2018.09.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

Mielőtt a Marvel legnagyobb hőseivé vagy gonosztevőivé váltak volna, egykoron a Bosszúállók sztárjai is csak "földi halandók" voltak, akik legtöbbször ugyanolyan esetlenül mutattak a gimnáziumi és évkönyvekben megjelent fotókon, mint bármelyikünk. Galériás cikkünkben ezúttal a Marvel szuperhőseit alakító színészek tinédzser kori képeit gyűjtöttünk össze. Ti mindegyiküket felismertétek volna? 

Felismered a Bosszúállók sztárjait a gimnáziumi fotóik alapján? (galéria)
#9
Josh Brolin

Josh Brolin

szül. 1968. 02. 12. (51 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok

Josh Brolin 1968. február 12-én született Santa Monicában, az Egyesült Államokban, édesapja a színész James Brolin. 16 éves korában elváltak szülei, mostohaanyja Barbra Streisand lett. A ’80-as években szimpatizált a punk szubkultúrával, ekkoriban rendszeresen fogyasztott különböző kábítószereket. A középiskolában játszott A... több»
#8
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (51 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok

Vin Diesel Mark Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait színészi... több»
#7
Zoe Saldana

Zoe Saldana

szül. 1978. 06. 19. (40 éves)
New Jersey, U.S.

Zoe Saldaña 1978.június 19.-én született New Jersey-ben. Fiatalkorában hét évet a Dominikai Köztársaságban élt, ahol különböző táncstílusokat sajátított el (balett, jazz, modern, latin amerikai). Tanulmányai végeztével visszaköltözött az Államokba, hogy színészetet tanuljon. Nem telt bele sok időbe, máris főszerepet kapott... több»
#6
Chris Pratt

Chris Pratt

szül. 1979. 06. 21. (39 éves)
Virginia - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok

Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, gyermekkorát a Washington állambeli Lake Stevensben töltötte. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik. Középiskola után Hawaiin pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására... több»
#5
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

szül. 1972. 09. 27. (46 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Gwyneth Kate Paltrow 1972. szeptember 27-én született Los Angelesben. Anyja Blythe Danner színésznő, apja Bruce Paltrow író, producer. New York-ban járt magániskolába. Később művészettörténetet tanult a Kaliforniai Egyetemen, Santa Barbarában, de mielőtt megszerezhette volna a diplomáját, félbehagyta a tanulmányait, mert a... több»
#4
Chadwick Boseman

Chadwick Boseman

Anderson, Dél-Karolina, Amerikai Egyesült Államok

A Dél-Karolinából származó CHADWICK BOSEMAN a Howard Egyetemen végzett, és a British American Dramatic Academyn tanult Oxfordban, ami után elkezdte drámaírói, rendezői és színészi pályáját. Egyik darabja, a “Deep Azure” Jeff-díjat kapott a legjobb új színdarab kategóriában. Társszerzője volt tobvábbá a “Rhyme Deferred”... több»
#3
Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

szül. 1967. 11. 22. (51 éves)
Kenosha, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok

Mark Ruffalo 1967. november 22-én született Kenoshában, az Egyesült Államokban, fodrásznő és szobafestő gyermekeként. Olasz és kanadai francia felmenőkkel rendelkezik. Virginia Beach-en, San Diegóban majd Los Angelesben töltötte gyerekkori éveit. A Stella Adler Conservatoryn végezte tanulmányait, és az Opheus Theatre Company egyik... több»
#2
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (37 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok

Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
#1
Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (54 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok

Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»