5 hollywoodi sztár, akinek tönkretette a karrierjét egy szerelmi viszony

Listánkban ezúttal 5 olyan hollywoodi sztár történetét mutatjuk be, akiknek egy szerencsétlen viszony megtépázta  a karrierjüket.

Egy szépen ívelő színészi pályafutást bármikor tönkretehet, vagy hosszú időre visszavethet egy rosszul megválasztott filmszerep, botrányos viselkedés a forgatáson vagy a civil életben, de mint az a listánkból kiderül, egy rosszkor jött viszony is, mely miatt nem csak a rajongók, de Hollywood fejesei is elfordulhatnak egy ragyogó tehetségtől.

#5
Ben Affleck

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»
  Ben Affleck és Jennifer Garner házassága is egy dada miatt futott zátonyra. Miután megkapta Batman szerepét, Affleck egyik pillanatról a másikra az érdeklődés középpontjában találta magát, gyakorlatilag minden lépését paparazzik követték. 2015-ban robbant a hírt, hogy a színész-rendező megcsalta feleségét gyermekeik dadájával, és bár Affleck képviselői tagadták a vádakat, a pár nem sokkal később elvált, és mint később kiderült, nem is ez volt az első ilyen esete. Hogy ez mennyiben befolyásolta a karrierjét, nehéz megmondani, de a korábbi Oscar-díjas rendező új filmjei sorra bukta meg a kasszáknál, és bár nem állítjuk, hogy a kettő között ok-okozati viszony van, Affleck jó híre a sajtóban és a közönség körében alaposan megcsappant.  
#4
Jude Law

Jude Law

szül. 1972. 12. 29. (51 éves)
Lewisham, London, England, Egyesült Királyság
Jude Law 1972. december 29-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Nevét a Beatles Hey Jude című dala után kapta. Szülei nagy színházrajongók voltak, talán ennek is köszönhető, hogy 12 évesen színészettel kezdett el foglalkozni. 17 évesen otthagyta a drámaiskolát, és előbb Ian Holm mellett játszott egy kisebb... több»
  Jude Law viszonya gyermekei dadájával hatalmas port kavart Hollywoodban. A színész nyilvánosan bocsánatot kért, és ha akkoriban nem egy másik híresség, Sienna Miller lett volna a párja, talán olcsóbban is megússza (legalábbis korábbi barátnői és nyilvánosságra került megcsalásai esetében így volt), így azonban az ügy nagy nyomot hagyott a karrierjén. Az eset kirobbanása előtt Hollywood A-listás sztárjai közé tartozott, aki olyan sikerfilmekben játszott, mint  A tehetséges Mr. Ripley és a Hideghegy, de korábbi népszerűsége csak évekkel később, a Sherlock Holmes-filmeknek köszönhetően tért vissza.  
#3
Rupert Sanders

Rupert Sanders

szül. 1971. 03. 16. (53 éves)
London, Egyesült Királyság
Rupert Sanders 1971. máricius 16-án született Londonban, az Egyesült Királyságban Thalia és Michael Sanders legidősebb faiként. Pályafutása elején számos tévéreklámot rendezett, egyebek mellett a Halo3: ODST-hez, melyért két Arany Oroszlán-díjban tüntették ki Cannes-ban. Első egész estét filmje a 2012-es 'Hófehér és a... több»
  Az utóbbi évek egyik legnagyobb botrányt kiváltó esete Rupert Sanders és Kristen Stewart esete volt. A nős rendező és a színésznő a Hófehér és a vadász forgatásán jött össze, és nem sokkal a film csalódást keltő premierje után a párt félreérthetetlen módon kapták lencsevégre. Mindketten nyilvánosan is bocsánatot kértek, Sanders felesége, Liberty Ross modell, akivel két gyermeket neveltek, azonnal benyújtotta a válást. A film folytatásában már sem Stewart sem Sanders nem vett részt, és bár a színésznő pályája újra emelkedő ívre állt, a rendező nem járt ekkora szerencsével.  
#2
Billy Crudup

Billy Crudup

szül. 1968. 07. 08. (55 éves)
Manhasset, New York, Amerikai Egyesült Államok
William Gaither Crudup 1968. július 8-án született a New York-i Manhasset-ben. Édesanyja Georgann, édesapja Thomas Henry Crudup III, aki még gyerekkorában elváltak, később viszont újra házasodtak. Nagyapja William Cotter “Billy” Gaither,  a közismert Floridai ügyvéd volt. Két testvére van, Tommy és Brooks, akik mindketten... több»
  Billy Crudup népszerűsége akkor csappant meg hatalmas mértékben, amikor viszonyba kezdett az akkor feltörekvő tehetséggel, Claire Danes-szel 2003-ban, akivel a Nőies játékok forgatásán ismerkedett meg. Az ügy pikantériája, hogy a színész 7 hónapos terhes barátnőjét, Mary-Louise Parkert dobta a fiatal szépségért. Az újságok rengeteget cikkeztek a viszonyról, melynek következtében milliók szimpátiája veszett oda, és értelemszerűen a megítélésének sem tett jót a románc utóélete. A Korlátok nélkül, a Majdnem hírek és a Nagy hal sztárja azóta szinte kizárólag mellékszerepekben tűnt fel, holott a kétezres évek elején az egyik legnagyobb tehetségnek tartották, aki előtt fényes jövő állt.  
#1
Meg Ryan

Meg Ryan

szül. 1961. 11. 19. (62 éves)
Fairfield - Connecticut - Amerikai Egyesült Államok
Margaret Mary Emily Anne Hyra 1961. november 19-én született a connecticuti Fairfieldben, tanár szülők gyermekeként nőtt fel, és bár újságíró akart lenni, Meg Ryan néven Hollywood egyik babaarcú, romantikus hősnőjeként szerzett magának hírnevet. Meg Bethelben érettségizett, New Yorkban újságírásból diplomázott, és kisebb... több»
  Meg Ryan fénykorában Hollywood egyik legnagyobb üdvöskéje volt, sorra mutatták be a mozik az olyan sikerfilmjeit, mint az Angyalok városa vagy A szerelem hullámhosszán. De a szimpatikus "szomszéd lány" képét egy pillanat alatt szétrombolta, amikor kiderült Russel Crowe-val való viszonya. A színésznő ekkor már 9 éve Dennis Quaid felesége volt, az ügy kirobbanása pedig óriási hatással volt a népszerűségére. Ezt követően korábbi sikereinek közelébe sem tudott érni a 90-es években kasszasikereket szállító, Golden Globe-díjra is jelölt színésznő.