10 hollywoodi sztár, aki alacsonyabb, mint gondolnád

A televíziók képernyőin és a mozivásznon képtelenség megítélni egy hollywoodi sztár magasságát, a szakma pedig gyakran él is néhány apró trükkel, hogy ennek látszatán változtasson.

Nem egy alkalommal hallhattunk meglepett rajongóktól, akiknek elképzelésük sem volt kedvenc színészük testmagasságáról, így egy személyes találkozó csakugyan nem kis meglepetést tartogatott a számukra.

A legtöbb hollywoodi ikon azonban egyáltalán nem kesereg a testi adottságai miatt. Épp ellenkezőleg, hiszen számos alkalommal hallhattuk őket arról beszélni, mennyire is fontos, hogy elfogadjuk önmagunkat.

 

#10
Tom Cruise

Tom Cruise

szül. 1962. 07. 03. (61 éves)
Syracuse, New York, U.S
Thomas Cruise Mapother 1962. július 3-án született a New York állam béli Syracuse-ban. Egy testvére van, Lee Ann. Gyerekkorában sokat költöztek, ezért többször kellett iskolát váltania, és nehezen ment neki a tanulás is. 1974-ben szülei elváltak, Tom és testvére anyjánál maradt. A legtöbb színészhez hasonlóan karrierjét... több»
Bár valójában éveken keresztül senki sem foglalkozott Tom Cruise magasságával, a Jack Reacher megjelenése után sokan fenntartásokkal fogadták, hogy a karaktert jóval magasabbnak írták le, mint amilyen Cruise magassága. A színész ugyanis 170 cm magas, Cruise elmondása szerint azonban ezekre a kritikákra oda sem figyelt, mivel nem szereti, ha a magasságát firtatják.
#9
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Megan Fox 163 cm magas, ezt azonban egyáltalán nem bánta, miután világhírnévre tett szert. Elmondása szerint alkata gyakran nagy segítség abban, ha szeretné elkerülni a feltűnést. "Az emberek gyakran nem veszik észre, hogy milyen alacsony is vagyok valójában. Egy magas testalkatú nőre számítanak, így könnyű elbújnom."
#8
Eva Longoria

Eva Longoria

szül. 1975. 03. 15. (49 éves)
Corpus Christi, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Eva Longoria (teljes nevén Eva Jacqueline Longoria) 1975. március 15-én született Corpus Christi városában, Texasban. Három nővére van. Folyékonyan beszél spanyolul. 1998-ban elnyerte a Miss Corpus Christi címet. Diplomáját a texasi A&M egyetemen szerezte kineziológiából. Tanulmányai befejezése után részt vett egy tehetségkutatón.... több»
A Született feleségek sztárja 157 cm magas, ezen viszont mindig is imádott viccelődni a közösségi médiában. A Cannes-i Filmfesztiválon készült fotó, amelyen számos topmodellel látható közösen, a mai napig legendásnak számít. A színésznő a "Wore5InchHeelsAndStillCouldntKeepUp" és "SeriouslyShort" hashtag megjelöléssel láttal el a képeket annak idején.
#7
Kit Harington

Kit Harington

szül. 1986. 12. 26. (37 éves)
Worcester, Worcestershire, England, Egyesült Királyság
Kit Harington 1986. december 26-án született Hammersmith-ben, Londonban. Alapiskolai tanulmányait Southfiledben végezte, 1998-tól 2003-ig a Chantry High Scool diákja volt. 2003-ban felvételt nyert a Worcester-i Egyetem dráma- és színházi tudományok szakára. Végül 2008-ban a University of London dráma szakán szerzett diplomát.   Kit... több»
A Trónok harca sztárja, Kit Harington 173 cm magas, az általa alakított Jon Snow termete azonban jóval nagyobb. Harington az Esquire magazinnak árulta el, hogy magas sarkú cipőt kellett viselnie, hogy magasabbnak tűnjön a forgatás alatt. A színész még azzal is viccelődött, hogy az öltözéke rendkívül nehéz volt, amelyet 10 órán kellett viselnie...mindezt magassarkúban.
#6
Danny Trejo

