7 hollywoodi sztár, aki sosem játszott jó filmben

Joggal gondolhatnánk azt, hogy több évnyi filmes szereplés után szinte bármelyik színész fel tud mutatni néhány kiemelkedő alakítást. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem mindenkinél van így, hiszen számtalan olyan sztár van, akik valahogy nem igazán szerepeltek egy igazán jó filmben sem.

#7
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Hiába van 2001 óta a pályán, Megan Fox ez idő alatt nem igazán tudott említésre méltó filmet felmutatni, noha felhozhatnánk példaként a Transformers és a Tini Nindzsa Teknőcök filmeket, de sajnos ezeket a produkciókat sem részesítette kifejezetten elismerésben a szakma.
#6
Kevin James

Kevin James

szül. 1965. 04. 26. (58 éves)
Mineola, New York
Kevin James (szül. Kevin George Knipfing) 1965. április 26-án látta meg a napvilágot New York-ban. Katolikus családból származik; édesanyja háztartásbeli, édesapja biztosítási ügynök. Egy idősebb testvére van: Gary (színész, komikus), ill. egy húga: Leslie. Német bevándorlók leszármazottja. A Ward Melville Középiskola diákja... több»
Kevin James standup humoristaként keményen megdolgozott a sikerért, a Férjek gyöngye című sorozatért pedig csakugyan jár az elismerés. Filmes karrierjéről azonban ez már kevésbé mondható el, hiszen bárhogy is nézzük, mindegyik szerepében gyakorlatilag ugyanazt a figurát hozza.
#5
Rob Schneider

Rob Schneider

szül. 1963. 10. 31. (60 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Robert Michael Schneider színész, forgatókönyvíró és rendező 1963. október 31-én született San Francisóban. Tizenöt éves korában kezdett el humoros szövegeket illetve szkeccseket írni, és csakhamar különböző klubok színpadain tűnt fel. Az érettségi után Európában is turnézott.  1987-ben a The David Letterman Showban kapott... több»
Rob Schneider humoristaként irigylésre méltó karriert épített fel. Tinédzser kora óta ír vígjátékokat, számos legendás humorista mellett lépett színpadra, a nagysikerű a Saturday Night Live írójaként is dolgozott, illetve felejthetetlen alakításokat is nyújtott a műsorban. Saját filmográfiájában azonban nehéz lenne igazán jó produkciót találni, bár a Tök alsó és a Tök állat című filmjeiben kétségtelenül sokan némi “bűnös élvezetet” találhatnak.  
#4
Taylor Lautner

Taylor Lautner

szül. 1992. 02. 11. (32 éves)
Grand Rapids, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született a Michigan állami Grand Rapidsben. Édesanyja, Deborah szoftverfejlesztő cégnél dolgozik, míg édesapja, Daniel repülőgép pilóta. Húga, Makena 6 évvel fiatalabb nála. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni Fabiano Karate Iskolájában és egy évvel az edzések elkezdése után már... több»
Az Alkonyat filmszéria másik szívtiprója Robert Pattinsonnal ellentétben nem igazán javított saját renoméján az elmúlt években. Lautner az Alkonyat lezárása után mindössze három filmben szerepelt, amelyek egyébként sem értek el kifejezetten nagyobb sikert.
#3
Kirk Cameron

Kirk Cameron

szül. 1970. 10. 12. (53 éves)
Panorama City, Los Angeles, Kalifornia, Egyesült Államok
Kirk Cameron 1970. október 12-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Barbara Bausmith és Robert Cameron gyermekeként látta meg a napvilágot, szülei nyugdíjas tanárok. Nagycsaládban nőtt fel, húga, Candace Cameron Bure később befutott színésznő lett. Cameron kilencéves korában kezdett színészkedni, első szerepét egy... több»
A Growing Pains című sorozatban nyújtott alakításáért alighanem mindig is nagy elismerés fogja Kirk Cameront övezni, filmes karrierje azonban már nem igazán mondható kiemelkedőnek. A nyolcvanas és a kilencvenes években jobbára bugyuta vígjátékokban vállalt szerepet, amelyek közül egy sem igazán állta ki az idő próbáját.
#2
Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

szül. 1979. 02. 21. (45 éves)
Waco, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Love Hewitt 1979. február 21-én született a texasi Wacóban. Már gyermekkorában megismerkedett a szórakoztatóiparral, ugyanis három évesen egy élő show-ban énekelte Whitney Houston The Greates Love of All című számát, majd egy évvel később egy étterem színpadán szórakoztatta a közönséget a Help Me Make It Through the... több»
A kilencvenes években egyszerűen mindenki bálványozta és imádta Jennifer Love-Hewitt filmjeit. Ő volt a tiniknek szóló romantikus vígjátékok, horrorok és drámák elsőszámú idolja, amelyek csakugyan rendkívül sikeressé tették őt. Ezeket a filmeket azonban ma már főként nosztalgia hangulat lengi körül, komoly filmes alkotást nem igazán lehet megemlíteni.
#1
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

szül. 1978. 02. 07. (46 éves)
Cedar Rapids, Iowa, Amerikai Egyesült Államok
Ashton Kutcher 1978. február 7-én született Iowa államban. Egy nővére és egy ikertestvére (Michael Kutcher) van. A gimnáziumi évei alatt focizott és birkózott. A sport mellett a színjátszás is érdekelte, szerepet vállalt az iskolai színdarabokban és musicalekben is. Az érettségi után végül biokémiát kezdett tanulni, de... több»
Ashton Kutcher karrierje ígéretesen indult a Azok a 70-es évek show című sorozattal, noha a rajongók számára egy életre Kelso maradt. A későbbiekben az is bebizonyosodott, hogy Kutcher színészi eszköztára meglehetősen szűk, a Pillangó-hatás és a jOBS filmekben nyújtott alakításai mellett nehéz lenne további emlékezetes teljesítményt kiemelni nála.