. Én akkor ajánlanám a film megtekintését, amikor egy kicsit szeretnénk kiszakadni a poros,... több»
2024. 04. 03.
Egy nagyon komoly téma, de valahogy mégsem sikerült vászonra vinni
Végignéztem, hogy mindenki öt csillagot adott erre a műre a Mafab.hu oldalán. Ha a történetet kellene értékelni (de ez rossz kifejezés, mert ezt a történetet nem is tudom... több»
2024. 03. 30.
Nézhetetlen
Nem vagyok agresszív típus, de...
Irritáló a film, a színészek, a játékuk! Attól, hogy gyilkolják egymást a filmben, attól még nem lesz horror!... több»
2024. 03. 28.
Egy 2017-es film, ami minden nőnél kiveri a biztosítékot!
Ma a Sors egy olyan embert sodort az utamba, akivel élvezetes volt minden pillanat! Mint kiderült, nagy horrorfilm rajongó, de nem ez a lényeg! Egy kedves és jó szándékú ... több»
2024. 03. 26.
Nézhetetlen
Nem szeretném lehúzni a filmet, de muszáj!
Egy ismerősöm mesélt erről a filmről, és kíváncsivá tett. (Nem szeretném lelőni a poént, mivel még nem láttam, így nem is érdemes végigolvasni az írásomat.) Igazából nem ... több»
2024. 03. 25.
Nézhetetlen
Szabályok, ha lemegyünk a pincébe: ne nézz körül, ne időzz sokáig lent, ne beszélgess senkivel, és senkit és semmit ne hozz fel!
Furcsa, hogy már egy játékmackóból is horrorfigurát csinálnak. Nem jut más az eszükbe a film készítőinek? Kérdem én: Hol vannak a nagy és híres forgatókönyvírók? Egy maci... több»
2024. 03. 21.
Nézhetetlen
Nekem nem hiányzott! 2. rész
Azt olvastam egy kritikában: „Dőlni fogok a röhögéstől!” Én: pókerarc. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet sok film vicces jeleneteiből tákolták össze, de nagyon ros... több»
2024. 03. 19.
Nagyon kemény arcok és nagyon kemény helyzetek London sötét utcáiról
Egy hírportálon ezt a címet olvastam: „Nyugtatót kellett bevennünk, olyan izgalmas ez az új akciósorozat”. Ezt ez kicsit túlzásnak érezném, hogy nyugtató után nyúljanak a... több»
2024. 03. 16.
Nézhetetlen
Kész téboly
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de nem vagyunk egyformák. Nekem nem tetszett a film. A történet, ahol játszódik, buja, vad, gyönyörű, emberi kéz alig érintett... több»
2024. 03. 12.
Minden út a pincébe vezet
Sokszor elgondolkodtam azon, hogy amikor leülünk megnézni egy horrorfilmet, mit is várunk igazából. Mit szeretnénk? Rettegést, vérontást, erőszakot, kínzást vagy elég, ha... több»
2024. 03. 11.
Egy kemény férj, aki nem ismer tréfát
A 1990-es évek majd minden thriller filmjében megszoktuk, hogy a gonoszt, a rosszfiú, miután leütöttük egy serpenyővel, lelőttük, leszúrtuk egy nagy késsel (ami mindig ké... több»
2024. 03. 03.
Egy nős férfi segélykiáltásai
Al Bundy (Ed O'Neill) egy meggyötört lelkű családapa, akinek a legszánalmasabb élete van a Földön, aki mellett úgy elsuhant az élet, hogy észre sem vette. Ami megmaradt: ... több»