Hollywoodi sztárok legmeglepőbb (és furcsa) hobbijai

Könnyű elfelejteni, hogy a hírességek nem csak a munkájuknak szentelik életüket, hanem bizony van szabadidejük és hobbijaik is. Vegyük például Julia Robertset - híres színésznő, de tudtátok, hogy nagyon szívesen kötöget? Olyannyira, hogy az ezzel foglalkozó berkekben is igencsak ismert személynek számít.

Jogosan merülhet fel a kérdés, amennyiben elgondolkodunk azon, hogy a sztároknak milyen anyagi forrásaik vannak és hozzáférésük különféle dolgokhoz - vajon mivel foglalkoznak szabadidejükben? Megpróbáltunk összezedni néhány példát olyan hírességekre, akik valamilyen módon furcsa, vagy rendhagyó hobbival rendelkeznek.

#10
Susan Sarandon

Susan Sarandon

szül. 1946. 10. 04. (77 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Susan Sarandon, eredeti nevén Susan Abigail Tomelin 1946. október 4-én született New Yorkban egy hithű, 9 gyermekes katolikus család legidősebb gyermekeként. Édesanyja, Leonora Marie Criscione olasz származású, édesapja Phillip Leslie Tomalin, amerikai televíziós producer volt, de bárénekesként is dolgozott. A színésznő New... több»
A színésznő annyira szereti a pingpongot, hogy 2009-ben nyitott egy asztalitenisz-bárt New Yorkban. A vállalkozás annyira sikeres lett, hogy franchise lett belőle, és több bajnokságot, illetve ligát is rendeznek mindamellett, hogy az amatőr játékosokat is szívesen látják.
#9
Ryan Gosling

Ryan Gosling

szül. 1980. 11. 12. (43 éves)
London, Ontario, Kanada
Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a... több»
A színész még a Plasztik szerelem forgatásán tanult meg kötni, ezt az elfoglaltságot megtartotta és azóta is gyakran kötöget. Egyik interjújában elárulta, hogy ha elképzelné, milyen lenne számára a tökéletes nap, valószínűleg a kötés tölténé ki.
#8
Rosario Dawson

Rosario Dawson

szül. 1979. 05. 09. (45 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Rosario Dawson 1979-ben született New Yorkban, Manhattanben nőtt fel. Az egzotikus színésznő, akinek ereiben kubai, Puerto Ricó-i, afro-amerikai és ír vér is csörgedezik, gyermekkorában tengerbiológus szeretett volna lenni, később mégis a színészkedés mellett döntött. A filmvásznon az 1995-ös Larry Clark rendezésében bemutatott... több»
Nem titok, hogy Rosario Dawson intelligens hölgy, de vajon tudtátok-e, hogy kemény Star Trek rajongó? Gyakran megfordul a Comic-Con eseményeken és itt-ott még néhány Klingon szót is belesző mondandójába . Ez akkor többnyelvűségnek számít? Miért is ne?
#7
Angelina Jolie

Angelina Jolie

szül. 1975. 06. 04. (48 éves)
Los Angeles - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben. Színészcsaládból származik: szülei, keresztszülei és testvére egyaránt színészek. Jolie német és szlovák felmenőkkel rendelkezik. Tanulmányait a neves Lee Strasberg Színházi Intézetben folytatta. 14 évesen otthagyta az iskolát, és modellként kezdett el dolgozni, azonban... több»
A színésznő tőröket gyűjt. Elképzelhető, hogy ez a sok elvetemült sztori miatt alakult ki, amik Billy Bob Thorntonnal való kapcsolatából származtak (többek között Billy vérét hordta a nyaka körül egy nyakláncban)? Akárhogy is legyen, talán nem annyira meglepő ez a hobbi, hiszen mindig is úgy éreztük, a hölgynek van egy kis bérgyilkos kisugárzása. Elmondása szerint édesanyja avatta bele a tőrgyűjtésbe még annak idején, és ő is átadta ezt a hagyományt fiának, Maddoxnak.
#6
Taylor Swift

