10 hollywoodi sztár, aki sosem vállalt meztelen jelenetet (és az érveik)

A meztelenkedés Hollywoodban kényes kérdésnek számít. Nem egy alkalommal hallhattunk sztárokat megszólalni azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen hangulatú felvétel mennyire kínosnak és megalázónak hat többjük számára. Az alábbi színészeket és színésznőket pedig nem is sikerült rávenni, hogy teljesen mutassák meg magukat a kamerák előtt.

#nonumbers

Rebel Wilson

szül. 1980. 03. 02. (44 éves)
Sydney, Ausztrália
Rebel Melanie Elizabeth Wilson 1986. február 3-án született az ausztráliai Sydneyben. Szülei hivatásos kutyafuttatók. Két lány- és egy fiútestvére van. A Tara Anglican School for Girls középiskolában érettségizett, majd a University of New South Wales hallgatója lett, ahol jogot és művészettörténetet tanult. Sokáig matematikusnak... több»
A színésznő egyébként nem teljesen határolódott el annak gondolatától, hogy valaha meztelen jelenetet vállaljon. Saját bevallása szerint egy komolyabb szerepben megfontolná a meztelen jelenetet, de egy vígjátékban nem látja értelmét. A “The Brothers Grimsby” című filmben egyébként testdublőrt használtak.  

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Bár Megan Foxot számos alkalommal lehetett látni lenge öltözékben, a színésznő saját elmondása szerint van egy határ, amelyet nem lép át. Egy meztelen jelenet számára nőként rendkívül megalázó, saját elmondása szerint pedig nem szeretné, ha egyszer a gyermekei így látnák őt egy filmben.  

Blake Lively

szül. 1987. 08. 25. (36 éves)
Tarzana, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Blake Christina Lively 1987-ben született Tarzanában, Kaliforniában. Édesapja színész, édesanyja ügynök, korábban modellkedett. Összes testvére színész. Ennek ellenére kezdetben nem érdeklődött a színészi hivatás iránt. A Burbank Gimnáziumba járt, pompomlány és diákelnök, valamint egy nemzetközileg is elismert kórus tagja... több»
A pletykafészkek sztárja a Daily Mailnek korábban ezt nyilatkozta a filmben látható meztelenkedéssel kapcsolatban: “Amikor meztelenséget látok a filmekben, az mindig elvonja a figyelmemet. Ha valakinek kint van a melle egy jelenetben, akkor csak azt nézem, nem tudok ezzel mit tenni. Egyszerűen nem hiszem, hogy valaha is vállalnék ilyet.”  

Jennifer Garner

szül. 1972. 04. 17. (52 éves)
Houston - Texas - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Anne Garner 1972. április 17-én született Houstonban. Édesanyja angoltanár, édesapja vegyész. Egy nővére és egy húga van. Már fiatalkorában vonzotta a színpad, kilenc évig balettozott, egyetemi tanulmányait mégis a Denison University kémia szakán kezdte meg. Hamar rájött azonban, a tudomány világa helyett inkább a... több»
"Nem fogok mindent levenni magamról. Nem, köszönöm. A világ jobbat érdemel. Egyszerűen nem érdekel" - nyilatkozta korábban a színésznő az MTV-nek.  

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (42 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»
Jessica Alba a színészet mellett főként saját vállalkozására fókuszál, azt pedig fontos is megjegyezni, hogy soha nem vállalt pucér jelenetet. "Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a melleimet. Ennyi. Furcsa lenne karácsonykor. És tényleg, ha megnézed a filmeket, amiken dolgoztam, a meztelenkedésem nem tenné izgalmasabbá.”  

