2021.07.18   olvasottság: 4001x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Mielőtt a Marvel legnagyobb hőseivé vagy gonosztevőivé váltak volna, egykoron a Bosszúállók sztárjai is csak "földi halandók" voltak, akik legtöbbször ugyanolyan esetlenül mutattak a gimnáziumi és évkönyvekben megjelent fotókon, mint bármelyikünk.

Felismered a Bosszúállók sztárjait a gimnáziumi fotóik alapján? (galéria)

Galériás cikkünkben ezúttal a Marvel szuperhőseit alakító színészek tinédzser kori képeit gyűjtöttünk össze. Ember legyen a talpán, aki Josh Brolin fiatalkori képe alapján beazonosította volna a színészt, de Vin Diesel képéről sem mondtuk volna meg első blikkre, hogy valóban őt ábrázolja, Chris Pratt pedig (és tényleg nem akarunk gonoszak lenni) inkább hasonlít a fiatal Frankensteinre, mint későbbi önmagára.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, íme a képes összeállításunk a Bosszúállók legnagyobb sztárjairól.   

#9
Josh Brolin

Josh Brolin

szül. 1968. 02. 12. (53 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Josh Brolin 1968. február 12-én született Santa Monicában, az Egyesült Államokban, édesapja a színész James Brolin. 16 éves korában elváltak szülei, mostohaanyja Barbra Streisand lett. A ’80-as években szimpatizált a punk szubkultúrával, ekkoriban rendszeresen fogyasztott különböző kábítószereket. A középiskolában játszott A... több»
#8
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (54 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vin Diesel Mark Sinclair Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait... több»
#7
Zoe Saldana

Zoe Saldana

szül. 1978. 06. 19. (43 éves)
New Jersey, U.S.
Zoe Saldaña 1978.június 19.-én született New Jersey-ben. Fiatalkorában hét évet a Dominikai Köztársaságban élt, ahol különböző táncstílusokat sajátított el (balett, jazz, modern, latin amerikai). Tanulmányai végeztével visszaköltözött az Államokba, hogy színészetet tanuljon. Nem telt bele sok időbe, máris főszerepet kapott... több»
#6
Chris Pratt

Chris Pratt

szül. 1979. 06. 21. (42 éves)
Virginia - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok
Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, gyermekkorát a Washington állambeli Lake Stevensben töltötte. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik. Középiskola után Hawaiin pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására... több»
#5
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

szül. 1972. 09. 27. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Gwyneth Kate Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben. Anyja Blythe Danner színésznő, apja Bruce Paltrow író, producer. New York-ban járt magániskolába. Később művészettörténetet tanult a Kaliforniai Egyetemen, Santa Barbarában, de mielőtt megszerezhette volna a diplomáját, félbehagyta a tanulmányait, mert a... több»
#4
Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

szül. 1976. 11. 29. - elhunyt 2020. 08. 28.
Anderson, Dél-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
A Dél-Karolinából származó Chadwick Boseman a Howard Egyetemen végzett, és a British American Dramatic Academyn tanult Oxfordban, ami után elkezdte drámaírói, rendezői és színészi pályáját. Egyik darabja, a “Deep Azure” Jeff-díjat kapott a legjobb új színdarab kategóriában. Társszerzője volt tobvábbá a “Rhyme Deferred”... több»
#3
Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

szül. 1967. 11. 22. (54 éves)
Kenosha, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Mark Ruffalo 1967. november 22-én született Kenoshában, az Egyesült Államokban, fodrásznő és szobafestő gyermekeként. Olasz és kanadai francia felmenőkkel rendelkezik. Virginia Beach-en, San Diegóban majd Los Angelesben töltötte gyerekkori éveit. A Stella Adler Conservatoryn végezte tanulmányait, majd az Opheus Theatre Company egyik... több»
#2
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (40 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
#1
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (56 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»