Felismered a Bosszúállók sztárjait a gimnáziumi fotóik alapján? (galéria)

Mielőtt a Marvel legnagyobb hőseivé vagy gonosztevőivé váltak volna, egykoron a Bosszúállók sztárjai is csak "földi halandók" voltak, akik legtöbbször ugyanolyan esetlenül mutattak a gimnáziumi és évkönyvekben megjelent fotókon, mint bármelyikünk.

Galériás cikkünkben ezúttal a Marvel szuperhőseit alakító színészek tinédzser kori képeit gyűjtöttünk össze. Ember legyen a talpán, aki Josh Brolin fiatalkori képe alapján beazonosította volna a színészt, de Vin Diesel képéről sem mondtuk volna meg első blikkre, hogy valóban őt ábrázolja, Chris Pratt pedig (és tényleg nem akarunk gonoszak lenni) inkább hasonlít a fiatal Frankensteinre, mint későbbi önmagára.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, íme a képes összeállításunk a Bosszúállók legnagyobb sztárjairól.   

#9
Josh Brolin

Josh Brolin

szül. 1968. 02. 12. (56 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Josh Brolin 1968. február 12-én született Santa Monicában, az Egyesült Államokban, édesapja a színész James Brolin. 16 éves korában elváltak szülei, mostohaanyja Barbra Streisand lett. A ’80-as években szimpatizált a punk szubkultúrával, ekkoriban rendszeresen fogyasztott különböző kábítószereket. A középiskolában játszott A... több»
#8
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (56 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vin Diesel Mark Sinclair Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait... több»
#7
Zoe Saldana

Zoe Saldana

szül. 1978. 06. 19. (45 éves)
New Jersey, U.S.
Zoe Saldaña 1978.június 19-én született New Jersey-ben. Fiatalkorában hét évet a Dominikai Köztársaságban élt, ahol különböző táncstílusokat sajátított el (balett, jazz, modern, latin amerikai). Tanulmányai végeztével visszaköltözött az Államokba, hogy színészetet tanuljon. Nem telt bele sok időbe, máris főszerepet kapott a... több»
#6
Chris Pratt

Chris Pratt

szül. 1979. 06. 21. (44 éves)
Virginia - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok
Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, gyermekkorát a Washington állambeli Lake Stevensben töltötte. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik. Középiskola után Hawaii-n pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására... több»
#5
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

szül. 1972. 09. 27. (51 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Gwyneth Kate Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben. Anyja Blythe Danner színésznő, apja Bruce Paltrow író, producer. New Yorkban járt magániskolába. Később művészettörténetet tanult a Kaliforniai Egyetemen, Santa Barbarában, de mielőtt megszerezhette volna a diplomáját, félbehagyta a tanulmányait, mert a... több»
#4
Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

szül. 1976. 11. 29. - elhunyt 2020. 08. 28.
Anderson, Dél-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
A Dél-Karolinából származó Chadwick Boseman a Howard Egyetemen végzett, és a British American Dramatic Academyn tanult Oxfordban, ami után elkezdte drámaírói, rendezői és színészi pályáját. Egyik darabja, a “Deep Azure” Jeff-díjat kapott a legjobb új színdarab kategóriában. Társszerzője volt tobvábbá a “Rhyme Deferred”... több»
#3
Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

szül. 1967. 11. 22. (56 éves)
Kenosha, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Mark Ruffalo 1967. november 22-én született Kenoshában, az Egyesült Államokban, fodrásznő és szobafestő gyermekeként. Olasz és kanadai francia felmenőkkel rendelkezik. Virginia Beach-en, San Diegóban majd Los Angelesben töltötte gyerekkori éveit. A Stella Adler Conservatoryn végezte tanulmányait, majd az Opheus Theatre Company egyik... több»
#2
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (42 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
#1
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (59 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»