Így néznek ki napjainkban a Star Wars-előzményfilmek színészei (galéria)

Szinte hihetetlen, hogy több mint húsz éve annak, hogy George Lucas elkészítette a Star Wars előzménytrilógia első részét, a Baljós árnyakat, ami a fiatal közönség szívét meghódította, azonban a hardcore rajongóknak súlyos csalódást jelentett. Az előzményfilmeket azóta is kritizálják a rossz casting, a túlzásba vitt számítógépes effektek és sok egyéb miatt, és tény, hogy a fiatal színészek  közül Natalie Portmanen kívül nem vitték sokra. Cikkünkben most arra vállalkoztunk, hogy fotókkal illusztrálva megmutassuk a Star Wars trilógia sztárjait akkor és most. Ti mindegyiküket felismertétek volna?

#10
Pernilla August

Pernilla August

szül. 1958. 02. 13. (66 éves)
Stockholm, Stockholms lan, Svédország
Pernilla August gyerekszínészként kezdte karrierjét, majd 1979 intézményi kereket között folytatta a tanulmányait. 1982.beb hozzáment a drámaíró Klas Östergrenhez, de magánélete mellett szakmai karrierje is ígéretesen alakult. A legnevesebb svéd színházak deszkáin csillogtatta meg tehetségét egyebek mellett Shakespeare és Csehov... több»
#9
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

szül. 1948. 12. 21. (75 éves)
Washington - District of Columbia - Amerikai Egyesült Államok
Samuel Leroy Jackson Washingtonban született, de Dél-Tenesseeben nőtt fel édesanyjával és annak szüleivel. Apja távol élt a családjától, alkoholizmusa fiatalon halálba kergette. Az atlantai Morehouse College diákja volt, először tengerbiológiát tanult, de miután csatlakozott egy amatőr színjátszó csoporthoz eldöntötte, hogy a... több»
#8
Ahmed Best

Ahmed Best

szül. 1973. 08. 19. (50 éves)
Ahmed Best 1973. augusztus 19-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Színész, producer, legismertebb szerepe Jar Jar Binks volt az 1999-es Star Wars: Baljós árnyakban, de ő kölcsönözte a karakter hangját a trilógia további két részében is.
#7
Ian McDiarmid

Ian McDiarmid

szül. 1944. 08. 11. (79 éves)
Carnoustie, Tayside, Skócia
Ian McDiarmid 1944. augusztus 11-én született Skóciában. Gyerekkora óta a színház nagy kedvelője. Egészen pontosan azóta, hogy édesapja kisgyermekként elvitte egy Tommy Morgan nevű színdarabra. Pszichológiából diplomázott, azonban később felülkerekedett benne a vágy, hogy színész lehessen. Ilyen jellegű tanulmányokat nem... több»
#6
Ewan McGregor

Ewan McGregor

szül. 1971. 03. 31. (53 éves)
Perth, Skócia, Egyesült Királyság
Ewan Gordon McGregor 1971. márciusában született Crieff városában, Skóciában. A Crieffi Morrisons's Akadémia után a Kirkcaldy Főiskola drámatagozatára járt, majd csatlakozott a Perth Repertory Theatre társulatához. Onnan Londonba vitte az útja, a Guildhall művészeti iskolába, ahol Daniel Craiggel és Alistair McGowannal is együtt... több»
#5
Liam Neeson

Liam Neeson

szül. 1952. 06. 07. (71 éves)
Ballymena, County Antrim, Northern Írország
Liam Neeson 1952. június 7-én született Észak-Írországban. Három lánytestvére van, Elizabeth, Bernadette és Rosaline. Kilenc éves korában kezdett el boxolni, a középiskola végéig aktívan küzdősportolt. Az érettségi után a Belfasti Queen's Egyetem hallgatója lett, ahol fizikát és számítógép-tudományt tanult, azonban hamar... több»
#4
Natalie Portman

Natalie Portman

szül. 1981. 06. 09. (42 éves)
Jerusalem - Izrael
Natalie Portman 1981. június 9-én, édesanyja 29. születésnapján született Jeruzsálemben, Izraelben, szülei egyetlen gyerekeként, Natalie Hershlag néven. Izraeli származású apja nőgyógyász, amerikai születésű, művész édesanyja pedig Natalie ügynökeke volt. A zsidó származású család több költözés után 1990-ben New Yorkban... több»
#3
Hayden Christensen

Hayden Christensen

szül. 1981. 04. 19. (43 éves)
British Columbia
Hayden Christensen 1981. április 19-én született a kanadai Vancouverben. A család négy gyermekek közül ő a harmadik a sorban. Tornhillben nőtt fel; középiskolai tanulmányait is itt végezte. 1999-ben New Yorkba költözött és az Actors Studio drámaképzésén szerezte színművészi ismereteit. A szakma gyakorlati oldalának... több»
#2
Ray Park

Ray Park

szül. 1974. 08. 23. (49 éves)
Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság
Ray Park Skóciában született, de családja hétéves korában Londonba költözött. Akkoriban kezdett érdeklődni a harcművészetek iránt, mert apja nagy Bruce Lee-rajongó volt. Park ekőször shaolin kung-fut, majd wushut tanult. 1991-ben, 16 éves korában tagja lett a brit wushu csapatnak, amivel még Kínába is eljutott a... több»
#1
Jake Lloyd

Jake Lloyd

szül. 1989. 03. 05. (35 éves)
Fort Collins, Colorado, U.S.
Jake Matthew Lloyd 1989. március 5-én látta meg a napvilágot a coloradói Fort Collinsban. Édesapja mentősként dolgozott, míg édesanyja a szórakoztatóiparban kereste kenyerét. Gyerekszínészként először 1996-ban, a Vészhelyzet néhány epizódjában szerepelt, majd szintén pár rész erejéig láthattuk A kaméloen című szériában... több»