10 színész, aki csúfos kudarcot vallott akciósztárként

Tegye fel a kezét, az aki gyerekként ne álmodott volna arról, hogy egyszer majd akciósztár lesz! Ehhez persze remek motivációt nyújtottak azok a produkciók, amelyekben kedvenc hollywoodi sztárjaink vállaltak szerepet.

Ez a műfaj azonban nem mindenkinek áll jól, hiszen lássuk be, hogy egy Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Liam Neeson a kisujjából kirázza a kemény akcióhőst, az alábbi listánkon helyet kapó színészek azonban nem egy esetben kemény fába vágták a fejszéjüket, amikor elvállaltak egy-egy “pörgősebb” szerepet.

Pamela Anderson a kilencvenes évekre Hollywood egyik legikonikusabb szépségévé vált a Baywatch sorozatnak köszönhetően, az 1996-ban megjelent Barb Wire: A bosszúálló angyal azonban enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Ice Cube-nak viszont ezzel szemben több próbálkozása is volt az elmúlt évek során. A rapperből lett színész számos szerepet tudhat maga mögött, amelyek szinte egytől egyig bukásnak mondhatók.

De nem is szeretnénk tovább húzni az időt, érdemes böngészni listánkat, az itt helyet kapott színészeknél pedig a bukott produkciókat is feltüntettük.

#10
Ice Cube

Ice Cube

szül. 1969. 06. 15. (54 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
O'Shea Jackson, művésznevén Ice Cube 1962. június 15-én látta meg a napvilágot Los Angelesben. Szülei a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemen tanítottak. A rap műfajával középiskolai évei alatt találkozott; első zenekara az N.W.A. névre hallgatott. A Niggaz Without Arms szövegeivel erős ellenállást váltott ki a rendvédelmi erők... több»
#9
Pamela Anderson

Pamela Anderson

szül. 1967. 07. 01. (56 éves)
Ladysmith, British Columbia, Kanada
Pamela Anderson 1967. július 1-jén született a kanadai Ladysmithben. Első nyilvános szereplése egy vancouveri futballmeccshez köthető, ahol a kivetítő képét irányító rendező figyelt fel rá, ezt követően pedig a nézők hosszú percekig bámulhatták a szőke bombázót. A pólóján a Labatt’s ruházati cég márkanevét viselő... több»
#8
Chris Klein

Chris Klein

szül. 1979. 03. 14. (45 éves)
Hinsdale, Illinois, Amerikai Egyesült Államok
Frederick Christopher Klein 1979. március 14-én, az Illinois állambeli Hinsdale-ben látta meg a napvilágot német, ír és angol felmenőkkel rendelkező szülők gyermekeként. Édesanyja, Terese Bergen óvodai nevelő, édesapja Fred Klein pedig mérnök. Chris a középső gyermek, két testvére van, egy nővére, Debbie és egy öccse, Timothy.... több»
#7
Eric Roberts

Eric Roberts

szül. 1956. 04. 18. (67 éves)
Biloxi - Mississippi - Amerikai Egyesült Államok
Eric Anthony Roberts 1956. április 18-án született Billoxiban, Mississippiben, az Egyesült Államokban. Szülei Betty Lou és Walter Grady Roberts amatőr színészek és drámaírók voltak, akik a George Washington Slept Here című darab turnéján találkoztak. 1963-ban megalapították az Atlanta Actors and Writers Workshopot és gyerekeknek... több»
Bukott filmje: Riválisok...és a legtöbb film, amelyben szerepet vállalt eddig
#6
Jennifer Garner

Jennifer Garner

szül. 1972. 04. 17. (51 éves)
Houston - Texas - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Anne Garner 1972. április 17-én született Houstonban. Édesanyja angoltanár, édesapja vegyész. Egy nővére és egy húga van. Már fiatalkorában vonzotta a színpad, kilenc évig balettozott, egyetemi tanulmányait mégis a Denison University kémia szakán kezdte meg. Hamar rájött azonban, a tudomány világa helyett inkább a... több»
Bukott filmjei: Daredevil - FenegyerekElektra
#5
Seann William Scott

Seann William Scott

szül. 1976. 10. 03. (47 éves)
Cottage Grove, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok
Seann William Scott elsősorban a tiniknek szánt vígjátékokban alakított szerepei révén ismerhetjük, az utóbbi években viszont a karizmatikus komikus kissé érettebb vígjátékokban is sikert aratott. Eredetileg baseball játékosnak készült, de az egyik meccsén annyira kiábrándult a sportból, hogy pályát módosított. Dolgozott... több»
#4
Taylor Lautner

Taylor Lautner

szül. 1992. 02. 11. (32 éves)
Grand Rapids, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született a Michigan állami Grand Rapidsben. Édesanyja, Deborah szoftverfejlesztő cégnél dolgozik, míg édesapja, Daniel repülőgép pilóta. Húga, Makena 6 évvel fiatalabb nála. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni Fabiano Karate Iskolájában és egy évvel az edzések elkezdése után már... több»
#3
John Cusack

John Cusack

szül. 1966. 06. 28. (57 éves)
Evanston - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
John Cuasck, a neves humorista, Joan Cusack bátyja, tizenhét éves korában csöppent bele a filmek világába az 1983-as Én és a te anyád című vígjátékkal. A filmvásznon való debütálását olyan műfajilag nehezen besorolható filmek követték, mint az Állj mellém! (1986) vagy a Kiállítva (Nyolc-nulla)(1988). Az első komoly... több»
#2
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
#1
Ben Affleck

Ben Affleck

szül. 1972. 08. 15. (51 éves)
Berkeley, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Benjamin Geza Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kalifornia állambeli Berkeley-ben, Massachusettsben nőtt fel, Cambridge-ben. Első szerepét egy Burger King reklámban kapta. A mozivásznon a The Dark End of the Street (1981) című filmben debütált, majd főszerepet kapott a The Voyage of the Mimi (1984) című sorozatban. Első komolyabb... több»