Tudtad? Ez az 5 sztár a felnőttiparban is tett kitérőt

Mielőtt meghódították volna Hollywoodot, a legtöbb színésznek és színésznőnek hónapról-hónapra kellett élnie. Ebben a listában megmutatunk 5 sztárt, akik a pornóiparban dolgoztak karrierjük beindulása előtt!

Nem minden mai hollywoodi sztárt fedeztek fel fiatalon egy klasszikus meghallgatáson, és indult simán a karrierje az álomgyárban. Sok színész és színésznő a filmvásznon való áttörésük előtt más iparágakban próbálkozott - például a pornó- vagy szexiparban. Lássuk, kik választották ezt az utat kezdetben!

#5
Cameron Diaz

Cameron Diaz

szül. 1972. 08. 30. (51 éves)
San Diego - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Cameron Michelle Diaz 1972. augusztus. 30-án született San Diegóban, Kaliforniában. Anyja angol-német származású, exporttal foglalkozó ügynök, akinek cherokee vér is folyik az ereiben. Apja, Emilio Diaz, aki kubai és amerikai vérvonallal büszkélkedhetett, az UNOCAL olajtársaságnál dolgozott több mint 20 évig. 2008-ban hunyt... több»
Cameron Diaz egy pikáns videóban? Nem ez nem a 2014-es Szexvideó című filmjének szinopszisa, amelyben a hollywoodi színésznő az Így jártam anyátokkal sorozat sztárjával, Jason Segellel együtt indult vadászni egy véletlenül forgalomba került privát videóra, hanem a sztár egyik "fiatalkori botlása". Néhány kollégájához hasonlóan ő is soft pornóban dolgozott a nagy áttörés előtt. 19 évesen topless fotózta le John Rutter fotós - aki a hollywoodi áttörés után megzsarolta a képekkel.  Nem sokkal a Charlie angyalai című film megjelenése előtt a kétes hírű fotós felvette a kapcsolatot Diazzal, és felajánlotta neki, hogy 3,5 millió dollárért odaadja a képeket - ellenkező esetben eladja őket a legtöbbet ajánlónak. Diaz ezután jogosan perelte be Ruttert zsarolásért, de az akkor készült videoanyag közzétételét nem tudta megakadályozni. Így került fel végre egy orosz weboldalra 30 perc a Cameron Diazzal készült lakk-bőr fétis felvételből.
#4
David Duchovny

David Duchovny

szül. 1960. 08. 07. (63 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
David William Duchovny 1960. augusztus 7-én született New Yorkban. Édesanyja, Margaret Miller iskolai tanár, édesapja, Amram Ducovny, író és publicista. Ereiben orosz és skót vér is csörgedezik. Két testvére van, Daniel, aki szintén színész, és Laurie, aki anyja nyomdokaiba lépve tanár lett. Kisgyerekként régész akart lenni, de... több»
David Duchovny igazi mindenes: a Kaliforgia sztárja a Princetonon és a Yale-en tanult, és színészként is figyelemre méltó karriert futott be. Mielőtt azonban az X-akták című sorozatban nagy áttörést ért volna el, a 90-es évek közepén részt vett a Red Shoe Diaries című pikáns softpornó sorozatban is. Ő játszotta a csábító Jake Winterst 66 epizódban. Fun Fact: A sorozat két epizódjában vendégszerepelt Matt LeBlanc is, aki később a Jóbarátok című sorozatban ünnepelte az áttörést a dilis, de szerethető Joey szerepében.
#3
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

szül. 1947. 07. 30. (76 éves)
Thal, Styria, Ausztria
Arnold Alois Schwarzenegger Thalban 1947. július 30-án született Ausztriában. Fiatal korában többféle sportot is kipróbált, focizott és atletizált, majd 14 évesen kezdett el testépítéssel foglalkozni. A kötelező katonai szolgálat alatt engedély nélkül kiszökött a támaszpontról, hogy részt vegyen Stuttgartban egy versenyen, ahol... több»
És rögtön egy másik 80-as évekbeli akcióhős, aki a felnőttiparban kezdte pályafutását. Arnold Schwarzenegger, a Terminátor szupersztárja és Kalifornia egykori kormányzója 1977-ben - testépítő karrierje csúcsán - meztelenül pózolt az After Dark című meleg erotikus magazinnak, így már akkor is kellemesen progresszív, kozmopolita módon mutatta meg magát - különösen, hogy a fotókon Arnie rajongói csak kicsit többet láthattak belőle, mint a Conan - A barbárban a mozivásznon.
#2
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
Az akciófilmek ikonjának, Sylvester Stallonénak nem volt könnyű dolga karrierje kezdetén, és számos akadályt kellett leküzdenie a hollywoodi szupersztárrá válás útján. Miután kirúgták New York-i lakásából, Stallone kénytelen volt néhány éjszakára egy buszmegállóban táborozni. Elég kétségbeesett helyzet volt ez, amely arra késztette, hogy elvállalja egy soft pornófilm főszerepét. A Kitty & Studs - The Italian Stud című filmben nyújtott alakításáért 200 amerikai dollárt kapott volna a kétnapos forgatásért. Szerencsére a Rocky színésze ma már csak mosolyog, amikor a filmről kérdezik. Sylvester Stallone egyértelműen kijelentette, hogy szerinte a film borzalmas volt, de a benne szereplő szexjeleneteket rendkívül szelídnek tartotta. A városi legendával ellentétben, a filmnek sosem volt hardcore változata.
#1
Jon Hamm

Jon Hamm

szül. 1971. 03. 10. (53 éves)
St. Louis, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
1971. Márc. 10-én született St. Louis-ban. Legismertebb szerepe Don Draper a Mad Men c. sorozatban. A szerepért 2008-ban Golden Globe-díjat és több Emmy jelölést is kapott. Karrierje nehezen indult, 30 éves koráig nem kapott érdemben szerepekt. Kezdetben televíziós sorozatokban játszott. 1997 óta a szintén színésznő és... több»
Jon Hamm, azaz Don Draper a Mad Men című sorozatból a "szutyokiparban" kezdte karrierjét. A Vanity Fair magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a pornóiparban dolgozott. A színész a '90-es évekbeli The Big Date című társkereső show-ban való szerepléséről beszélve, amelyről biztosan csak a megrögzött Jon Hamm-rajongók hallhattak korábban, elárulta, hogy mielőtt sorozatszupersztárként áttörést ért volna el, a Cinemax soft-core pornófilmek díszletezőjeként dolgozott. Nem ajánlja azonban ezt a munkakört, amely szerinte az egyik legrosszabb volt, ahol valaha dolgoznia kellett.