Hiszed vagy sem, ez a 15 sztár fiatalabb, mint Tom Cruise

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, Tom Cruise idén nyáron ünnepelte 59. születésnapját. Azzal persze nem is mondnunk semm újat, hogy a sztáron szemmel láthatóan nem fog az idő. Cruise fiatalos megjelenése számos pályatársával szemben fantasztikusnak tűnik. Az alábbi összeállításukban viszont 15 olyan színészt gyűjtöttünk össze, akik valójában fiatalabb Cruise-nál, ezt azonban nem könnyű elhinni.

#nonumbers

Christian Bale

szül. 1974. 01. 30. (50 éves)
Haverfordwest, Wales, Egyesült Királyság
Christina Bale 1974. január 30-án született Pembrokeshire-ben, az Egyesült Királyságban egy cirkuszi táncosnő és egy pilóta gyermekeként. Egész fiatalon vonzódott a színjátszás iránt, és tizenhárom évesen már szerepet kapott Steven Spielberg 1987-es A Nap birodalma című filmjében. A főszerepre mintegy 4000 gyerek jelentkezett, de... több»
A 47 éves Christian Bale az egyetlen talán, aki ugyanannyinak néz ki, mint Cruise, valójában viszont 10 évvel fiatalabb nála.

Jamie Foxx

szül. 1967. 12. 13. (56 éves)
Terrell, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Jamie Foxx, eredeti nevén Eric Marlon Bishop 1967. december 13-án született az egyesült államokbeli Terrellben. 7 hónapos korától, szülei válását követően édesanyja fogadott szülei nevelték tovább. 5 évesen zongorázni tanult, majd a United States International Universityn tanult zeneszerzést. Nevét azért változtatta a nőies... több»
55 éves. Legyen szó bármilyen szerepről, Jamie Foxx mindig energikus alakítást hoz, ami persze érthető is, hiszen négy évvel fiatalabb Cruise-nál.

Adam Sandler

szül. 1966. 09. 09. (57 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Adam Richard Sandler 1966. szeptember 9-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Judy nővér, édesapja, Stanley villanyszerelő. A család mindkét ága orosz gyökerekkel rendelkezik. Öt éves korában a család New Hampshire-be, Manchesterbe költözött, a színész itt végezte el a középiskolát, majd New... több»
55 éves. Lehetséges, hogy a humor megfiatalítja az embert, bár ezzel valószínűleg sokan vitatkoznának Adam Sandler esetében, aki négy évvel fiatalabb pályatársánál.

Keanu Reeves

szül. 1964. 09. 02. (59 éves)
Beirut, Libanon
Keanu Reeves 1964-ben született Bejrút városában, Libanonban. Neve hawaii nyelven azt jelenti: ”szellő a hegyek fölött”. Gyerekkorától vonzódott a színészethez, és már tizenévesként kapott néhány kisebb filmes munkát, az iskolából viszont kibukott, diszlexiával is küzdött. Ügynöke kezdetben K. C. Reeves néven futtatta, mert... több»
Oké, rajta nem fog az idő, az 57 éves Reeves két évvel fiatalabb Cruise-nál, bár azt nehéz is lenne eldönteni, melyikük is tagadhatna le több évet.

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»
49 éves. Ben Affleck Batmanként hozta az egyik legfélelmetesebb és legzordabb alakítását, innentől kezdve csak csodálkozni lehet azon, hogy közte és Cruise között 10 év a korkülönbség.

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Brad Pitt még 58 évesen is jóképűnek számít, azt viszont nehéz elhinni, hogy két évvel fiatalabb Cruise-nál.

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Hugh Jackmant a legtöbben Logan, azaz Rozsomák karakterével azonosítják, a karakter zord megjelenése talán hozzá is járult, hogy a színész is idősebbnek tűnjön, az 53 éves Jackman viszont csaknem hét évvel fiatalabb.

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (60 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok
Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
58 éves. Deppről kemény életmódott folytatott egy időben, amely örökre nyomot hagyott a fizikumán, talán ezért is látszik tűnik idősebbnek Cruise-nál.

