2020.05.12   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Ha fel kellene sorolnunk a mögöttünk hagyott évtized legfelkapottabb akciósztárjait, mindenki kapásból sorolni kezdené a neveket. De mi a helyzet a gyengébbik nem nem éppen gyengébb képviselőivel? Kik voltak a 2010-es évek legkeményebb akcióhősnői? Erről készült most egy toplista.

A 2010-es évek legkeményebb akcióhősnői

Az alábbi lista szereplői egytől egyig bizonyították – a legtöbben többször is –, hogy igenis kőkemény fából faragták őket, nem riadnak meg semmitől, és legfőképp az utolsó leheletükig harcolnak az igazságért, a gyengék védelmezéséért vagy csak egyszerűen az életükért. A lista természetesen teljesen szubjektív, de abban mindenki egyetérthet, hogy kivétel nélkül olyan színésznőket tartalmaz, akik kiérdemelték a helyüket.

#10
Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

szül. 1979. 08. 03. (40 éves)
Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada
Nicole Evangeline Lilly 1979. augusztus 3-án született Fort Saskatchewanban,a kanadai Albertában, egyszerű és szerény körülmények között élő hívő keresztény család gyermekeként. Evangeline a University of British Columbian nemzetközi kapcsolatokat hallgatott, és hogy fizetni tudja a tandíjat, leszerződött a Ford Modeling... több»
#9
Rosa Salazar

Rosa Salazar

szül. 1985. 07. 16. (34 éves)
Brit Columbia, Kanada
Rosa Bianca Salazar 1985. július 16-án látta meg a napvilágot Brit Columbia, Kanadában. Kanadai színésznő, író és rendező. 2009-ben Los Angelesbe költözött, hogy színészi karrierjére koncetrálhasson, meg is kapta első szerepét az Old Friends című tévéműsorban, melyben egy részen keresztül játszott. Később feltűnt az... több»
#8
Emily Blunt

Emily Blunt

szül. 1983. 02. 23. (37 éves)
Roehampton - London - England - Egyesült Királyság
Emily Olivia Leah Blunt 1983. február 23-án egy négy gyermekes család második sarjaként született Roehamptonben, Londonban. Szigorú és elit oktatásban részesült az Ibstock Place Schoolban, ahol kikezelték a dadogását, és a Hurtwood House-ban, ahol tehetségével kitűnt a sportokban, csellózásban és éneklésben. Az iskolában két... több»
#7
Gal Gadot

Gal Gadot

Gal Gadot, izraeli modell és színésznő 1985. április 30-án született az izraeli Rosh Ha'ayinban. Erősen vallásos zsidó környezetben nőtt fel, eredetileg ügyvédnek készült, két évet szolgált az izraeli hadseregben. Ezt követően modellként kezdett dolgozni, 2004-ben ő lett a Miss Universe helyi győztese. Modellként szerepelt a... több»
#6
Charlize Theron

Charlize Theron

szül. 1975. 08. 07. (44 éves)
Benoni, Gauteng, Dél-Afrika
A francia, holland és német felmenőkkel rendelkező Oscar-díjas színésznő 1975. augusztus 7-én született egy dél-afrikai farmon, Benonitól nem messze, Gerda és Charles Theron egyetlen gyermekeként. Az afrikaansul és angolul is folyékonyan beszélő Charlize 15 éves korában szemtanúja volt, amikor anyja önvédelemből lelőtte... több»
#5
Karen Gillan

Karen Gillan

szül. 1987. 11. 28. (32 éves)
Inverness, Skócia, Egyesült Királyság
Karen a skóciai Invernessben született és nőtt fel, Marie Paterson és John Gillan énekes és előadóművész gyermekeként. Korán beleszeretett a színészetbe, több ifjúsági színtársulat tagja is volt. 16 évesen úgy döntött, folytatni szeretné színészi karrierjét és az ismert színházi rendező, Scott Johnston szárnyai alatt... több»
#4
Sofia Boutella

Sofia Boutella

szül. 1982. 04. 06. (38 éves)
Bab El Oued, Algéria
Sofia Boutella 1982. április 6-án született Bab El Oued-ben, Algériában. Édesapja, Safy Boutella jazz zenész, édesanyja építész volt. Öt éves korától klasszikus táncot tanult, majd tíz évesen családjával Franciaországba költözött, ahol ritmikus gimnasztikázott, később pedig a nemzeti válogatott tagja lett. Egyetemi... több»
#3
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (29 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
  Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen, egy gyerektábort működtet, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
#2
Zoe Saldana

Zoe Saldana

szül. 1978. 06. 19. (41 éves)
New Jersey, U.S.
Zoe Saldaña 1978.június 19.-én született New Jersey-ben. Fiatalkorában hét évet a Dominikai Köztársaságban élt, ahol különböző táncstílusokat sajátított el (balett, jazz, modern, latin amerikai). Tanulmányai végeztével visszaköltözött az Államokba, hogy színészetet tanuljon. Nem telt bele sok időbe, máris főszerepet kapott... több»
#1
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

szül. 1984. 11. 22. (35 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Scarlett Ingrid Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja, Melanie Sloan színésznő. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa. Már... több»