Világsztárok, akikkel nem könnyű szót érteniA kép forrása: Columbia Pictures

A rivaldafényben tökéletesnek tűnnek, azonban igazán csak a kulisszák mögött bújik ki a szög a zsákból; néha bizony a nagy hollywoodi sztárok mellett sem könnyű az élet. Hétvégi toplistánkban ezúttal a nehéz természetű világsztároké a főszerep.

#7
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
Bruce Willis karrierje során egész szép lajstromot gyűjtött össze arról, miért is nem dolgoznak szívesen vele kollégái. Nem is olyan rég The Expendables - A feláldozhatók 3. kapcsán Sylvester Stallone bejelentette, hogy a Die Hard filmek sztárja helyett Harrison Fordot szerződtette, majd nem sokkal később a rajongók kérdéseire válaszolva a twitterén azt írta, Willis lusta és kapzsi, ezért nem kíván vele többet együtt dolgozni. De nem ez volt az első eset, hogy fehér atlétás akcióhősről nem éppen kedves szavakkal nyilatkozott a kollégája. Kevin Smith, a Willis főszereplésével készült Két kopper rendezője lélekölőnek nevezte a színésszel való közös munkát, és a stáb előtt tartott beszédében kihangsúlyozta, hogy mindenkinek köszöni a munkát, kivéve Willisnek, hozzátéve azt is, hogy a színész egy rohadék.
#6
Edward Norton

Edward Norton

szül. 1969. 08. 18. (54 éves)
Baltimore - Maryland - Amerikai Egyesült Államok
Edward Harrison Norton 1969. augusztus 18-án született Bostonban, az Egyesült Államokban. Apja, Edward, ügyvéd, édesanyja, Robin, tanár volt (1977-ben hunyt el rákban). Két fiatalabb testvére van, James és Molly. Már egészen fiatalon színészi karrierről álmodott, első szerepét 8 éves korában, egy színdarabban kapta. Az érettségi... több»
Norton egy kicsit kilóg a listából, ugyanis a szakmában többen épp azért nem kedvelik, amiért a közönség igen. A színész nagyon komolyan veszi magát és a szerepeit, azonban ez egyesek számára, ráadásul egy hosszú forgatáson idegesítő lehet. A színésznek A hihetetlen Hulkrendezőjével is meggyűlt a baja, de az Amerikai história X vágását is saját maga akarta felügyelni, mert nem bízott abban, hogy a rendező, Tony Kaye kellően jó munkát végezne. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a mindig nagyon visszafogottan és illedelmesen nyilatkozó Bryan Cranston is elmondta, hogy Kaye-jel nem könnyű szót érteni. Norton természetéről árulkodó lehet Alejandro González Iñárritu a karakterek szintjén is bevallottan önreflexív Birdmanjében játszott szerepe, mely nagyon hasonlít arra, amit a szakmában pletykálnak róla.
#5
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Visszatérve a hölgyekre, Jennifer Lopez kétségkívül az egyik legkeményebb dió a szakmában. A színésznő csak nagyon speciális feltételekkel vállal el szerepeket, melyeket természetesen a szerződésében is rögzít. Ezek közé tartozik egy luxuslakosztály és a fehér selyemmel díszített öltözőhelyiségek. De Lopez temperamentuma sem könnyíti meg a vele való munkát. A Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap forgatásán a 42 éves színésznő senkivel nem volt hajlandó szóba állni, mellyel állítólag a paparazzóknak akart keresztbe tenni, akkoriban ugyanis az összes bulvárlap tele volt a Marc Anthonyval való szakításával.
#4
Christian Bale

Christian Bale

szül. 1974. 01. 30. (50 éves)
Haverfordwest, Wales, Egyesült Királyság
Christina Bale 1974. január 30-án született Pembrokeshire-ben, az Egyesült Királyságban egy cirkuszi táncosnő és egy pilóta gyermekeként. Egész fiatalon vonzódott a színjátszás iránt, és tizenhárom évesen már szerepet kapott Steven Spielberg 1987-es A Nap birodalma című filmjében. A főszerepre mintegy 4000 gyerek jelentkezett, de... több»
Christian Bale egy profi, ehhez semmi kétség sem férhet, így nem is szeretnénk ráhúzni a vizes lepedőt, de a Terminátor - Megváltásforgatásáról kiszivárgott üvöltözése az egyik világosítóval, aki épp rosszkor sétált el az egyik jelenet felvételekor, annyira belénk égett, hogy nem maradhatott le a listáról. Lehet azt mondani, hogy a színész túlreagálta a dolgot, lehet igazat adni neki, de azt meg kell hagyni, van egy sajátos temperamentuma.
#3
Marlon Brando

