TOPLISTA: Eredeti Netflix vígjátékok a legjobbtól a legrosszabbig, amiket magyarul nézhetsz

Szeretjük a Netflixet, de ha a kezünket a szívünkre tesszük, azt kell mondanunk, hogy a minőség és a mennyiség nem feltétlenül jár kéz a kézben a streaming szolgáltatónál. Bár a vígjáték műfaja kimondottan népszerű, és gyakorlatilag hétről hétre érkeznek az új komédiák, ezek nagy része a süllyesztőben végzi. Listánkban most összegyűjtöttük a Netflix eredeti, magyarul is nézhető vígjátékait, hogy segítsünk eligazodni a hatalmas kínálatban.

Vajon melyik a legjobb Netflixes vígjáték a hazai nézők szerint, és melyik a legrosszabb? Nos, ezúttal erre kerestük a választ, és listánkban a magyarországi nézők szavazatai alapján összeállítottunk egy rangsort a streaming szolgáltató kínálatából. 

Talán keveseknek fog meglepetést okozni, ha azt mondjuk, Adam Sandler vígjátékai javarészt a rangsor végén kaptak helyet, míg az élmezőnyben teljesen jogosan olyan sikerfilmek végeztek, mint A Mitchellék a gépek ellen vagy a sorból ugyan némileg kilógó Buster Scruggs balladája. A 70 százalék feletti értékelést kapott produkciók közé bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története, a 2020-as Alkalmi randevú és egy animációs film, a Jackie Chan nevével fémjelzett A kívánságsárkány is. A premierje óta a harmadik helyig küzdötte fel magát Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence filmje, a Ne nézz fel!, hiába volt azonban viszonylag felkapott, a Királyi bánásmód csak a mezőny végén kapott helyet a nézőktől. Hasonló volt a helyzet Rebel Wilson friss vígjátékával, A végzős évvel, mely ugyan a Netflix saját napi nézettségi listájának élére ugrott a premierjét követően, a kómából húsz év után felébredő, egykori gimnáziumi üdvöskéről szóló film nem aratott osztatlan sikert a nézők körében.

A listában az alapvető információk, a filmtartalom és a stáb mellett természetesen az előzeteseket is feltüntettük, ha pedig kedvet kaptál valamelyikhez, csak keresd fel a szóban forgó film mafabos adatlapját, és a Netflix ikonra kattintva rögtön el is indíthatod a műsort, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#100

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

#99

44 Szélhámos rokonok  (2023)

(12) (2)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

#98

42 Hatos ikrek  (2019)

(4)

vígjáték

A jövendőbeli apuka, Alan legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy hatos ikrei lesznek (akiket a filmben Marlon Wayans alakít). Miután újra kapcsolatba lép bátyjával, az újra... több»

#97

vígjáték

Netflix

Egy játékos gitárost kirúgnak a bandájából és otthonról, ezért egy könyvesboltosnál, fiánál és apjánál talál menedéket. Vajon így együtt is képesek lesznek zenélni? több»

#96

45 A buborék  (2022)

(6) (1)

vígjáték

Netflix

Egy csapat színész és színésznő, akik egy hotelben buborékban rekedtek, megpróbálnak minden áron befejezni egy filmet. több»

#95

46 A Lecsap csapat  (2021)

(17) (3)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

A szupergonoszokkal teli világban két gyermekkori jóbarát összefog, hogy megvédjék a várost, miután egy kísérlet különleges erőkkel ruházza fel őket. több»

#94

47 A leszámolás  (2022)

(8) (1)

akció | dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Diakité és Monge rendőrök, akik teljesen ellentétes személyiségekkel rendelkeznek. Váratlanul egy nagyszabású bűnügy felderítése közben kerülnek egy csapatba. több»

#93

59 Aszfaltégetés  (2020)

(3)

akció | vígjáték

Netflix

Roy épp az esküvőjére készül Sylviaval, a sors azonban közbeszól, amikor váratlanul feltűnik a színen Robyn, akinek korábban viszonya volt a férfinak. Bár Roy szereti Sylviat,... több»

#92

48 Nevetséges hatos  (2015)

(1)

vígjáték | western

Netflix

Mikor rég eltűnt törvényenkívüli apja hazatér, Tommy 'Hosszúkés' Stockburn öt fivérével útra kel a vadnyugaton keresztül.

