Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb vígjáték filmek 2012-től 2012-ig - Olaszország

Saját filmes lista készítése
#1

kaland | vígjáték

Marcót felkeresi az egyik régi iskolatársa, Teresa arra kéri, hogy segítsen neki összeszedni húszezer dollárt, hogy az óvadékért cserébe a barátját, Rudyt kiengedjék egy marokkói... több»

#2

76 Reality  (2012)

dráma | vígjáték

Luciano nápolyi halárus, aki szerény jövedelmét különböző trükkökkel igyekszik kiegészíteni. Szeretetreméltó, jó kedélyű fickó, aki soha ki nem hagyna egy alkalmat sem, hogy... több»

#3

családi | kaland | vígjáték

Krisztus előtt 50-ben járunk. Julius Caesar hódításokra szomjazik. Úgy dönt, hogy dicsőséges légióinak élén megszállja az eleddig megismert világ végén álló szigetet, ezt a... több»

Az egyik legjobb Asterix és Obelix mozifilm! Ajánlani tudom bárkinek, aki szereti ezeket a bájos képregény figurákat.
#4

dráma | vígjáték

Napról napra tengeti életét a Ciraulo-család Szicília egyik legromosabb házában. Nicola, a családfő keményen dolgozik, és imádja a tengernél tölteni szabadidejét népes... több»

A tragikus és komikus jelenetek váltják egymást a filmben. Tipikus olasz humorral fűszerezett, néha kicsit erőltetetten komikus családsztori.
#5

dráma | krimi | vígjáték

Miután csodával határos módon közmunkával megúszta a börtönt, Robbie eldönti, hogy új életet kezd, újdonsült apukaként ugyanis jobb életet szán kisfiának a sajátjánál. A... több»

#6

68 Meleg helyzet  (2012)

(2)

romantikus | vígjáték

Mattia hamarosan Madridba költözik a barátjához, így nem kell elmondania a családjának, hogy homoszexuális. A barátja, Eduard meg van győződve arról, hogy a család az áldását adta... több»

Az olaszok is tudnak olyan ócskaságot készíteni, mint az amcsik. A történet csattanóját – hogy tudniillik az egész család tud Mattia melegségéről – már az első öt percben lehetett sejteni. Az egészben a legjobb a 83 éves nagymama volt a kézfertőtlenítőjével és a... több»
#7

vígjáték

Leo, a vízvezetékszerelő minden nap azért küzd, hogy felnevelje a két tinédzser gyerekét, Eliát és Maddalenát. A munka és az otthoni feladatok között egyensúlyozik, miközben az... több»

#8

dráma | fantasy | vígjáték

Pietro huszonnyolc éves magányos lélek. Rómába költözésekor előnyösnek látszó, olcsó lakóhelyet talál: egy valaha volt gyönyörű római lakást, ami azonban komoly felújításra... több»

#9

romantikus | vígjáték | zenés

Cinego

Róma városában romantikus és komikus kalandokra bőségesen van lehetőség, Woody Allen filmje pedig olyan emberekről szól, akiknek az élete a különleges események hatására örökre... több»

Többször próbáltam neki futni és sajnos ez a film legyőzött egyszer sem tudtam végignézni. Lehet csak nem vagyok megérve eléggé a Woody Allen humorhoz és fordulatokhoz. Viszont számomra ez a film van de minek kategória belecsöppenünk egy közegbe és mintha egy barátok közt... több»
#10

animáció | kaland | vígjáték

Senki sem születik gladiátornak. Kitartással és kemény edzéssel lehet valakiből a cirkusz hőse. Rómában hamarosan felépül a Colosseum, és tohonya Timonak - akit kidobtak a... több»

Kedves kis mese, szép képvilág. De valahogy nem maradt meg tartósan belőle semmi. Egyszer nézhető, de nem egy maradandó. Pedig az alapötlet jó, hisz nem sok ilyen témájú mese készült, de valami mégis hiányzik belőle.
#11

dráma | romantikus | vígjáték

A filmben Philip, egy Dániában élő angol, középkorú, magányos özvegy, sikeres üzletember, de egy megkeseredett egyedülálló apa. Ida pedig egy dán fodrász, frissen felépülve egy... több»

Egy romantikus vígjátéktól én csak a kikapcsolódást várom el, és ezt ez a film megadta. 2 órán át bambulhattam, gyönyörködhettem a gyönyörű tengerparti tájban. Bár a cselekmény kiszámítható és komédiának se igazán nevezném (én legalábbis nem sokat nevettem), kedves... több»
#12

vígjáték

Netflix

Michele Spagnolo szenátort különös demencia súlytja, amely következtében személyisége is komoly átalakuláson megy keresztül. A saját családja sem ismer rá a politikusra. több»

Érdekes film, ami elég kritikus Olaszországgal szemben, nekem tetszett, ajánlom.
Aglien
#13

62 Aglien  (2012)

sci-fi | vígjáték

Ez a rövidfilm Ridley Scott klasszikus sci-fi-thrillerének, a Nyolcadik utas a halál,  olasz paródiája. több»

#14

56 Bérgladiátor  (2012)

(1)

vígjáték

Sergio kaszkadőrként dolgozott, mígnem egy forgatáson megsérült, és abba kellett hagynia a munkát. A férfi a testvérével, Mariával él egy lakásban. Miközben ő Colosseum mellett... több»

A leírás szerint ez a film vígjáték. Végtére is annak mondható, de azért van benne egy erős drámai szál, ami nem olyan dráma, hogy lehúzza a filmet, inkább színesebbé teszi azt, és bemutatja, hogy milyen körülmények között kell a létra alsó fokáról elkezdeni. Igazán... több»
#15

vígjáték

Mario Guarrazzi, egykori futóbajnok, aki soha nem tudott részt venni az olimpián, minden reményét fiában,Tommasóban látja megtestesülni: keményen edzi, hogy kijuttassa a 2012-es londoni... több»

Szerintem a film néha nagyon mű és túlzásokba esik, de nem a legrosszabb.
#16

vígjáték

Egy nőcsábász apa a csábítás tízparancsolatára tanítja kissé ügyetlen fiát. Tíz, teljesen hülyebiztos szabály arról, miként lehet egy nőt meghódítani. A foglalkozás azonban... több»

Hát, én nem igazán értem, mi lehetett a célja a készítőknek, a humora nagyon gagyi volt mindenesetre ennek a filmnek, így nekem még egyszer végig nézni is eléggé nyűg volt. Sajnos nem igazán tudom ajánlani.
#17

romantikus | vígjáték

A Hab a tortán című romantikus vígjátékban Amanda, az androfóbiában szenvedő fiatal nő egy szilveszteri buliban megismerkedik Antoine-nal. A férfiaktól mániákusan félő, s ezért... több»

#18

vígjáték

A Sztár született című olasz vígjátékban Lucia egy nap megtudja a szomszédoktól, hogy fia sikeres pornósztárként futott be karriert. Az asszony megnézi gyermeke egyik filmjét és... több»

#19

vígjáték

A friss diplomás Giovanni (Giovanni Vernia) az apja árnyékában él. Egy nap azonban rámosolyog a szerencse és egy jól menő cég főnökének a lánya. Már majdnem sikeresen beházasodik a... több»

Voltak tartalmasabb pillanatai a filmnek, de alapból időpocsékolásnak éreztem. Nem igazán adott semmit, még egy sima kikapcsolódásként sem tudok visszagondolni rá. Sajnos nagyon gyenge alkotás, mind a történet, mind a dramaturgia szempontjából.