Ezen a listán azok a színészek vannak akik elhitették velem a szerepüket.

#10
Alex O'Loughlin

Alex O'Loughlin

szül. 1976. 08. 24. (47 éves)
Canberra, Ausztrálian Capital Territory, Ausztrália
Alexander O’Loughlin Alexander O’Lachlan néven született 1976. augusztus 24-én Canberrában, Ausztráliában. Vezetéknevét nagypapája tiszteletére változtatta meg. Ír és skót gyökerekkel büszkélkedhet. Édesapja fizika és asztrológia tanár Sydneyben, édesanyja ápolónő. Van egy egy évvel fiatalabb húga is. O’Loughlin... több»
Ő szintén egy jó színész kár hogy nem látható anyi filmben. Sajnos még annál is kevesebb sorozatban tűnik fel.
#9
Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

szül. 1973. 07. 26. (50 éves)
Finsbury Park, London, Egyesült Királyság
Kate Beckinsale 1973. július 26-án született Londonban. Szülei is színészek voltak, anyja, Judy Loe főleg tévéfilmekben szerepelt, apja, Richard szintén tévésorozatok révén vált népszerűvé. Kate csak hatéves volt, amikor apja tragikus hirtelenséggel elhunyt. Már fiatal korában érdekelte a színészet, ennek ellenére 18 évesen... több»
Underworld ezzel mindent elmondtam
#8
Chris Evans

Chris Evans

szül. 1981. 06. 13. (42 éves)
Sudbury - Massachusetts - Amerikai Egyesült Államok
Chris Evans 1981. június 13-án született az egyesült államokbeli Bostonban. Ereiben ír és olasz vér is csögedezik. Édesanyja egy színház művészeti vezetője volt, három testvére közül pedig ketten szintén színészek. Az ő hatásukra vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i... több»
Tetszik ahogy megformálja a karaktereit igazán hiteles
#7
Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg

szül. 1983. 10. 05. (40 éves)
New York City, New York
Jesse Adam Eisenberg 1983. október 5-én született Queensben, New Yorkban, és New Jerseyben nőtt fel. Édesanyja, Amy felnőtt bulikon volt bohóc, édesapja, Barry egy kórházban dolgozott, később pedig egyetemi professzor lett. Jesse-nek két lánytestvére van, Hallie Kate és Kerri. A család lengyel és ukrán származású, a gyerekeket... több»
Bár mégnem lehetett anyira sok filmben látni de ha feltínik egy jelenetben alig várom hogy lássam miként adja elő a karakterét. Ígéretes tehetség véleményem szerint.
#6
Hugh Jackman

Hugh Jackman

szül. 1968. 10. 12. (55 éves)
Sydney, New South Wales, Ausztrália
Hugh Michael Jackman 1968. október 12-én született Sydneyben, Ausztráliában. Szülei, Chris Jackman és Grace Watson angol származásúak, öt gyermekük van, Hugh a legfiatalabb közülük. A színész a University of Technology Sydney-n végzett újságírás szakon, majd a Western Australian Academy of Performing Arts dráma szakán folytatta... több»
Nagyon sok filmje van amit szeretek mert szó szerint viszi a történetet neki mindegy ki hogy játszik melete.
#5
Woody Harrelson

Woody Harrelson

szül. 1961. 07. 23. (62 éves)
Midland, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Woodrow Tracy Harrelson 1961. július 23-án született Midlandben, Texasban, az Egyesült Államokban Diane Lou Oswald és Charles Harrelson egyik fiaként. Két testvére van, Brett és Jordan. Szülei 1964-ben elváltak, apja 1979-ben börtönbe került gyilkosságért, és ott is halt meg. Szülei válását követően Woody az ohiói Lebanonban... több»
Semmi képpen nem lehet megfeletkezni erről s színészeről minden karakterét amit csak mergformált nagyon szerethetően tudta előadni. Mindegy volt hogy milyen szerep jó vagy rosz karakter egyszerűen imádom a színészi játékát.
#4
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (56 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Vin Diesel Mark Sinclair Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait... több»
Amit csak láttam tőle az nagy kedvencem lett
#3
Paul Walker

Paul Walker

szül. 1973. 09. 12. - elhunyt 2013. 11. 30.
Glendale, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Paul Walker 1973. szeptember 12-én született Glendale-ben, az Egyesült Államokban. Édesanyja divatmodell, édesapja díjnyertes ökölvívó volt. Az iskola után kezdetben Dél-Kaliforniában tanult tengeri biológiát, színészi karrierjét még csecsemő korában kezdte, hiszen a Pampers egyik reklámjában szerepelt. A televízió képernyőin... több»
Mert szeretem a halálos iramban filmeket
#2
Robert De Niro

Robert De Niro

szül. 1943. 08. 17. (80 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Robert De Niro 1943. augusztus 17-én született Greenwich Village-ben, New York Cityben. Művészcsaládba született, édesanyja, Virginia Holton Admiral festő és költő, édesapja, Robert De Niro Sr. absztrakt expresszionista festő és szobrász volt. Ereiben angol, német, francia, holland, olasz és ír vér is csörgedezik. Első filmszerepét... több»
Egyszerűen mindig meg tud lepni. Életre kelnek a karakterei akiket éppen megformál lenyűgözö mind az előadásmódja mind pedig az ahogy eljátsza a szerepeit. Egyszerűen fantasztikus színész.
#1
Adam Sandler

Adam Sandler

szül. 1966. 09. 09. (57 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Adam Richard Sandler 1966. szeptember 9-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Judy nővér, édesapja, Stanley villanyszerelő. A család mindkét ága orosz gyökerekkel rendelkezik. Öt éves korában a család New Hampshire-be, Manchesterbe költözött, a színész itt végezte el a középiskolát, majd New... több»
Számomra ő a leghitlesebb színész. Az alakítási egyszerűek mégis hitelesebb bárminél. Továbbá szórakoztató és vicces.