Értékelések (92)

Egy fiú legjobb barátja,mindig az anyja
Szeretem a Hitchcock-filmeket, és a Psycho egy klasszikus alapműnek mondható alkotás. Ilyen filmhez hozzá nyúlni nagy bátorságot igényel, mert a mester, Alfred Hitchcock ... több»
Diszkrét életrajz
Az év utolsó mozijának nem is lehetett volna jobb lezárása, mint a fantasztikus tehetségű Whitney Houston életrajzi filmje. Nem volt kérdés, hogy ez kötelező program lesz... több»
2022. 10. 16.
Megosztó befejezés...
Kevés olyan horror film van,amit szinte minden korosztály ismer. Amiknek fő gonoszait mindenki ismeri. Akik gyerek/kamaszként rémálmainkban kísértettek,akiknek filmjei ut... több»
Szörnyeteg,aki közöttünk élt...
Vannak horrorfilmek, amiket nem szívesen nézünk, de a kíváncsiság mégis hajtja az embert. Vannak olyan filmek, amiket viszont az élet írt. Nos, ezek a filmek sokkal erőse... több»

73 Átutazó  (2022)

2022. 04. 27.
Jobb, ha nem kutatunk a múltban...
Amikor, mint egy kirakós áll össze a történet, az mindenképp érdekesnek mondható. A BBC és az HBO Max közös gyártású sorozatában egy autóbalesetet szenvedő férfi történet... több»
2022. 04. 20.
A hűtlenség ára
Végre egy újabb figyelemre méltó,mini sorozat érkezett a Netflixre. Az "Egy botrány anatómiája" lebilincselő, fordulatos,kiváló karakterekkel,és jó zenével. James Wh... több»
2022. 03. 03.
Magukra maradtak...
Igaz történetet mesél el az amerikai-dán koprodukcióban készült kalandfilm. Az ilyen filmeknek (amiknek ismerhetjük a történetét) annyi negatívuma van, hogy maga a sztor... több»
2021. 11. 29.
Egy szerelem, aminek csúnya vége lett. A Gucci-sztori!
A megtörtént eseményeket feldolgozó filmek számomra mindig érdekesek. Annak ellenére, hogy úgy ülünk be a moziba vagy a tv elé, hogy tudjuk, mi a történet vége. A Gucci-... több»
2021. 11. 09.
Karácsonyi meglepetés
Kellemes csalódást okozott ez a film. Végre egy újabb egész estés, sajátgyártású produkció a Netflixtől, ami mindenképp említésre méltó. Mindenkinek van kedvenc karácsony... több»
2
2021. 11. 03.
A szerelem még mindig öl
Kedvenc szociopata párosunk visszatért, és megérte várni rájuk! A You (Te) az a sorozat, amibe ha bele kezd valaki, és szereti a lassabb, thriller-szerű vonalat, biztos l... több»
2021. 10. 11.
Életében ikon volt, halálában legendává vált
A koronavírus miatt halasztották el a 2020-ra tervezett Broadway musicalt, mely Diana hercegnő életét mutatja be. A készítők biztosra akartak menni, így a Broadway premie... több»

65 A bűnös  (2021)

2021. 10. 05.
Megtekintése nem bűn
Az ilyen műveket nevezik kamaradarabnak színházban. Kevés szereplő, egy helyszín. Filmen az ilyenhez igazán jó sztori kell, és még jobb színészi játék. Ez a segélyhívós ö... több»
2021. 09. 29.
Amikor a csodák mellett veszélyeket is rejthet az éjféli mise...
A Mise éjfélkor misztikus, olykor borzongató, kissé nyugtalanító hangulata emlékeztethet a Bly-udvarház szellemére. Nem véletlenül, mivel ezt a sorozatot is Mike Flanagan... több»
1
2021. 08. 27.
A káosz árnyékában
Őszinte leszek, ritkán nézek ilyen témájú filmeket, mint A legyőzött. A második világháború, a holokauszt borzalmai olyan témák, amiket filmben feldolgozva is ször... több»
2021. 08. 18.
Szegény gazdagok
Igazán furcsa hangulatú sorozat A Fehér Lótusz. Megosztó lesz, az biztos. Akiket leköt egy lassabb, szatirikus történet, és nyitottak az ilyesmire, azoknak biztos... több»
2021. 08. 09.
Ördög a mennyország kapujában
Pontosan a mai napon, 1969. augusztus 9-én hajnalban történt a Manson család által elkövetett brutális gyilkosság, mely egy új korszak kezdetét jelentette. Hollywood eze... több»
2021. 08. 01.
2021. 08. 01.
Egy remek és szomorú korrajz stílusosan
Az American Crime Story második évada, a The Assassination of Gianni Versace a címmel ellentétben nem Versaceról szól. Valójában a történet központi figurája ... több»
2021. 07. 27.
Szerelem a maximumon
Szerelem. Mindenki átéli egyszer az életében az igazi nagybetűs szerelmet. Vagy ha még nem éltük át, akkor bízunk benne, hogy át fogjuk. Mert kell. Mindenkinek k... több»
2021. 07. 25.
Harapós járat
Végre! A sok zombifilm után vámpírok. Hiányoltam már ezt a műfajt, és úgy gondolom, ez egész jó lett, de még jobb is lehetett volna egy kicsit precízebb munkáva... több»