Marvel filmet soha többé! Ez az 5 sztár ma már letagadná, hogy valaha szuperhősnek állt (és az érveik)

Mára szinte általánosan elterjedté vált, hogy egy Marvel filmes szerepre való felkérés elképesztően nagy lehetőségnek számít egy színész számára. Vannak azonban olyan sztárok, akik utólag legszívesebben már inkább ejtenék a felkérést vagy épp castingra sem mennének el. Ennek persze jó ókai is vannak, amiket nem is igazán titkolnak.

#5
Andrew Garfield

Andrew Garfield

szül. 1983. 08. 20. (40 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Andrew Garfield 1983. augusztus 20-án született Los Angelesben. Hároméves korában költöztek Angliában, ott is nőtt fel. A Londoni Egyetem dráma szakán diplomázott 2004-ben, majd további színésztanfolyamra járt, és ifjúsági színházban fejlesztette tovább magát. Először a Channel 4 képernyőjén láthattuk a Sugar Rush című... több»
A csodálatos Pókember - noha állítása szerint az első film forgatását még élvezte, a folytatás már nem igazán jött be. "Csaknem 3 éves korom óta rajongtam Pókemberét, de a második rész egyszerűen összetörte a szívem" - nyilatkozta a színész.
#4
Jessica Alba

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (42 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»
Fantasztikus Négyes/Sue Storm - színésznő elmondta, hogy az Ezüst Utazó után eléggé megkötötték a kezét a munkáját illetően, ráadásul a rendezővel, TIm Story-val sem ment jól a közös munka, így a film megjelenése után már azt is fontolóra vette, hogy visszavonul a színészettől.
#3
Ben Affleck

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»
Daredevil - "Mindig szerettem volna egy ilyen filmet készíteni, de a Daredevilt egyszerűen utálom" - nyilatkozta egy alkalommal a színész.
#2
Idris Elba

Idris Elba

szül. 1972. 09. 06. (51 éves)
Canning Town, London, England, Egyesült Királyság
Idris Elba 1972-ben született Londonban, színész, producer és zenész. Már gyerekkorában kitűnt a tehetségével, amikor csatlakozott a National Youth Music Theatre-hez. A húszas évei elején kezdett el tévés produkciók meghallgatásaira járni, sikerrel szerepelt hazájában és a tengerentúlon is. Pályafutása kezdetén olyan sorozatokban... több»
Heimdall - a színész a Thor: Sötét világ után szeretett volna kiszállni a franchise-ból, ahogy elmondta, számára ez a szerep egyszerűen kínzás volt a sekélyessége miatt.
#1
Jeremy Renner

Jeremy Renner

szül. 1971. 01. 07. (53 éves)
Modesto - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jeremy Lee Renner 1971. január hetedikén született a kaliforniai Modestóban. Renner a Modesto Junoir College-en tanult, először programozással és kriminológiával foglalkozott, de érdeklődött a színészet és pszichológia iránt is. Tanulmányi befejezése után színészi ambíciókkal Los Angelesbe költözött. Karrierjét színházi... több»
Sólyomszem - a színész egy későbbi interjúban elárulta, hogy bár az általa alakított karakternek volt néhány látványosabb jelenete, összességében nem igazán dolgozták ki a jellemvilágát az MCU-ban: "90 százalékban nem igazán erre jelentkezem, nem sok mindent tudhattak meg arról a nézők, kicsoda is Clint" - mondta a színész.