#91

vígjáték

Netflix

Thiago saját hazugságainak csapdájába esve, hogy a fenséges Stella kedvében járjon, és biztosítsa az életmódjukat, apró csalásokat követ el, hogy fenntartsa a látszatot. Nem... több»

#90

51 Kétségbeesettek  (2020)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Bizonyára mindenki ismeri a kínos érzést, ami azután fogja el az embert, hogy elküldött egy üzenetet, ami pillanatokkal később már kevésbé tűnik jó ötletnek. Ilyenkor... több»

#89

dráma

Netflix

Magda már nagyon régen feladta karrierjét a családja érdekében, most pedig Varsó közelében él. Egy éjszaka véletlenül egy meggyilkolt nő testére bukkan a parkban. A... több»

#88

50 Marmaduke  (2022)

(2)

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy legendás kutyakiképző úgy véli, segíthet Marmaduke-nak, hogy ő legyen a történelem első dán dogja, aki megnyeri a Westminster Champion trófeát.

#87

romantikus | vígjáték

Egy fiatal újságíró szeretne leleplezni egy szerelmi bánattal foglalkozó terápiás ügynökséget, mivel szerinte átverés az egész. Azonban munkája során önkétlenül is... több»

#86

vígjáték

Netflix

Egy nyertes lottószelvény súlyos következményekkel jár egy házaspár számára, amikor a nyereményért egymás meggyilkolását tervezik. több»

Rendező: Filip Zylber
Szereplők: Mateusz Banasiuk
#85

51 Lézerharc  (2022)

(3)

akció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy régi gyerekkori barátja megzavarja Sebastian legénybúcsúját, teljesen el is rontja azt. Csak egy idegen invázió képes rávenni őket, hogy félretegyék  egymás íránti rossz... több»

#84

52 Mi négyen  (2021)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Két pár, akik jóban vannak egymással, úgy dönt, négy hétre párt cserélnek. Az egyetlen szabály, hogy nem szexelhetnek. Vajon gördülékenyen mennek majd a dolgok? több»

#83

53 Énidő  (2022)

(11)

vígjáték

Netflix

Egy apát követhetünk nyomon, aki évek óta először talál időt magára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Újra összejön egy barátjával egy vad hétvégére. több»

#82

vígjáték

Netflix

Két legjobb barát próbálja átvészelni a középiskolát, miközben kínos új késztetésekkel és az egymás iránti nagyon kellemetlen érzéseikkel küzdenek. több»

#81

59 Borvidék  (2019)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy csapat régi barátnő Napába utazik, hogy megünnepeljék a társaság egyik tagjának ötvenedik születésnapját. Azonban az együtt töltött idő alatt lassan elkezdenek... több»

#80

krimi | vígjáték

Netflix

7 nő egy rejtélyes gyilkossággal szemben találja magát. Ki az elkövető, és mi volt az indíték? több»

#79

52 Jó kezekben  (2022)

(2)

dráma

Netflix

A halálos betegséggel diagnosztizált egyedülálló anya találkozik egy sármos agglegénnyel, miközben önfejű hatéves gyermeke jövőjét próbálja felépíteni. több»

#78

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

#77

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Főhősünket a főnöke terrorizálja, éjjel-nappal dolgozik, nem több, mint egy vállalati drón. Egy zombijárvány kell ahhoz, hogy végre úgy érezze, igazán él. több»

#76

vígjáték

Netflix

Egy népszerű diáklány elfogad egy kihívást: a szalagavató királyává varázsolja Cameront, az iskola lúzerét.