Danny Trejo

szül. 1944. 05. 16. (79 éves)
Echo Park - Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Dan „Danny” Trejo 1944-ben született Los Angelesben. Elég kemény oldalát ismerte meg az életnek, már kamaszkorában drogproblémái voltak és fiatalkorú bűnözőnek számított, később is ki-be járkált a börtönbe. Viszont történetesen épp ez hozta meg neki a szerencsét. Épp mentorálással foglalkozott – a... több»
A Desperado sztárja, Danny Trejo bárkiben képes megfagyasztani a vért megjelenésével, ez azonban nem a magasságának köszönhető. A színész 167 cm magas, amin egész biztosan bárki meglepődik, aki csak látta a Con Air és a Machete című filmeket.
#5
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

szül. 1984. 11. 22. (39 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Scarlett Ingrid Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja, Melanie Sloan színésznő. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa. Már... több»
Ő az élő példa, hogy nem kell igazán magasnak lennie egy hollywoodi sztárnak sem ahhoz, hogy szuperhőst alakíthasson. Scarlett Johansson 160 cm magas, a színésznő azonban sosem szerette, ha erre rámutattak a médiában, szerinte egyszerűen abszurd, ha valakire azt mondják, hogy "alacsony". 
#4
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
Léon, a profi, Star War franchise, Fekete Hattyú...és még hosszan sorolhatnánk a kiemelkedő alakítsokat. Natalie Portman 160 cm magassága soha nem okozott valójában gondot színészi karrierje során, elmondása szeirnt azonban korábban őt is érték gúnyos megjegyzések emiatt. Portman később elárulta, hogy a Csak szexre kellesz forgatása során határozottan zavarta, hogy filmes partnere, Ashton Kutcher termete határozottan zavaró volt számára, a színész ugyanis 29 cm-rel magasabb nála.
#3
Salma Hayek

Salma Hayek

szül. 1966. 09. 02. (57 éves)
Coatzacoalcos, Veracruz, Mexikó
Salma Valgarma Hayek-Jimenez 1966. szeptember 2-án született Coatzacoalcosban, Mexikóban. Anyja spanyol, apja libanoni származású. Ötévesen érte a meghatározó filmes élmény, amely után úgy döntött, színésznő lesz: egy helyi moziban látta a Willy Wonka és a csokoládégyár (1971) című filmet. 1991-ig Mexikóban élt és... több»
Salma Hayek kiemelkedő színészi teljesítményt nyújtott Frida Kahlo szerepében. Hayek a maga 157 centiméteres magasságával alkatilag is tökéletes választás volt a casting során, a színésznő azonban egy interjúban elmondta, hogy magassága miatt nehéz fiatalkora volt Mexikóban. "Az emberek azt mondták, hogy ez deformitás, emiatt nagyon dühös voltam éveken keresztül a testmagasságom miatt" - nyilatkozta.
#2
Kevin Hart

Kevin Hart

szül. 1980. 07. 06. (43 éves)
Philadelphia, Pennsylvania, U.S.
Kevin Darnell Hart 1979. július 6-án született Philadelphiában. Édesanyja egyedül nevelte fel őt és bátyját. Édesapja kokainfüggő volt, és ebből kifolyólag többször ült börtönben. A George Washington High School befejezése után New Yorkban tanult tovább, majd az érettségit követően egy cipőboltban helyezkedett el. Kisebb... több»
A humorista tökéletesen meg van elégedve a testi adottságaival. Kevin Hart 158,1 cm magas, egy korábbi interjúban pedig elmondta, hogy egyszerűen nem hisz abban, hogy eleve megpróbáljon külsejével megfelelni a környezetének. "Ez, amim van. Ez az én ütőkártyám. Ha pókereznénk, akkor ezt használnám arra, hogy működőképes legyen a leosztás, amit kaptam" - üzente Hart a rajongóknak.
#1
Rob Schneider

Rob Schneider

szül. 1963. 10. 31. (60 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Robert Michael Schneider színész, forgatókönyvíró és rendező 1963. október 31-én született San Francisóban. Tizenöt éves korában kezdett el humoros szövegeket illetve szkeccseket írni, és csakhamar különböző klubok színpadain tűnt fel. Az érettségi után Európában is turnézott.  1987-ben a The David Letterman Showban kapott... több»
Rob Schneider közel 15 filmen dolgozott együtt pályatársával, Adam Sandlerrel (177 cm), aki mellett igazán alacsonynak tűnhet a maga 161 cm magasságával. Kétségtelen, hogy Schneidernek van is hozzá humorérzéke, hiszen volt kollégjájával, David Spade-del, gyakran ugratják egymást emiatt a közösségi médiában.