Marlon Brando

szül. 1924. 04. 03. - elhunyt 2004. 07. 01.
Omaha, Nebraska, Amerikai Egyesült Államok
Marlon Brando 1924. április 24-én született Omahában, Nebraska államban, európai és angol származású szülők gyermekeként. Minden idők egyik legjobb színészeként tartják számon, aki realista stílust hozott a filmjátszásba. A katonai iskola otthagyása után a New York-i New School drámaképzésén tanult, ahol elsajátította az... több»
Számtalan klasszikus főszereplője, A keresztapaDon Corleonéja, Marlon Brando a kimondottan nehéz esetek közé tartozik. Bár elvitathatatlan színészi kvalitásokkal rendelkezik, sosem volt erőssége, hogy megfelelően felkészüljön egy-egy szerepre, és minden kritikát határozottan visszautasított. Amikor a színész megérkezett az Apokalipszis most forgatásra, a film rendezője, Francis Ford Coppola meghökkenve tudatosította, hogy Brandonak fogalma sincs a történetről, nem tanulta meg a szövegkönyvet, és rettenetesen meg van hízva. Utóbbi már csak azért is problémás volt, mert az eredeti regényben a karaktere magas, vékony férfi volt. A színész amellett, hogy gyakorta ittas volt a forgatáson, közel 40 kiló súlyfelesleggel érkezett meg, és elutasította, hogy az eredeti forgatókönyv szerint dolgozzon, ehelyett szinte végig improvizált. Mindezt úgy, hogy 1 millió dolláros gázsit kapott.
#2
Steven Seagal

Steven Seagal

szül. 1951. 04. 10. (73 éves)
Lansing, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Steven Seagal 1951. április 10-én született Michiganben. Kisfiúként az apja egy alkalommal elvitte őt egy focimeccsre. A félidőben előadott harcművészeti bemutató olyannyira magával ragadta, hogy ettől kezdve a sportnak szentelte életét. Először karatét, majd később aikidót tanult. Végül japánba utazott, hogy a legnagyobb... több»
Steven Seagalról a kollégáival és a kaszkadőrökkel való viselkedése miatt már-már legendák keringenek. A színész szereti azzal tesztelni a kaszkadőröket, hogy lágyékon rúgja őket, így derítve ki, hogy viselnek-e szuszpenzort. John Leguizamo 2010-ben az Tűzparancs kapcsán dolgozott együtt a színésszel, de a forgatás befejeztével nem volt túl jó véleménnyel Seagalról. "Amikor megérkeztünk a próbákra, rögtön azzal kezdte: Én vagyok a főnök. Mindent, amit mondok, azt vegyétek törvénynek. Van bármi ellenvetés? Úgy voltam vele, hogy ez csak duma, duma. Elkezdtem nevetni, mert úgy hangzott, mint egy retardált, mire odajött hozzá, nekipréselt a falnak, alig kaptam levegőt. Meg akartam neki mondani, hogy milyen ocsmány és kövér, és hogy úgy fut, mint egy lány, de nem tettem. Mindössze annyit tudtam mondani: Miért? Miért csinálná ezt bárki is? Ez csak egy próba." Nos, ehhez valóban nem szükséges semmit hozzáfűzni.
#1
Julia Roberts

Julia Roberts

szül. 1967. 10. 28. (56 éves)
Smyrna, Georgia, Amerikai Egyesült Államok
Julia Fiona Roberts 1967. október 28-án született egy Smyrna nevű kisvárosban, Georgia államban. Állatorvosnak készült, később mégis újságírónak tanult, ám bátyja, Eric Roberts sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy megpróbálkozik a színészettel. Első alakítását a Crime Story (1987) című sorozatban láthattuk, melyet... több»
Ki gondolta volna, hogy a mindig mosolygós, szimpatikus színésznő sem arról híres a szakmában, hogy milyen könnyű a vele dolgozni. A színésznő állítólag a színfalak mögött egy valódi díva, akit maga Steven Spielberg is a Tinkerhell gúnynévvel illetett (Tinkberbell: Csingiling + Hell: Pokol), utalva arra, hogy a kedves külső mögött nem feltétlenül az rejlik, amire mindenki számítana. A rendezőnek a Hook forgatásán romlott meg a viszonya Roberts-szel, ami miatt a színésznő több jelenetét is kivágta a filmből. Ha nem akarunk igazságtalanok lenni, mondhatnánk, hogy a színésznő akkoriban szakított aktuális párjával, és mentségére legyen mondva az is, akkoriban még csak 23 éves volt. George Clooney 2013-ban egy interjúban azzal tréfálkozott, hogy a színésznővel való közös munka kulcsa, hogy legyen az illetőnél szesz, amivel megkínálhatja Robertset.