Hollywoodi sztárok legkínosabb pillanatai a forgatásokról

Mindannyiunknak voltak már kínos pillanatai a munkahelyünkön, ez alól pedig még a legnagyobb hollywoodi sztárok sem kivételek. Alábbi összeállításunkban tizenöt sztár legkínosabb pillanatait tárjuk fel, amelyek a forgatásokon történtek velük.

#nonumbers

Mara Wilson

szül. 1987. 07. 24. (36 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Mara Wilson 1987. július 24-én született a kaliforniai Burbankben, az Egyesült Államokban. Mike Wilson és Suzie Shapiro legidősebb lányaként látta meg a napvilágot. Nagycsaládban nőtt fel, három bátyja és egy egy húga van. Édesapja a KTLA 5 News nevű tévécsatornánál dolgozott, édesanyja háziasszony volt. Középfokú... több»
Mara Wilson a kilencvenes évek gyereksztárjának számított. Mindössze 6 éves volt, amikor Robin Williams mellett játszott a Mrs. Doubtfire-ben. A forgatás során az egész stáb előtt eldicsekedett, hogy mindent tud a "virágokról és a méhekről". Még az egyik fodrászt is megkérdezte, hogy "csinált-e már ilyet".

Emily Blunt

szül. 1983. 02. 23. (41 éves)
Roehampton - London - England - Egyesült Királyság
Emily Olivia Leah Blunt 1983. február 23-án egy négy gyermekes család második gyermekeként született Roehamptonben, Londonban. Szigorú és elit oktatásban részesült az Ibstock Place Schoolban, ahol kikezelték a dadogását, és a Hurtwood House-ban, ahol tehetségével kitűnt a sportokban, csellózásban és éneklésben. Az iskolában két... több»
Egy alkalommal, mikor egy balett-táncosnő szerepét alakította, véletlenül arccal előreesett egy táncjelenet felvétele során.

Nina Dobrev

szül. 1989. 01. 09. (35 éves)
Sofia, Bulgária
A bolgár származású színésznő, Nina Constantinova Dobreva 1989. január 9-én született Szófiában, Bulgáriában, ám szüleivel két éves korában Kanadába költöztek, ahol a mai napig él. Édesanyja művész, édesapja pedig számítógépes szakember, egy bátyja van, Alexander. Nina folyékonyan beszél angolul, franciául és... több»
Nina Dobrev egy nap kínos balesetet szenvedett a Vámpírnaplók forgatása során. Egy forgatási szünetben kiment a mosdóba, és véletlenül beleejtette a drága mikrofonját a vécébe.

Lamorne Morris

szül. 1983. 08. 14. (40 éves)
Glen Ellyn, Illinois, Egyesült Államok
Lamorne Morris Chicagoban született Illinois államban 1983.augusztus 14-én. Glen Ellynben nőtt fel. Gyerekkorában kosárlabdázó akart lenni. A Glenbard South High School-on érettségizett. 2003-ban diplomázott a College of DuPage-en, majd a Second City Training Center-ben tanult színészetet. Filmes karrierjét 2002-ben kezdte, amikor David... több»
Lamorne Morris a Új csaj című sorozat munkálatai során rendkívül balszerencsésnek bizonyult. A keze feldagadt egy olyan epizód forgatása után, amelyben kézi harangjátékot kellett játszania. Egy másik alkalommal pedig sikerült kificamítania az ujjpercét, amikor egy mézesüveget nyitott fel. Ezért is kapta a "Porcelán" becenevet.

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth a legjobb barátok, és állandóan megtréfálják egymást, amikor együtt dolgoznak. Hemsworth azonban egyszer egy kicsit túl messzire ment... Egy hamis holttestet helyezett el Lawrence lakókocsijában, amikor a színésznő belépett a lakókocsiba, majd meglátta a holttestet, annyira megijedt, hogy bepisilt. Azt mondta, bosszúból azonnal fejbe rúgta Hemsworthöt, aki ettől agyrázkódást kapott.

