A Bridgerton család - Magyar sztárokkal képzeltük el a szereposztást (galéria)

Vajon kik alakították volna A Bridgerton család főszerepeit, ha a Netflix sikerszériája Magyarországon készült volna hazai színészekkel? Galériás összeállításunkban erre kerestük a választ. Egyetértetek a választásainkkal?

#9
Pokorny Lia

Pokorny Lia

szül. 1971. 11. 23. (52 éves)
Hatvan, Magyarország
Pokorny Aurélia 1971. november 23-án született Hatvanban. Mivel édesapja szakácsként dolgozott, aki minden lehetőséget megragadott, ha jobb munkalehetőség tűnt fel, ezért a család sokat költözött. Gyermekkorát Salgótarjánban, Visegrádon, Esztergomban, Mátraházán és Dömösön töltötte. Budapestre költözvén egy ideig bolti... több»
Pokorny Lia az egyik legsokoldoldalúbb hazai színősző, a színpadokon számos kosztümös előadásban is láthattunk, nála jobb Portia Featheringtont nem tudnánk elképzelni.  
#8
Détár Enikő

Détár Enikő

szül. 1964. 02. 26. (60 éves)
Szolnok, Magyarország
Détár Enikő 1964. február 26-án látta meg a napvilágot Szolnokon. A Színház-és Filmművészeti Főiskolán diplomázott 1986-ban. Olyan színházakban lépett fel, mint a Vidám Színpad, a Rock Színház, az Arizona Színház, a Madách Színház vagy a Turay Ida Színház. Játszott az Anna Karenina, a Csárdáskirálynő, a Chicago, az Ének... több»
Ehhez nem is kell magyarázatot fűzni, Détár Enikő számunkra egyértelmű választás Lady Danbruy szerepére.
#7
Bach Kata

Bach Kata

szül. 1990. 12. 21. (33 éves)
Kiskunfélegyháza, Magyarország
Bach Kata magyar színésznő, 1990. december 21-én született Kiskunfélegyházán. Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában tanult a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A Szputnyik Hajózási Társaság megszűnését követően csatlakozott a Vígszínház társulatához. Házas, férje a szintén színész Wunderlich József, akivel... több»
Bár eddig többnyire színpadon és a Van valami... jegyellenőreként láthattuk, meggyőződésünk, hogy minden adottsága megvan Eloïse szerepéhez.
#6
Udvaros Dorottya

Udvaros Dorottya

szül. 1954. 08. 04. (69 éves)
Budapest, Magyarország
Udvaros Dorottya 1954. augusztus 4-én született Budapesten. 1978-ban vehette át színészi oklevelét a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd ezt követően a szolnoki Szigligeti Színházhoz szerződött le. 1981-től a Pesti Magyar Színház, majd 1982-től a Katona József Színház alapítói tagja. 1994-ben leigazolt az Új... több»
Rendkívül sokoldalú színésznő, rengeteg szerepben láthattuk már, nem kérdés, hogy a britek királynőjeként is emlékezetes alakítást nyújtana. 
#5
Szőke Abigél

Szőke Abigél

Magyarország
Szőke Abigél Lenke magyar színésznő, aki már karrierje elején olyan sikerfilmekkel szerzett magának hírnevet, mint az Akik maradtak (2019), Reggelim a vacsorád (2019) and A martfűi rém (2016). A Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola falai között végezte a tanulmányait. A Reggelim a vacsorádban... több»
Szőke Abigél az Akik maradtakban bizonyította, hogy egy olyan izgalmas karakter, mint Penelope is tökéletes választás lenne a számára.
#4
Nagy Katica

Nagy Katica

szül. 1995. 06. 17. (28 éves)
Budapest, Magyarország
Nagy Katica magyar színésznő 1995. június 17-én született Budapesten, Magyarországon. Már egészen fiatal kora óta vonzódik a színészkedéshez, még nem töltötte be a tízet, amikor már aktívan szinkronizált. Vörösmarty Mihály Gimnázium után a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatta a tanulmányait. Kecskemétre... több»
Még nagyon a pályája elején jár, de igen sokoldalú színésznő, biztosak vagyunk benne, hogy nagyszerű lenne egy kosztümös romantikus drámában.
#3
Lengyel Tamás

Lengyel Tamás

szül. 1977. 09. 07. (46 éves)
Budapest, Magyarország
Lengyel Tamás Budapesten látta meg a napvilágot 1977. szeptember 7-én. Fiatal éveit Budapesten töltötte, a középiskolát is itt végezte. 1992-től 1996-ig a Radnóti Miklós Gimnázium tanulója volt, majd itt is érettségizett le. A középiskola elvégzése után felvételt nyert Színház és Filmművészeti Egyetemre. Osztályvezetője... több»
Karizmatikus, sokféle szerepben kipróbálta magát, a nézők egyik nagy kedvence. Tökéletesen megállná a helyét a Bridgerton-család fiatal fejeként.
#2
Kovács Tamás

Kovács Tamás

szül. 1994. 12. 08. (29 éves)
Zenta, Szerbia
Édesanyja újságíró, édesapja színész, testvére K. Kovács Ákos operatőr. A szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumban végezte középiskolai tanulmányait, ebben az időszakban focista karrierről álmodozott. Az érettségi után, 2013-ban azonban felvételt nyert a budapesti Színház-, és Filmművészeti Egyetem... több»
Láthattuk már őt a szívtipró szerepében a Korhatáros szerelemben, fiatal, Simonhoz hasonlóan jó fizikumú, korban is illene a szerephez és sokoldalú.
#1
Döbrösi Laura

Döbrösi Laura

szül. 1993. 01. 25. (31 éves)
Budapest, Magyarország
Döbrösi Laura 1993. január 25-én született Budapesten. A színészetet nagyon korán, tíz éves korában kezdte. Tizenkét éves korában már a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdiójának tanítványa és tagja volt. Jelenlegi tanulmányait az ELTE-n folytatja. A színészkedés mellett a zene is fontos szerepet játszik az életében.... több»
Bár még csak 28 éves, bőven volt már alkalma bizonyítani, láthattuk az Aranyéletben vagy épp az Örök télben. Bájos, ártatlan, épp, mint Daphne a sorozatban. Egyértelműen rá szavaznánk.