Ennek a 10 színésznek mindenképpen szerepelnie kéne Tarantino utolsó filmjében

Quentin Tarantino utolsó rendezése előtt áll. Számos híresztelés merült fel azzal kapcsolatban, hogy miként is zárja életművét az ikonikus rendező, arról viszont mostanáig nem igazán esett szó, mely ismerős arcokat is látnák legszívesebben ebben a produkcióban.

Köztudott, hogy Tarantino szeret egy már megszokott csapattal együtt dolgozni, a lista szinte végeláthatatlan lenne, mi viszont készítettünk egy összeállítást, amelyben azokat a sztárokat szedtük össze, akiket egész biztosan szívesen látnának a legtöbben utoljára egy Tarantino filmben.

#10
Michael Madsen

Michael Madsen

szül. 1957. 09. 25. (66 éves)
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Michael Madsen 1957. szeptember 25-én született Chicagóban, Illionis államban. A színészet felé vezető út nem volt akadálymentes a számára. Filmes pályafutása előtt dolgozott kórházban, foglalkozott autók felújításával, házak festésével, sőt, gázpalackok töltésével is. Ennek ellenére egyből főszerepet kapott az Against... több»
Lássuk be, Mr. Blonde a Kutyaszorítóban látható táncától mindenkit kiráz a hideg. A  Volt egyszer egy Hollywoodban egy kisebb szerepben láthattuk őt, de nem lehet elfelejteni a Kill Billben és az Aljas nyolcasban hozott alakítását.
#9
Bruce Dern

Bruce Dern

szül. 1936. 06. 04. (87 éves)
Chicago, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Bruce MacLeish Dern 1936. június 4-én született Chicagóban. Anyai ágon a költő Archibald MacLeish leszármazottja, keresztanyja Eleanor Roosevelt volt. Szülei révén skót, angol, német és holland gyökerekkel rendelkezik. Színészi pályája klasszikus színdarabok szerepeivel indult; közülük kiemelkedik a Godot-ra várva, melyben Lyle... több»
Bruce Dern az utóbbi években rendszeresen visszatért Tarantino filmjeiben. Egy életmű lezárásban nehéz is lenne őt nélkülözni.
#8
Pam Grier

Pam Grier

szül. 1949. 05. 26. (74 éves)
Winston-Salem, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Pam Grier 1949. május 29-én született az Amerikai Egyesült Államok Észak-Karolina államában található Winston-Salemben. Édesanyja, Gwendolyn Sylvia háztartásbeli és ápoló volt, édesapja, Clarence Ransom Grier az Amerikai Egyesült Államok légierejénél dolgozott repülőgép szerelőként. Az apa hivatása miatt a család sokszor... több»
A Jackie Brown címszereplőjeként igazi Tarantino hősként vonult be a filmtörténetbe. Hatalmas húzás lenne a rendező részéről, ha utolsó filmjében is szerephez jutna.
#7
Christoph Waltz

Christoph Waltz

szül. 1956. 10. 04. (67 éves)
Bécs, Ausztria
Christoph Waltz 1956. október 4-én született Bécsben, Ausztriában. Szülei díszlet- és kosztümtervezéssel foglalkoztak, nagyszülei színházi színészek voltak. Érdekesség, hogy Michael Haneke neves rendezővel közös nevelőapjuk volt. Waltz a színészmesterséget a bécsi Max Reinhardt Intézetben és a neves New York-i Lee Strasberg... több»
Hans Landa karaktere felejthetetlenné vált minden Tarantino rajongó számára. Maga a rendező egy későbbi interjúban elárulta, hogy tartott attól, hogy egy "eljátszhatatlan" figurát írt. Waltz azonban érezhetően a zsebéből rántotta ki az alakítását.
#6
Harvey Keitel

Harvey Keitel

szül. 1939. 05. 13. (84 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Harvey Keitel nehéz körülmények között nőtt fel a New York-i Brooklynban, de valószínűleg ez is szerepet játszott abban, hogy színészként hitelesen tudja megformálja a különböző alvilági karaktereket. Ügyetlen, szégyellős és befele forduló gyerek volt, a tanulás pedig nem érdekelte túlságosan, ezért tizenhat évesen úgy... több»
A Ponyvaregény Mr. Wolfjaként képtelenség őt elfelejteni, a Becstelen brigantykban csupán a hangját hallhattuk egy kisebb cameo erejéig.
#5
Zoë Bell