Christopher Mintz-Plasse

szül. 1989. 06. 20. (34 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Christopher Charles Mintz-Plasse amerikai színész. 1989. június 20-án látta meg a napvilágot az amerikai Los Angeles városában, szülei második gyermekeként. Édesanyja iskolai tanácsadó míg édesapja postás. Bár L.A.-ben született, gyermekkorát a Kalifornia állambeli West Hills városában töltötte. Már nagyon fiatalon, öt éves... több»
Christopher Mintz-Plasse első nagy áttörését a Superbad című film jelentette. A történet szerint karaktere életében először készült lefeküdni egy lánnyal. A felvételhez szülői engedélyre volt szükség, mivel a színész akkor még csupán 17 éves volt, így édesanyja is jelen volt a forgatáson.

Keira Knightley

szül. 1985. 03. 26. (39 éves)
London, United Kingdom
Keira Christina Knightley 1985. március 26-án született Teddingtonban, Middlesex-ban, Angliában. Szülei mindketten szakmabeliek: édesapja, Will Knightley, színész, édesanyja, Sharman Macdonald pedig színésznőből avanzsált forgatókönyvíróvá. Van egy bátyja, Caleb. Keira már fiatalon tudta, hogy színésznő szeretne lenni, de a... több»
Keira Knightley legkínosabb forgatási pillanata teljesen Ewan McGregor hibája volt. Golfkocsival szállították őket a forgatási helyszínre, McGregor pedig a hátsó ülésről lógott le, miközben viccelődött a sofőrrel. A sofőr kanyarodni kezdett, hogy megpróbálja kidobni McGregort, de ehelyett Knightley esett ki a kocsiból.

Dave Franco

szül. 1985. 06. 12. (38 éves)
Palo Alto - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
David John Franco 1985. június 12-én született Palo Altóban, Kaliforniában. Édesanyja Betsy, édesapja Doug, két testvére van: Tom, szobrász, és a népszerű színész, James Franco. Ereiben portugál, svéd és orosz vér is csörgedezik. Dave már fiatalon érdeklődést mutatott a színészet iránt, de írt verseket, melyeket publikált is,... több»
Dave Franco elárulta a legkínosabb pillanatát a Chelsea Handlernek adott interjújában. A Rossz szomszédság című filmben kellett volna eljátszania az első szexjelenetét, de egy hatalmas pattanás volt a fenekén. Meg kellett kérnie diszkréten a sminkest, hogy fedje el azt valamivel.

Julia Louis-Dreyfus

szül. 1961. 01. 13. (63 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus  1961. január 13-án született New York városában. Édesanyja az ismert író, Judith Lefever. Apja Gérard Louis-Dreyfus, a Louis Dreyfus Energy Services elnöke. Amerikai, francia és német felmenőkkel rendelkezik. Apai dédapja Léopold Louis-Dreyfus alapította 1851-ben vállalatukat. Szülei a gyermek... több»
A színésznő egy alkalommal Woody Allen melllett kapott szerepet. Allen egyik sora a közös jelenetükben így hangzott: "Várj, állj. Hallod ezt a csengést?" Louis-Dreyfus teljesen összezavarodott, és folyamatosan azt hitte, hogy társa kilépett a szerepéből, így le akarta állítatni a jelenetet. Mindez annak ellenére is újra megismétlődött, hogy elmagyarázták a számára, hogy ez benne van a forgatókönyvben.

