Hírességek, akiket hazugságon kaptak

Allábi listánkon nyolc olyan hollywoodi sztárt mutatunk be, akiket hazugságon kaptak, ezek a hazugságok pedig esetenként hatalmas botrányt is kavartak.

#8
Rebel Wilson

Rebel Wilson

szül. 1980. 03. 02. (44 éves)
Sydney, Ausztrália
Rebel Melanie Elizabeth Wilson 1986. február 3-án született az ausztráliai Sydneyben. Szülei hivatásos kutyafuttatók. Két lány- és egy fiútestvére van. A Tara Anglican School for Girls középiskolában érettségizett, majd a University of New South Wales hallgatója lett, ahol jogot és művészettörténetet tanult. Sokáig matematikusnak... több»
Az elmúlt évek folyamán számos találgatás látott napvilágot Rebel Wilson életkorával kapcsolatban. A színésznő végül 2018-ban bukott le. Akkoriban azt állította, hogy 29 éves, a későbben pedig egy volt osztálytársa rántotta le a leplet arról, hogy Rebel valójában 1980-ban született. A színésznő saját bevallása szerint azért hazudott a koráról, mert nem akarta, hogy pusztán a kora miatt ne kapjon a jövőben filmes szerepet.  
#7
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

szül. 1986. 07. 02. (37 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Lindsay Dee Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Szülei Dina Sullivan és Michael Lohan, három testvére, két öccse és egy húga van. Lindsay karrierjét háromévesen gyerekmodellként kezdte az Eileen Ford Agency-nél. Számtalan tévéreklámban szerepelt, feltűnt a Gap, a Pizza Hut és a Wendy’s... több»
Lindsay Lohan karrierje nem volt botrányoktól mentes. A színésznő azonban akkor került az újságok címlapjára, miután kiderült, hogy komoly autóbalesetet okozott. Mint kiderült hazudott a hatóságoknak, amikor azt állította, hogy nem ő vezette azt a Porschét, amelyik a Pacific Coast Highway-en egy teherautónak ütközött. Végül több több szemtanú is megerősítette, hogy a színésznő a volán felől szállt ki az autóból.  
#6
Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

szül. 1955. 11. 13. (68 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Whoopi Goldberg, eredeti nevén Caryn Johnson egész fiatalon vonzódott a színészet iránt, és már nyolc évesen a New York-i Helena Rubinstein Children’s Theatre színpadán játszott. A kiváló hangi adottságokkal rendelkező színésznő a ’70-es évek elején már a Broadway színpadán játszott olyan sikeres musicalekben, mint a Hair, a... több»
A színésznő 1986-ban a The Washington Postnak adott interjúban beszélt arról, hogy évekig nagyon humorosnak találta, hogy a jogosítványában valójában öt fiatalabb születési dátum szerepel. Goldberg ugyanakkor azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy ez a korkülönbség jelentős előnyhöz juttatta akkor, amikor épp állást szeretett volna találni. Persze mondani se kell, hogy az Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjakat egész biztosan nem az életkorával érdemelte ki.
#5
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
A színésznő az Inside the Actor's Studio című műsorban adott interjúban állította magáról azt, hogy irokéz származású. Ám úgy tűnik, hogy mindezzel valójában maga Jolie sem volt igazán tisztában, a származását végül maga édesapja, Jon Voight nyomozta ki. Mint kiderült, Jolie édesanyja is hazudott még arról, hogy indián vér csörgedezik benne.
#4
Ed Sheeran

Ed Sheeran

szül. 1991. 02. 17. (33 éves)
Halifax, west Yorkshire
Ed Sheeran 1991. február 17-én született Halifaxban, az Egyesült Királyságban. Édesapja, John Sheeran művészeti kurátor, édesanyja, Imogen Lock ékszertervező és készítő. Gyermekkorát Framlingham városában töltötte. Már négyéves korában kiderült, hogy van érzéke a zenéléshez, kezdetben a helyi templom gyermekkórusában... több»
Miután Ed Sheerant hosszú ideig egy hatalmas vágással az arcán lehetett látni nyilvánosan, rajongói elkezdték találgatni, hogy pontosan mi is történhetett a kedvencükkel. Ed elmagyarázta, hogy az arca egy partin sérült meg, amelyen Beatrice hercegnő úgy tett, mintha "lovaggá ütötte volna" James Blunt énekest, amikor fel akarta emelni a kardot véletlenül megvágta az arcát. Ez persze kitaláció volt, végül kiderült, hogy az énekes arca csakugyan egy partin sérült meg, a sebet azonban saját maga okozta, mivel egy kissé ittas állapotban volt.
#3
Eminem

Eminem

szül. 1972. 10. 17. (51 éves)
St. Joseph, Missouri, Amerikai Egyesült Államok
Marshall Bruce Mathers III, művésznevén Eminem 1972. október 17-én született Saint Josephben. Amerikai rapper, dalszerző, zeneszerző, producer. Sajátos, szókimondó és polgárpukkasztó stílusával vált népszerűvé. A Rolling Stone Minden idők 100 legnagyobb előadójának listáján a 82. lett. A 2000-es években az ő lemezei fogytak a... több»
Egy 1999-es Howard Sternnek adott interjúban Eminem azt állította, hogy 24 éves. Később a feljegyzések bebizonyították, hogy a rapper és színész valójában 1972-ben született, az interjú idején tehát 27 éves volt.
#2
Jussie Smollett

Jussie Smollett

szül. 1982. 06. 21. (41 éves)
Santa Rosa, Kalifornia, Egyesült Államok
Szülei Janet és Joel Smollett. Három fiútestvére és két lány testvére van: Jake, Jocque, Jojo, Jurnee and Jazz. Édesapja zsidó származású, felmenői korábban még Oroszországból és Lengyelországból emigráltak. Justin egy amerikai színész, énekes és fényképész. Még gyerekként kezdte színészi karrierjét úgy, hogy pusztán... több»
Jussie Smollett az elmúlt évek egyik legnagyobb hazugságával bukott le. A színész korábban azt állította, hogy gyűlölet-bűncselekmény áldozata volt, amikor két ismeretlen férfi megtámadta őt, majd rasszista és homofób jelzőkkel illették, megverték, fehérítővel leöntötték, majd kötelet tekertek a nyakára. Végül kiderült, hogy az egész történetet Jussie találta ki, ráadásul a támadóit is saját maga bérelte fel. Hat rendbeli hazugsággal, valamint rendbontással vádolták meg a chicagói rendőrségen. A fáma szerint a brutális történetet csupán azért találta ki, mert elégedetlen volt a fizetésével, és úgy gondolta, hogy egy kis nyilvánosság segíthet rendezni az anyagi helyzetét.
#1
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Egy 1999-ben egy éjszakai klubban történt lövöldözés után őrizetbe vették Jennifer Lopezt és akkori partnerét, Puff Daddy rappert. A szemtanúk elmondása szerint az őrült buli, amelyen papírcímleteket dobáltak az emberek konfettiként verekedésbe és lövöldözésbe torkollott, amelyhez a rappernek is köze volt. Jennifer Lopezt közel 14 órán keresztül tartották egy fogdában, a kihallgatás során pedig fény derült arra, hogy az énekesnő egy évet letagadott az életkorából, így valójában nem 1970-ben, hanem 1969-ben született.