Zoë Bell

szül. 1978. 11. 17. (45 éves)
Waiheke Island, Auckland, Új-Zéland
Zoë E. Bell 1978. november 17.-én született Waiheke Island, Auckland, Új-Zélandon. Szülei Tish Bell és Andrew Bell és van egy testvére Jake. Bell a Auckland Girls' Grammar Iskolába járt, majd főiskolába a Selwyn College, Otago-ba. Pályafutását kaszkadőrként 1992-ben kezdte el egy új-zélandi szappanoperában. Láthattik őt a Xena: A... több»
Korábban Uma Thurman kaszkadőreként dolgozott a Kill Billben, de szerepet vállalt az Aljas nyolcasban a Death Proofban és Django elszabadulban is. Nélküle nincs Tarantino film.
#4
Tim Roth

Tim Roth

szül. 1961. 05. 14. (62 éves)
London, England, Egyesült Királyság
Tom Roth egy újságíró és egy festő gyermekeként látta meg a napvilágot, és már fiatalon vonzalmat mutatott a művészetek iránt. Édesanyja ezért beíratta egy szobrásziskolába. Miután azonban főszerepet kapott a Bram Stoker műve alapján színpadra adatpált Drakulában, a fiatal Tim a színészkedés felé fordult, és csakhamar a... több»
Tim Roth a Kutyaszorítóban alakította Mr. Orange szerepét, a karakterével pedig egyúttal a film egyik legnagyobb fordulatát is hozta. A későbbiekben Oswaldo Mobray szerepét hozta az Aljas nyolcasban.
#3
Uma Thurman

Uma Thurman

szül. 1970. 04. 29. (53 éves)
Boston - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Tarantino egyik kedvenc színésznője, Uma Karuna Thurman 1970. április 29-én született Bostonban, Massachusetts államban. Neve az indiai mitológiából ered. Édesanyja, Nena Birgitte Caroline von Schlebrügge, volt modell és színésznő, apja, Robert Alexander Farrar Thurman. Uma és három fiútestvére, Ganden, Dechen és Mipam sok időt... több»
Legyen szó Mia Wallace  vagy épp A menyasszony szerepéről Uma Thurman emlékezetesen alakít. Ha Tarantino egy harmadik Kill Bill filmet forgatna, úgy Thurman jelenétével egész biztosan számolhatunk.
#2
Kurt Russell

Kurt Russell

szül. 1951. 03. 17. (73 éves)
Springfield, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Kurt Vogel Russel 1951. március 17-én született Springfieldben, Amerikában. Már gyerekszínészként feltűnt a 50-es évek végén. Első szerepe egy televíziós sorozatban volt, ekkor még csak 6 éves volt. Ez volt Sugarfoot  (1957) című, 4 évadot megélt széria. 1966-ban, amikor 15 éves volt a Disney stúdió 10 éves szerződést... több»
A  Grindhouse - Halálbiztos főszerepe után Kurt Russel igazi befutó lett a Tarantino rajongók körében. Nem kérdés, hogy megérdemel egy visszatérést az "utolsó felvonásban".
#1
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

szül. 1948. 12. 21. (75 éves)
Washington - District of Columbia - Amerikai Egyesült Államok
Samuel Leroy Jackson Washingtonban született, de Dél-Tenesseeben nőtt fel édesanyjával és annak szüleivel. Apja távol élt a családjától, alkoholizmusa fiatalon halálba kergette. Az atlantai Morehouse College diákja volt, először tengerbiológiát tanult, de miután csatlakozott egy amatőr színjátszó csoporthoz eldöntötte, hogy a... több»
Bár Samuel L. Jackson részt vett egy meghallgatáson Quentin Tarantino első filmjének szereplőválogatása során, sajnos még egy ideig várnunk kellett az ő megjelenésére. Azt viszont bárki megerősítheti, hogy nála jobban senki sem adja át Tarantino dialógusainak már-már költőinek mondható megszólalását.