Taylor Swift

szül. 1989. 12. 13. (34 éves)
Reading - Pennsylvania - Amerikai Egyesült Államok
Taylor Swift 1989. december 13-án született az egyesült államokbeli Readingben. Az énekesnő bankárcsalád gyermeke, német, ír, skót és angol felmenőkkel rendelkezik. 9 éves kora óta érdeklődött a zenés színházi produkciók iránt, a Broadwayen ének és színészi leckéket vett. Első dalát, a Lucky You címűt 12 évesen írta,... több»
Az énekesnő sok barátját kézzel készített tárgyakkal lepi meg karácsonyra, hiszen egyik kedvelt hobbija a hógömb-készítés. Elárulta, hogy befőttesüvegeket, régiségeket és csillámporokat használ az ajándékok elkészítéséhez, és hogy az összeállításukkal úgy érzi magát, mintha újra gyerek lenne.
#5
Katy Perry

Katy Perry

szül. 1984. 10. 25. (39 éves)
Santa Barbara, Kalifornia, U.S.
Katheryn Elizabeth Hudson, művésznevén Katy Perry, amerikai énekesnő és dalszerző. A kalifoniai Santa Barbarában született 1984. október 25-én. Szülei Mary Christine Perry és Maurice Keith Hudson. Katy Perry angol, német, ír és portugál felmenőkkel rendelkezik. Van egy öccse David, aki szintén énekes és egy nővére Angela. Vallási... több»
Mindannyian tudjuk, hogy Katy Perry szívesen foglalkozik a saját hajával, de ezt tovább vitte, és más hírességek haját is gyűjti kedvtelésből. Egyik nyilatkozatában elmondta, hogy régebben mindig tartott egy tincset Miley Cyrus és Taylor Swift hajából a táskájában. Szerinte is kicsit furcsa szokás, de nagyon szereti.
#4
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
A gondolat, hogy Brad Pitt agyagból készít tárgyakat, önmagában is érdekes, de a legjobb az egészben az, hogy néha Leonardo DiCaprio is csatlakozik hozzá, és általában reggelig elszórakoznak.
#3
Paris Hilton

Paris Hilton

szül. 1981. 02. 17. (43 éves)
New York City, New York
Paris Hilton amerikai modell, televíziós és média személyiség, üzletasszony 1981-ben született New Yorkban. A család hatalmas vagyonát a dédnagyapának, Conrad Hiltonnak, a Hilton Hotels szállódalánc alapítójának köszönheti. Édesapja Richard Hilton, édesanyja Kathy Richards. Paris Hilton a kaliforniai Beverly Hills-ben nevelkedett. A... több»
Az örökösnő mindig képes meglepni az embereket. Egyik interjúja közben elárulta, hogy szeret békákat fogni - mindenesetre kiemelte, hogy egyetlen béka sem sérül meg a folyamat közben. Elkapja őket, vödörbe teszi, majd később elengedi - ártalmatlan időtöltés, nem? Ezen kívül szenvedélyesen gyűjti az antik rádiókat, és ha minden igaz, saját kezével restaurálja őket.
#2
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
Ki gondolta volna, hogy Nicole Kidman adrenalinfüggő? Nem elég, hogy saját engedélye van az ejtőernyőzéshez, de más nőket is próbál meggyőzni, hogy próbálják ki. Szerinte ez a legközelebbi dolog a repüléshez, amit az ember megtapasztalhat, ezért mindenképpen érdemes belevágni.
#1
Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles

szül. 1981. 09. 04. (42 éves)
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Beyoncé Giselle Knowles 1981. szeptember negyedikén született a texasi Houstonban. Egy testvére van, Solange. Művészeti iskolába járt, már hét évesen gyermekkórusban énekelt. Tánctudása is kiváló. Egy tehetségkutatónak köszönheti karrierje beindulását, ugyanis barátnőivel fellépett a versenyen, s a Columbia Records felkarolta a... több»
Egy interjú során az énekesnő bevallotta, hogy két méhkaptárral is rendelkezik, körülbelül 80 000 méh lakja őket, és egy év során több száz üveg mézet is előállítanak. Elmondása szerint gyermekei miatt kezdett mézet készíteni, mivel mindketten erős allergiákkal küzdenek, és a méz jó hatással van az immunrendszerre.