#75

dráma | romantikus

Netflix

Callie és Joseph egy évet töltöttek már együtt. Közösen egy borászatot és tejfarmot üzemeltetnek, de a romantika veszélybe kerül, amikor üzleti és családi kötelezettségek... több»

#74

56 Szinglilét  (2021)

(4)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Peternek elege van abból, hogy családja örök szinglinek tartja, így a közelgő karácsonyi ünnepekre felkéri egy barátját, Nicket, hogy mutathassa őt be párjaként szülei előtt. több»

#73

vígjáték

Netflix

Egy fiatalembert faképnél hagynak az oltár előtt. Túlzottan gondoskodó édesanyja úgy dönt, hogy csatlakozik hozzá a nászútján, hogy ne vesszen kárba az utazás. több»

#72

56 Coffee és Kareem  (2020)

(4)

akció | vígjáték

Netflix

A kamaszkorba lépő Kareem Manning nem nézi jó szemmel anyja új kapcsolatát James Coffee-val. Feltett szándéka megakadályozni, hogy komolyabbra forduljon a dolog kettejük közt, és... több»

#71

56 Mussolini kincse  (2022)

(1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy milánói háborús vállalkozó egy csapatnyi csavargót és gazembert válogat össze, hogy elraboljanak egy Benito Mussolini tulajdonában lévő legendás kincset. több»

#70

családi | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kongresszusi titkár eltökélt szándéka, hogy az általa összegyűjtött bizonyítékokkal bezárat egy trópusokon fekvő légibázist, csakhogy a terveit alaposan felforgatja,... több»

#69

57 A végzős év  (2022)

(13) (2)

vígjáték

Netflix

Egy harminchét éves nő felébred húsz év után a kómából, és visszatér a középiskolába, ahol egykor népszerű pomponlány volt. több»

#68

59 A magas lány 2.  (2022)

(4)

családi | dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Miután Jodi Kreyman népszerűbb lett az iskolában, félreértések és helytelen kommunikáció miatt a hozzá közel állók eltávolodnak tőle, így egyedül kell szembenéznie a... több»

#67

vígjáték

Netflix

Vajon hányféle módon alakulhat ugyanaz az esküvő? Egyet mondatunk, több, mint gondolnád! Jack (Sam Calflin) egy fiatal, sármos férfi, aki lázasan készülődik imádott nővére... több»

#66

vígjáték

Netflix

Madea visszatért, és ezúttal sem tűri a hülyeségeket, amikor családi dráma tör ki dédunokája érettségi ünnepségén. több»

#65

60 Esküvők ideje  (2022)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

A szüleik nyomására Asha és Ravi úgy tesznek, mintha randiznának egymással, ám végül valóban egymásba szeretnek.

#64

68 Anyainvázió  (2019)

(2)

vígjáték

Netflix

Három barátnő úgy dönt, meglátogatják New Yorkban felnőtt fiaikat, akik nemrég kezdték meg egyetemi tanulmányaikat. Látogatásuk során rájönnek, hogy nem csak fiaiknak kell... több»

#63

60 Ó, Belinda  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy fiatal színésznő tökéletes élete őrült fordulatot vesz, amikor beleegyezik, hogy egy reklámfilmben szerepeljen, és hirtelen a karaktere világába kerül. több»

#62

dráma

Netflix

A De La Mora testvérek ismét egy ravasz tervvel állnak elő, hogy megszerzzenek egy mesés kincshez vezető térképet.

#61

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

#60

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy gazdagok gondtalan életét élő férfi szorgalmas farmernek adja ki magát, hogy túladhasson a család birtokán. A terveit azonban keresztülhúzza egy új szerelem a láthatáron. több»

#59

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

#58

64 BigBug  (2022)

(5)

fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Néhány civakodó külvárosi lakos egymásra talál, amikor egy androidlázadás miatt a jó szándékú háztartási robotok saját biztonságuk érdekében bezárják mindannyiukat.

