De vajon ki előzte meg a Jóbarátok sztárját?

Kylie Minogue-ot (galériánkban) választották a legmenőbb 50 év feletti hírességnek egy új szavazáson. A pophercegnő vezette az Ourtime nevű társkereső alkalmazás által összeállított 50 év felettiek listáját. 

Az idén már 54 éves ausztrál szépségnek kemény versenyben kellett helytállnia, a második helyen Elizabeth Hurley (57) brit színésznő és modell végzett. Jennifer Aniston (53) amerikai színésznő a tiszteletreméltó harmadik helyen végzett a felmérésben.  

Az első ötben az 55 éves Nicole Kidman is helyet kapott a negyedik helyen, míg az ötödik pedig az 53 éves brit tévés személyiség, Tess Daly lett. 

Julia Roberts (54) lett a hatodik, míg a lista legidősebb szépsége, a 77 éves Helen Mirren a hetedik helyen végzett.

#7
Helen Mirren

Helen Mirren

szül. 1945. 07. 26. (78 éves)
London, England
Helen Mirren (eredeti nevén Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff) 1945. július 26-án született Londonban, Nagy-Britanniában. Orosz származása ellenére nem beszél oroszul, ám folyékonyan beszél franciául. Egyike a kiemelkedő brit színészeknek. Már a középiskolában különböző iskolai rendezvényekben szerepelt. Karrierjét olyan... több»
#6
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
#5
Tess Daly

Tess Daly

szül. 1969. 04. 27. (54 éves)
Stockport, Egyesült Királyság
Angol modell, író, műsorvezető, születési nevén Helen Elizabeth Daly, 1969. április 27-én született Chapel-en-le-Frithben, Derbyshire-ben, Angliában. Szülei Vivian és Sylvia Daly. Általános iskoláját a Hayfield Primaryban, majd ezután pedig középiskoláját a New Mills Secondary Schoolban járta. 18 éves korában egy McDonald’s... több»
#4
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
#3
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

szül. 1969. 02. 11. (55 éves)
Sherman Oaks - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Aniston 1969. február 11-én született a kaliforniai Sherman Oaksban. Gyermekkorában szüleivel egy évet Görögországban éltek, majd visszaköltöztek az Egyesült Államok keleti partjára, New Yorkba. A filmezés már fiatalon meghatározta életét, több családtagja is ismert színész. Apja az Életünk napjai című sorozatban... több»
#2
Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley

szül. 1965. 06. 10. (58 éves)
Basingstoke, Hampshire, Egyesült Királyság
Elizabeth Jane Hurley 1965. június 10-én született az angliai Basingstoke-ban, Roy Leonard és Angela Mary Hurley második gyermekeként. Kislány korában táncos szeretett volna lenni, balett órákat vett és később a London Studio Centre ösztöndíjasa lett. Ezután a Harriet Costello School-ban tanult. Első filmes szerepe az Áriában... több»
#1
Kylie Minogue

Kylie Minogue

szül. 1968. 05. 28. (55 éves)
Melbourne, Ausztrália
Tizenegy éves volt, amikor szerepet kapott a Skyways és a The Sullivans című szappanoperákban. Egy évvel később pedig főszereplő lett a Henderson Kids-ben. Egy jótékonysági partin énekelt, mikor hangját felfedezték és szerződést kötött a Mushroom Records-szal. Első kislemeze, a The Loco-Motion nagy sikert aratott. A nemzetközi... több»