2017.12.28   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Metro  idén is összegezte, mely sztárok hozták a legtöbb bevételt az adott évben. A 2017-es lista is tartogat meglepetéseket.

Ők a legjobban jövedelmező hollywoodi sztárok

Vin Diesel filmjei hozták a legtöbb bevételt 2017-ben, egész pontosan 1,6 milliárd dollárt. Az akciósztárnak ehhez az eredményhez mindössze két filmre volt szüksége, de az ötödik helyhez már a Halálos iramban 8 is bőven elegendő lett volna, mely önmagában 1,2 milliárddal járult hozzá a szóban forgó összegez. Az első helyhez végül a xXx: Újra akcióban segítette hozzá, alig százmillióval előzve meg Dwayne Johnsont is, aki szintén feltűnt a Halálos iramban nyolcadik epizódjában, és ha a Baywatch a várakozásoknak megfelelően teljesített volna, most a Szikla ülne a "trónon".  A dobogó harmadik fokát a Wonder Womannel piszkosul nagyot robbantó Gal Gadot szerezte meg, de az 1,4 milliárdos végösszegből Az Igazság Ligája is kivette a maga részét.

Gadot mellett két színésznő fért be a top10-be, név szerint Emma Watson (A szépség és a szörnyeteg) és Daisy Ridley (Star Wars: Az utolsó Jedik). Míg előbbi a negyedik, utóbbi a hatodik helyen végzett.

A legtöbb pénzt hozó sztárok közül többen is a képregény adaptációknak köszönhetik az előkelő helyezéseket, így például Tom Holland, Chris Pratt és Chris Hemsworth is.

A teljes top10-es listát idelent találjátok.   

#10
John Boyega

John BoyegaJohn Boyega 1992. március 17-én született Peckhamben, Londonban nigériai bevándorlók gyermekeként. A közönség a 2011-es sci-fi vígjátékban, az Idegen arcokban ismerhette meg, azonban a színészi karrierjét már jóval korábban megalapozta. Öt évesen már iskolai színdarabokban játszott, érdeklődése a színjátszás iránt pedig... több»
815 millió $
#9
Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

szül. 1983. 08. 11. (35 éves)
Melbourne, Victoria, Ausztrália

Chris Hemsworth 1983. augusztus 11-én született Melbourne-ben, Ausztráliában, angoltanárnő és szociális munkás gyermekeként. Testvérei, Luke és Liam szintén színészek. Melbourne-ben és vidéken, egy kis közösségben nőtt fel. 2004-től három évadon keresztül a népszerű ausztrál szappanoperában, az Otthonunkban (Home and Away)... több»
845 millió $
#8
Chris Pratt

Chris Pratt

szül. 1979. 06. 21. (39 éves)
Virginia - Minnesota - Amerikai Egyesült Államok

Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, gyermekkorát a Washington állambeli Lake Stevensben töltötte. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik. Középiskola után Hawaiin pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására... több»
864 millió $
#7
Tom Holland

Tom Holland

szül. 1996. 06. 01. (22 éves)
Kingston upon Thames, Egyesült Királyság

Thomas Stanley Holland 1996. június 1-én született Londonban, Kingston-upon-Thames-ben Nicola Elizabeth fotós és Dominic Holland író és komikus gyermekeként. Három testvére közül Holland a legidősebb , testvérei: Sam és Harry akik ikrek és 3 évvel fiatalabbak, és Patrick aki nyolc évvel fiatalabb. Tanulmányait a római-katolikus... több»
888 millió $
#6
Daisy Ridley

Daisy Ridley

szül. 1992. 04. 20. (26 éves)


Daisy Ridley 1992. április 20-án született a londoni Westminsterben. 2010-ben fejezte be színészi tanulmányait a Tring Park School for the Performing Arts nevű színészképzőben. Pályáját kis költségvetésű tévéfilmekkel és sorozatokkal kezdte: Youngers, a Néma szemtanú, a Mr Selfridge (2013) vagy a Baleseti sebészet. Világszerte... több»
1.08 milliárd $
#5
Johnny Depp

Johnny Depp

szül. 1963. 06. 09. (55 éves)
Owensboro, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Teljes nevén John Christopher Depp II, június 9-én született Owensboro városában, Kentucky államban, négy testvére közül ő a legfiatalabb. Apja mérnök volt, anyja háztartásbeli. Később a család Floridába költözött, ahol középiskoláját végezte. Szülei elváltak, amikor 15 éves volt. Gitározni kezdett, majd megalapította... több»
1.1 milliárd $
#4
Emma Watson

Emma Watson

szül. 1990. 04. 15. (28 éves)
Paris, Franciaország

Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én született Párizsban, ügyvéd szülők gyermekeként. Öt éves korában költöztek vissza Angliába, itt kezdte el iskoláit is. Gyerekkorától kezdve színésznő szeretett volna lenni, és erre tudatosan készült is: színészetet és éneklést tanult, illetve meghallgatásokra járt. Emma... több»
1.3 milliárd $
#3
Gal Gadot

Gal GadotGal Gadot, izraeli modell és színésznő 1985. április 30-án született az izraeli Rosh Ha'ayinban. Erősen vallásos zsidó környezetben nőtt fel, eredetileg ügyvédnek készült, két évet szolgált az izraeli hadseregben. Ezt követően modellként kezdett dolgozni, 2004-ben ő lett a Miss Universe helyi győztese. Modellként szerepelt a... több»
1.4 milliárd $
#2
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

szül. 1972. 05. 02. (46 éves)
Hayward, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Dwayne Douglas Johnson 1972. május 2-án  született a kaliforniai Hayward városában. A középiskolában atletizált és amerikai focizott. Ennek köszönhetően sportösztöndíjat kapott, és lehetősége lett volna bemutatkozni az amerikai futball ligába (NFL) is, de egy súlyos hátsérülés miatt fel kellett adnia karrierjét. Miután... több»
1.5 milliárd $
#1
Vin Diesel

Vin Diesel

szül. 1967. 07. 18. (51 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok

Vin Diesel Mark Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait színészi... több»
1.6 milliárd $