#57

62 Nappali műszak  (2022)

(12) (6)

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»

#56

62 Igen nap  (2021)

(11)

családi | vígjáték

Netflix

Allison és Carlos rádöbbennek, hogy állandóan mindenre nemet mondanak. A házaspár épp ezért úgy dönt, hogy tartanak egy igen napot, amely csakis arról szól majd, hogy a gyerekek... több»

#55

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

#54

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Egy tizenéves lánynak, aki halloweenkor véletlenül elszabadít egy ősi és pajkos szellemet, amelynek hatására a dekorációk életre kelnek és pusztítást végeznek, össze kell... több»

#53

romantikus | vígjáték

Netflix

Izzy New Yorkban fodrászkodik, és lehetőséget kap, hogy egy elbűvölő herceg esküvőjén dolgozzon. Viszont szikrázni kezd közöttük a levegő. Elérkezik a döntés ideje -... több»

#52

vígjáték

Netflix

Francis Bartek tehetős vállalkozó, azonban gyermekei lusták, ingerlékenyek, és bulikba járnak, hogy elherdálják az apjuk pénzét, amiért keményen megdolgozott. Apjuk azonban... több»

#51

vígjáték

Netflix

Amikor egy elfeledett halászváros szerencséjének fellendítésére kínálkozik egy hatalmas lehetőség, a város lakói nekilátnak, hogy trükközve megvalósítsák azt. több»

#50

romantikus | vígjáték

Netflix

Andrea Singernek a stand up az élete, a fiatal nő eddigi élete során a pályafutását még a magánélete oltárán is feláldozta. Azonban amikor rátalál álmai hercegére, minden... több»

#49

63 A hazai csapat  (2022)

(14)

sportfilm | vígjáték

Netflix

A New Orleans Saints csapat története, akik edzőjét, Sean Paytont 2012-ben egy évre felfüggesztették, mert részt vett a csapat Bountygate botrányában. több»

#48

családi | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy könyvvizsgáló, aki gyűlöli a karácsonyt, egy kisvárosba érkezik, és megismerkedik egy nővel, akinek eltökélt szándéka, hogy megtanítsa neki, hogyan élvezze az ünnepeket. több»

#47

64 Bosszúra készen  (2022)

(7)

vígjáték

Netflix

Drea és Eleanor megegyeznek abban, hogy elintézik egymás zaklatóit, akik pokollá teszik mindennapjaikat. több»

#46

65 Még egyszer  (2023)

(3)

vígjáték

Netflix

40. születésnapján Amelia azt a végzetes kívánságot teszi, hogy újra 18 éves lehessen 2002-ben, de hamarosan megbánja, amikor újra és újra átéli ugyanazt a napot. több»

#45

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A főszereplő születésnapja során elhalálozik. Kap egy második esélyt, hogy helyrehozza ballépéseit. több»

#44

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

#43

64 Egy remek valaki  (2019)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Jenny és barátja akkor szakítanak, mikor a lánynak New Yorkból San Franciscóba kell költöznie egy új állás miatt. Jennynek egy estéje maradt a Nagy Almában, és az utolsó... több»

#42

65 Ha tudnád  (2020)

(7)

romantikus | vígjáték

Netflix

A suli legjobb tanulójának számító Ellie segít az iskola legjobb sportolójának a tanulásban. Ellie titokban szerelmes a srácba; rövidesen szoros kapcsolat szövődik közöttük. több»

#41

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A film története szerint egy végzetes félreértés miatt a gimi legmenőbb csajának és a legnagyobb lúzernek össze kell jönniük, de csak azért, hogy végül mindketten... több»

#40

horror | vígjáték

Netflix

Két év telt el azóta, hogy Cole megmenekült a Bee által vezetett sátánista szekta karmai közül, de most egy újabb rémálom, a középiskola vár rá. Ha pedig mindez nem lenne... több»

#39

66 Az újrakezdés  (2016)

(3) (11)

akció | kaland | misztikus | vígjáték

Netflix

Két balszerencsés fickó elhatározza, hogy miután megrendezték saját halálukat, új személyiségükkel elölről kezdenek mindent. A terv kiválóan sikerül, azonban minden... több»

#38

romantikus

Netflix

Egy reklámügynök és egy divattervező-blogger nem hisznek már a szerelemben, ezért fogadást kötnek - le kell nyűgözniük egymást és elérni, hogy egyikük beleszeressen a... több»

#37

67 Az utazás  (2021)

(23) (1)

akció | thriller

Netflix

Egy elhidegült házaspár elvonul egy félreeső házikóba, de titokban mindketten azt tervezik, hogy megölik a másikat. Azonban mielőtt végrehajthatnák terveiket, váratlan vendégek... több»