Benedict Cumberbatch

szül. 1976. 07. 19. (47 éves)
London, Anglia
Benedict Timothy Calrton Cumberbatch 1976. július 19-én született Londonban, az Egyesült Királyságban. Szülei – Timothy Carlton és Wanda Ventham – mindketten színészek. A középiskola után egy évig angol nyelvet oktatott egy tibeti kolostorban. A London Academy of Music and Dramatic Art színész szakán szerzett diplomát. Profi... több»
Simon Pegg köztudottan vicces munkatárs, és úgy döntött, hogy a Sötétségben - Star Trek forgatásán megtréfálja színésztársait. Azt mondta a stábnak, hogy mindannyiuknak "neutronkrémet" kell magukra kenniük, hogy megvédjék magukat a "lézerektől". Kiosztotta a krémes tégelyeket, majd mindenki az ujjával hadonászott, hogy "felszabadítsa az ionokat". Benedict Cumberbatch teljesen elhitte, hogy mindez valódi, és még jóval azután is használta a "készítményt", hogy mindenki más megértette a viccet.

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Hugh Jackman egyszer hihetetlenül kínos pillanatot élt át élőben a színpadon, miközben a Szépség és a Szörnyeteg című musical egyik főszerepét játszotta. Éneklés közben a levegőbe emelte partnerét, majd hirtelen megállt. Rájött, hogy az izmok, amelyeket az énekléshez elengedett, a hólyagját is ellazították.

Anne Hathaway

szül. 1982. 11. 12. (41 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Anne Jacqueline 1982. november 12-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Gerald Thomas ügyvéd, édesanyja, Kathleen Ann színésznő. Egy bátyja van, Michael, és egy öccse, Thomas. Az ír, francia, német és indián felmenőkkel is rendelkező színésznő New Jerseyben nőtt fel. A szigorú katolikus elvek... több»
Anne Hathaway elviekben egy meztelen jelenet felvételére érkezett egy alkalommal a forgatásra, mint kiderült, aznap csupán próbafelvételt tartottak, amelyhez egyáltalán nem lett volna szükség arra, hogy bárki is megszabaduljon a ruháitól, a színésznő azonban nem tudott erről.

Christian Bale

szül. 1974. 01. 30. (50 éves)
Haverfordwest, Wales, Egyesült Királyság
Christina Bale 1974. január 30-án született Pembrokeshire-ben, az Egyesült Királyságban egy cirkuszi táncosnő és egy pilóta gyermekeként. Egész fiatalon vonzódott a színjátszás iránt, és tizenhárom évesen már szerepet kapott Steven Spielberg 1987-es A Nap birodalma című filmjében. A főszerepre mintegy 4000 gyerek jelentkezett, de... több»
Chrstian Bale igencsak elveszítette a fejét egy alkalommal a Terminátor - Megváltás forgatásán, amikor az egyik operatőr véletlenül besétált a jelenetbe. A történtekről felvétel is készült, amely gyorsan bejárta a közösségi médiát, a színész azonban azonnal bocsánatot kért.

Zac Efron

szül. 1987. 10. 18. (36 éves)
San Luis Obispo, Kalifornia
Zac Efron 1987. október 18-án született San Luis Obispóban, az Egyesült Államokban. A tinibálvány Kaliforniában nőtt fel, apja elektronikai mérnök, anyja titkárnő volt. 11 éves korától vett részt az iskolai színházi produkciókban, majd a The Great American Melodrama and Vaudeville nevű színházban dolgozott. 2006-ban felvételt... több»
A Baywatch elmaradhatatlan eleme a lassított felvételen történő rohanás, amelynek rögzítése során Zac Efron csúnyán zakózott egyet.

Alison Brie

szül. 1982. 12. 29. (41 éves)
Hollywood - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Alison Brie, eredeti nevén Alison Brie Schermerhorn 1982. december 29-én születte Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Joanne zsidó származású, egy non-profit gyermekgondozási cég alkalmazottja, édesapja, Charles Terry Schermerhorn zenész és újságíró. Alison ereiben holland, skót és ír vér is csörgedezik. A... több»
Alison Brie a Mad Men sorozatban többnyire feszes ruhaneműket viselt, amelyek a hatvanas években voltak divatosak. A színésznő elmondása szerint ezektől a ruhadaraboktól nehéz volt megszabadulni, így egy alkalommal rendkívül kínos helyzetbe került, amikor sürgősen ki kellett mennie a mosdóba az egyik forgatási szünetben.