Tom Cruise különleges tortája: 7 sztár, akiket megajándékozott az ínyencséggel a Top Gun sztárja

Bár köztudott, hogy Tom Cruise igencsak kemény tempót diktál a forgatások során, erre a legjobb példa az idén bemutatott Top Gun: Maverick és a készülő Mission: Impossible - Leszámolás, amelyet a jövő nyáron mutatnak be.

Mindez viszont nem jelenti azt, hogy Cruise nem szereti kinyilvánítani a megbecsülését a kollégái iránt, akik egytől egyig beszámoltak arról, hogy a sztár egy fantasztikus tortát sütött nekik a közös munka során.

De mi is az a híres “Tom Cruise-torta”, amelyből némi túlzással legszívesebben minden hollywoodi sztár szeretne kapni. Ez egy fehér csokoládés kókuszos Bundt-torta a kaliforniai Doan's Bakeryből. Torta édes fehér csokoládé darabkákkal, gazdag krémsajtmázzal és pirított kókuszreszelékkel van megbolondítva.

#7
Graham Norton

Graham Norton

szül. 1963. 04. 04. (61 éves)
Clondalkin, Írország
Graham William Walker (1963. április 4.) egy ír televíziós és rádiós előadó, komikus, színész és író az Egyesült Királyságban. Ötszörös BAFTA TV-díjas a Graham Norton Show-nak köszönhetően. Eredetileg a BBC Two-n kezdte pályafutását, majd a BBC One csatornához szerződött. Péntek esténként látható volt a nagysikerű BBC... több»
Graham Norton számos alkalommal látta már Tomot a beszélgetős műsorában, olyan sokszor, hogy szoros barátságot kötöttek, így neki is jár minden évben az édesség.
#6
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

szül. 1982. 04. 30. (41 éves)
Point Pleasant, New Jersey
Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született Point Pleasantben, New Jerseyben, egy művészlelkű anya és egy gyógyszerészeti ellátó ügynök apa lányaként. Már kisgyerekként színésznő szeretett volna lenn, és miután szülei elváltak, anyja úgy döntött, Los Angelesbe költöznek, hogy lánya álma valóra... több»
Kirsten Dunst a 90-es években az Interjú a vámpírral című filmben tinédzserként lőtt hírnévre Cruise mellett, és ennek köszönhetően minden évben kap egy “Tom Cruise-tortát”. “Nálam egy napon belül megeszik. Ez a legjobb kókuszos torta, amit valaha is ettem életemben” - mondta a színésznő a Stylist magazinnak.
#5
Angela Bassett

Angela Bassett

szül. 1958. 08. 16. (65 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Angela Evelyn Bassett amerikai színésznő. 1958. augusztus 16-án született New York Harlem városrészében. Édesanyja Betty Jane, édesapja Daniel Benjamin Bassett. Szülei elváltak, így édesanyjával és testvérével élt együtt St. Petersburg városában. Már fiatalon beleszeretett a színészetbe. Tanulmányait a Boca Ciega High School-ban... több»
Angela Bassett a The Late Late Show With James Corden vendége volt, amelyben elárulta, hogy a Fallout munkálatai során ő és férje, Courtney B. Vance is kapott egy kókuszos tortát. “Viszont egyedül ettem meg!” - jegyezte meg humorosan a színésznő.
#4
Rosie O'Donnell

Rosie O'Donnell

szül. 1962. 03. 21. (62 éves)
Bayside, Queens, New York City, Amerikai Egyesült Államok
Rosie O'Donnell 1962. március 21-én született New Yorkban, Roseann Teresa és Edward Joseph O'Donnell öt gyermekének egyike. O'Donnell édesapja gyermekkorában Írországból vándorolt be, édesanyja ír-amerikai. O'Donnell római katolikus neveltetést kapott. 1973. március 17-én, négy nappal O'Donnell tizenegyedik születésnapja előtt... több»
A színésznő 2020 decemberében egy instaposztban elárulta, hogy ő is azon szerencsések közé tartozik, aki tortát kapott Tom Cruise-tól. “Itt a karácsony, amikor felbukkan Tommy ajándéka” - írta O’Donnel.
#3
Cobie Smulders

Cobie Smulders

szül. 1982. 04. 03. (42 éves)
Vancouver - British Columbia - Kanada
Jacoba Francisca Maria Smulders 1982. április 3-án született Vancouverben, Brithis Columbiában, Kanadában, angol származású anya és holland származású apa gyermekeként. A gimnáziumi évekig nem érdekelte különösebben a színészet, orvos vagy tengerbiológus szeretett volna lenni, de a középiskolában szívesen és sikerrel vett... több»
“A fagyasztóban hagyom, és körülbelül márciusig kitart. Lassan, de biztosan megeszem. Annyira finom. Nem tudom, miért. Nem is vagyok egy nagy édesszájú ember, de ez annyira jó” - mondta Smulders, a Jack Reacher sztárja.
#2
Jimmy Fallon

Jimmy Fallon

szül. 1974. 09. 19. (49 éves)
Brooklyn, New York
James Thomas Fallon (ismertebb nevén Jimmy Fallon) 1974. szeptember 19-éb született Bay Ridge-ben, Brooklynban. Saugerties városában, New Yorkban nőtt fel. A College of Saint Roseban tanult. Már egész kis korától kezdve érdekelte a zene és a komédia világa, ezért 21 éves korában Los Angelesbe költözött, hogy ott bontakoztassa ki... több»
Bár ő is bevallotta, hogy nem nagyon édesszájú, ő is kivételt tesz ezzel a finomsággal, egy jó okból kifolyólag. "Ez Tom Cruise. Kapsz egy tortát, kapsz bármit Tom Cruise-tól, megeszed, beteszed a fagyasztóba, és egy évig kitart” - mondta Fallon.
#1
Henry Cavill

Henry Cavill

szül. 1983. 05. 05. (40 éves)
Jersey, Channel Islands, Egyesült Királyság
Henry William Dalgliesh Cavill 1983. május 5-én született a Channel-szigeteki Jersey-ben. Már egészen fiatalon érdeklődött a színjátszás iránt, és a középiskolában már számos színdarabban feltűnt. Első filmes szerepét a Stephenie Meyer bestsellere alapján forgatott Alkonyatban (2008) játszotta volna, azonban a forgatás... több»
“Egy nap kaptam egy említett kókuszos süteményt, amire az volt írva, hogy ‘Boldog karácsonyt Henry, Tom Cruise-tól’” - mondta a színész a Jimmy Kimmel Live! egyik adásában. Cavill, akivel Cruise a Mission: Impossible - Fallout filmben szerepelt együtt, azt is hozzátette, hogy ez volt élete legfinomabb és legegészségtelenebb ajándéka.