#36

68 Nyugati nyaralás  (2022)

(16) (4)

krimi | vígjáték

Netflix | Filmio | TV-ben (Moziverzum, csütörtök 01:33)

A nyolcvanas évek Magyarországán járunk. Maurer Gyuri, a veszprémi autószerelő mindig, mindent meg tud oldani, a pártvezetők Ladáit is ő bütyköli. A család végre lehetőséget... több»

#35

67 Télapó visszatért  (2021)

(2) (3)

vígjáték

Netflix

Négy lánytestvér újra találkozik karácsonykor egy Yorkshire-ben található házban. Együtt fényt derítenek a félreértések és titkok gyökerére, amelyek sok évvel ezelőtt... több»

#34

68 Gyagyás gyilkosság  (2019)

(29) (15)

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy New York-i zsaru Európába utazik feleségével, hogy ismét felélesszék szerelmük tüzét. Romantikus légyott helyett azonban halálos veszélybe kerülnek, mikor meggyanúsítják... több»

#33

családi | kaland | romantikus | vígjáték

Netflix

Sophie híres író az Egyesült Államokban. Skóciába utazva azon kapja magát, szívesen vásárolna egy kastélyt - viszont a szőrszálhasogató tulajdonos egy skót herceg, aki nem... több»

#32

67 Ugratások filmje  (2021)

(4) (2)

road movie | vígjáték

Netflix

A valóság egy kicsit másképpen. Két haver hosszú útra indul, mely során rejtett kamerákkal felszerelve ugratják az embereket, és leplezetlenül mutatják be reakcióikat.... több»

#31

akció | krimi | misztikus | romantikus | thriller | vígjáték

Netflix

Egy szakítás szélén egyensúlyozó pár akarata ellenére részesévé válik egy rejtélyes és legalább olyannyira nevetséges gyilkossági ügynek. Ahogyan egyre közelebb kerülnek... több»

#30

romantikus | vígjáték

Netflix

Két gyerekkori jóbarát felnőttként rádöbben, hogy szerelmesek egymásba. több»

#29

vígjáték

Netflix

Egy gyári munkás története, aki elhatározza, hogy kiegyenlíti a mérleget, és hasznot húz hálátlan munkájából. A terve, hogy luxusparfümöket csempész a munkaadója orra előtt. több»

#28

vígjáték

Netflix

Lucia tökéletes családképét fia laza életmódja, mocskos szájú barátnője és a is rokonok fenyegetik, akik sehogy sem illeszkednek a makulátlan famíliáról alkotott... több»

#27

69 A magas lány  (2019)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Jodi a suli legmagasabb tanulója. A lány korábban szinte sosem érezte jól magát a bőrében, az évek során azonban visszaszerezte a magabiztosságát. több»

#26

70 Metal Lords  (2021)

(9)

dráma | zenés

Netflix

Két srác metálbandát alapít egy olyan suliban, ahol pontosan két embert érdekel a metál. Nem találnak basszusgitárost, csak egy lányt, aki csellón játszik. Össze kell... több»

#25

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

#24

vígjáték | zenés

Netflix

Két feltörekvő zenész, Lars Ericksson (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) lehetőséget kap, hogy a világ legnagyobb énekversenyén képviselje Izlandot. Végre... több»

#23

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A főiskola elvégzésének előestéjén Natalie élete párhuzamos valóságokká válik: az egyikben teherbe esik, és szülővárosában marad, hogy felnevelje gyermekét, a másikban... több»

#22

71 Barátzóna  (2021)

(9)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy reményteli romantikus fiú, Thibault szentül hiszi, hogy szerencséje lesz, amikor Rose és közte érezhetően szikrázni kezd a levegő. De vajon lehet-e legjobb barátból pasi? több»

#21

akció | vígjáték

Netflix

Egy enigmatikus volt titkosügynök visszatér Franciaországba, hogy segítsen fiának, akit fegyver- és drogcsempészettel vádolnak. több»