Kristen Bell

szül. 1980. 07. 18. (43 éves)
Huntington Woods - Michigan - Amerikai Egyesült Államok
Kristen Anne Bell 1980-ban született a Michigan állambeli Detroitban, lánytestvéreivel egy külvárosi kerületben, Huntington Woodsban nevelkedett. Karrierjét a gimnáziumi színjátszó körben kezdte, majd a New York-i Tisch School of the Arts-ban szerzett további színházi és musical tapasztalatokat. A Broadwayen 2001-ben debütált, ahol... több»
A színésznő rendkívül tömören válaszolt a Women's Health magazinnak egy erre vonatkozó kérdés kapcsán. Bell elmondta, hogy egyszerűen nem szeretné, ha az egész világ azon “csámcsogna”, miként néz ki a teste.  

Sarah Jessica Parker

szül. 1965. 03. 25. (59 éves)
Nelsonville, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Sarah Jessica Parker 1965. március 25-én született Nelsonville városában, Ohióban. Nyolc testvérével Cincinnatiben nőtt fel. Itt kezdett balettet tanulni, majd később a New York-i American Ballet Theatre-ben játszott. Professzionális karrierje nyolc éves korában indult, amikor A szerepet kapott kis gyufaárus lány című televíziós... több»
Valójában ő az egyetlen színésznő a Szex és New Yorkból, aki nem szerepelt meztelenül a sorozatban. A The Hollywood Reporternek elmondta, hogy mindig is volt egy erre vonatkozó záradék a szerződéseiben. "Nem ítélkezem senki felett, aki úgy dönt, hogy megteszi. Szerintem fantasztikus, hogy az emberek jól érzik magukat, ha ezt bevállalják, hiszen ez nem valamiféle elvi, vallási vagy ideológiai álláspont a részemről."  

Samuel L. Jackson

szül. 1948. 12. 21. (75 éves)
Washington - District of Columbia - Amerikai Egyesült Államok
Samuel Leroy Jackson Washingtonban született, de Dél-Tenesseeben nőtt fel édesanyjával és annak szüleivel. Apja távol élt a családjától, alkoholizmusa fiatalon halálba kergette. Az atlantai Morehouse College diákja volt, először tengerbiológiát tanult, de miután csatlakozott egy amatőr színjátszó csoporthoz eldöntötte, hogy a... több»
Samuel L. Jackson hosszú ideje van ezen pályán, de a mai napig nem hajlandó meztelen jelenetet vállalni. Ennek oka az, hogy a színészlegenda egyszerűen csak szégyellős. A Howard Sternnek adott interjújában azt mondta, hogy "lehet, hogy egyszer úgy vállalná, ha kapna egy dublőrt maga mellé.  

Anna Kendrick

szül. 1985. 08. 09. (38 éves)
Portland, Maine, Amerikai Egyesült Államok
Anna Kendrick 1985. augusztus 9-én született Portlandben, Maine államban. Egy testvére van, a szintén színész Michael Cooke Kendrick. Ereiben angol, ír és skót vér csörgedezik. Színészi pályafutása már tíz éves korában megkezdődött, ezért New Yorkba költöztek, ahol számos szereplőválogatáson vett részt. 1998-ban, mindössze... több»
Noha Anna Kendricknek a “Mike és Dave esküvőhöz csajt keres” című filmben ugyan van egy pucér jelenete, valójában egy testdublőrt használtak a felvétel során. A színésznő ráadásul egyáltalán nem hajlandó meztelen jelenetekben szerepelni. A The Telegraphnak korábban azt nyilatkozta, hogy “soha nem fog ilyet vállalni: “Nem kritizálom azokat, akik meztelen jeleneteket vállalnak, de úgy tervezem, hogy én is ugyanazt a munkát folytatom, amit mindig is csináltam, és remélem, hogy továbbra is jól fog menni."  

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
Julia Roberts számos olyan erős női karaktert alakított pályafutása során, mint Erin Brockovich és Viviant a Micsoda nőben. A színésznő soha nem vállalkozott arra, hogy meztelenül szerepeljen a kamerák előtt. A 2009-ben Daily Mailnek adott interjújában így fogalmazott: “Bárki is megkeres ezzel, számítson rá, hogy visszafogottan fogom csinálni. Háromgyerekes anyaként így érzem magam".