Ben Stiller

szül. 1965. 11. 30. (58 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Edward Stiller 1965. november 30-án született New York Cityben. Szülei, Anne Meara és Jerry Stillers színészek, és gyakran vitték el őt és nővérét, Amyt a forgatásokra, akivel már fiatalon amatőr filmeket készített. Tíz évesen vendégszerepelt anyja sorozatában, de ekkoriban még közelebb érezte magához a színpadot,... több»
Noha Ben Stillert láthatóan megviselte a rákkal folytatott küzdelme, az 56 éves színész csaknem négy évvel fiatalabb pályatársánál.

Robert Downey Jr.

szül. 1965. 04. 04. (59 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert John Downey Jr. 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben, az underground filmes Robert Downey Sr. és Elsie Downey fiaként. Nővére az író, színésznő Allyson Downey. 20 éves korában egy szezon erejéig csatlakozott a híres Saturday Night Live stábjához erejéig, ezt követően színészi ambíciókat dédelgetve... több»
56 éves. Robert Downey Jr. mindig formában van a nyilvánosság előtt. Az MCU sztárja hárm évvel fiatalabb, amelyet valahol nehéz is elképzelni.

Mike Myers

szül. 1963. 05. 25. (60 éves)
Scarborough, Ontario, Kanada
Michael John Myers 1963. május 25-én született Scarborough-ban, Kanadában. Apja biztosítási ügynök, anyja irodista vol a Brit Királyi Légierőnél. Szülei Liverpoolból vándoroltak Kanadába.  Nyolc évesen már a kamerák elé állt, reklámfilmekben szerepelt. A közeg olyan hatással volt rá, hogy középiskola után azonnal a The Second... több»
58 éves. Noha Mike Meyers is simán letagadhatna néhány évet a korából, ennek ellenére még így is hihetetlenül hangzik, hogy közel egy évvel fiatalabb Tom Cruise-nál.

Steve Carell

szül. 1962. 08. 16. (61 éves)
Concord, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Steve Carell 1962-ben született Concord városában, Massachusetts államban. A történelem és a komédia egyaránt érdekelte, a történelem szak mellett folyamatosan része volt életének a színjátszás. Szerepelt színpadon, reklámokban, tévéshow-kban, sorozatokban, azon belül is elsősorban sitcomokban. A The Dana Carvey Show (1996)... több»
59 éves. Steve Carell kétségtelenül remekül fest szakállal, amely miatt sokkal idősebbnek is tűnik, mint Tom Cruise. Valójában egy hónappal fiatalabb a korát meghazudtoló a Mission Impossible sztárjánál.

Anthony Edwards

szül. 1962. 07. 19. (61 éves)
Santa Barbara, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Anthony Charles Edwards néven születet 1962. július 19-én Kalifornia állambeli ,Santa Barbarában Erika Planck tájképfető művész és Peter Edwards építész legkisebb gyermekeként. Két bátyja : Peter és Jeffrey és két nővére van névszerint Heidi és Ann-Marie. Már korán tudta , hogy színészettel akar foglalkozni ,de szülei... több»
59 éves. A Vészhelyzet című sorozat Dr. Mark Greene-je évekkel idősebbnek tűnik Tom Cruise-nál. Az igazság viszont az, hogy valójában három héttel fiatalabb Cruise-nál.

Russell Crowe

szül. 1964. 04. 07. (60 éves)
Wellington, Új-Zéland
Russell Crowe 1964. április 7-én született Wellingtonban, Új-Zélandon, azonban a család nem sokkal születése után Ausztráliába költözött. Mivel szülei számos film stábjában munkát vállaltak, Russel már fiatalon megismerkedett a forgatások világával. A színészkedés kezdetben csak játék volt számára, azonban csakhamar... több»
Senkit se tévesszen meg az ősz szakáll, az 57 éves Russell Crowe valójában két évvel fiatalabb, mint Tom Cruise.

Nicolas Cage

szül. 1964. 01. 07. (60 éves)
Long Beach, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Nicholas Cage (eredeti nevén Nicolas Kim Coppola) 1964. január 7-én született Long Beachen, Kaliforniában. Édesapja, August Coppola, egyetemi tanár, édesanyja, Joy Vogelsang, koreográfus és táncosnő. Apai ágon Francis Ford Coppola unokaöccse. Két testvére van, Christopher és Marc. Gyerekkorában még nem akart színész lenni, inkább... több»
Bár valóban idősebbnek tűnik Tom Cruisnál, az 57 éves Nicolas Cage két évvel fiatalabb.