#20

72 A seregély  (2021)

(10)

dráma | vígjáték

Netflix

Egy súlyos veszteség elszenvedését követően Lily otthonának szomszédságában egy pimasz seregély állítja fel fészkét. A madár folyamatosan provokálja és támadja a... több»

#19

72 Alkalmi randevú  (2020)

(11) (5)

romantikus | vígjáték

Netflix

Sloane és Jackson utálják, hogy egyedül kell lenniük az ünnepségeken, ahol állandóan el kell viselniük rokonaik ítélkezését. Amikor a két idegen találkozik, megfogadják,... több»

#18

73 Tökéletes pasi  (2019)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Hogy pénzt gyűjtsön az egyetemi tanulmányaira, Brooks Rattigan készít egy applikációt, mellyel bárki felbérelheti, hogy játssza el a tökéletes pasit.  több»

#17

73 Táncra fel!  (2020)

(10)

családi | dráma | vígjáték

Netflix

Miután nem sikerült betörnie a Broadwayre, April visszatér szülővárosába, ahol vonakodva elvállalja, hogy felkészít egy helyi amatőr táncosokból álló csoportot egy nagy... több»

#16

73 Az Adam-projekt  (2022)

(38) (4)

akció | sci-fi

Netflix

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»

#15

74 Shaft  (2019)

(9) (2)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

John Shaft Jr. egy cyber biztonsági szakértő, aki apja és nagyapja segítségével megpróbál utánajárni legjobb barátja rejtélyes halálának.  több»

#14

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Egy baráti társaság szilveszteri bulija során számos titokra és fájdalmas emlékre derül fény, ami súlyos következményekkel jár. több»

#13

76 Ezek vagyunk mi  (2021)

(14) (3)

vígjáték

Netflix

Amikor Párizs karantén alá kerül a járványhelyzet miatt, egy lakóház sajátos lakói ráeszmélnek, hogy egy új élethez és egymáshoz is alkalmazkodniuk kell. több»

#12

romantikus | vígjáték

Netflix

Gabriela egy átlagos városi lány, aki spontán benevez egy versenyre, és nyer egy rusztikus, Új-Zélandon elhelyezkedő kocsmát.  több»

#11

romantikus | vígjáték

Két beosztott tervet sző arra, hogyan hozzák össze főnökeiket.  több»

#10

dráma | vígjáték

Netflix

Egy elhidegült család tagjai összegyűlnek New Yorkban egy esemény kapcsán, mely emléket állít apjuk öröksége előtt.  több»

#9

77 A szerelem illata  (2021)

(24) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni,... több»

#8

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix

A négy Willoughby testvér úgy érzi, midenki jobban jár, ha egy időre megszabadulnak a szüleiktől, és megpróbálnak a saját lábukra állva boldogulni. Izgalmas utazásra küldik a... több»

#7

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé... több»

#6

dráma | misztikus | musical | romantikus | vígjáték | western

Netflix

Az oregoni vasút két főnökének története összefonódik egy nő történetével, aki segítséget vár az egyiküktől, a másikukhoz azonban akár feleségül is menne. több»

#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Hogy megvalósítsa álmait, egy milliárdos lánya kölcsönösen jövedelmező szövetséget köt egy egyedülálló, nehéz sorsú édesanya fiával. több»

#4

79 Ne nézz fel!  (2021)

(54) (9)

vígjáték

Netflix

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

#3

dráma

Netflix

Édesapja halála után egy fiatal srác New Yorkba utazik, hogy felkeresse elidegenedett édesanyját. Az új országban azonban nem csupán izgalmas helyeket fedez fel, hanem a szerelmet... több»

#2

84 Karácsonyi krónikák  (2018)

(11) (5)

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A testvérpár, Kate és Teddy Pierce idén meg akarják lesni a Télapót, ám a csíny végül olyan kalandokba sodorja őket, amelyekről a legtöbb gyerek még csak álmodni sem mert... több»

#1

84 A kívánságsárkány  (2021)

(10) (3)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Egy modern tündérmese, amelyben egy fiúra rátalál a szerencse, egy varázslatos sárkány ugyanis minden álmát valóra válthatja.