Így költötte el ez a 10 hollywoodi sztár az első nagy fizetését, az egyikük fagylaltkocsit vett

Az első fizetés mindannyiunk életében izgalmas és meghatározó mérföldkő. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem.

Nos...talán annyiban, hogy az ő fizetési csekkjükön általában több a nulla. Matt Damon például első nagy fizetéséből fizette ki édesanyja doktori címét. De volt aki fagyiskocsit, míg más Teslát vásárolt. Néhány szokatlan első vásárlása közé tartozik egy tévé valaki más nagymamájának, míg a legszerényebb költekezés tárgya egy csomó cukorka volt.

 

#10
George Clooney

George Clooney

szül. 1961. 05. 06. (62 éves)
Lexington - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
George Timothy Clooney 1961. május 6-án született a Kentucky állam béli Lexingtonban. Édesanyja, Nina Bruce (leánykori nevén Warren), szépségkirálynő volt, a városi tanács tagja. Édesapja, Nick Clooney, egykori műsorvezető, a kései 90-es években 5 évig volt az American Movie Classics házigazdája. A középiskolában George-nál... több»
George Clooney vett egy barátja nagymamájának egy távirányítós tévét. George Clooney a barátja nagymamájával lakott a haver lakásában, karrierje elején. "Vettem neki (a nagyinak) egy távirányítóval ellátott tévét, mert mindig fel kellett állnia, hogy átkapcsolja a csatornát. Szóval az első csekkemből vettem neki egy tévét" - mondta a POPSUGAR-nak 2022-ben, amikor arról kérdezték, mit csinált az első fizetéséből. Clooney nettó vagyonát 500 millió dollárra becsülik a Celebrity Net Worth szerint. A South China Morning Post arról számolt be, hogy a színész 40 millió dollárt keresett csak a Nespressó reklámokban való szerepléseivel.
#9
Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

szül. 1982. 04. 30. (41 éves)
Point Pleasant, New Jersey
Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született Point Pleasantben, New Jerseyben, egy művészlelkű anya és egy gyógyszerészeti ellátó ügynök apa lányaként. Már kisgyerekként színésznő szeretett volna lenn, és miután szülei elváltak, anyja úgy döntött, Los Angelesbe költöznek, hogy lánya álma valóra... több»
Kirsten Dunst a pénzét a főiskolai alapjába tette és vett egy házat. "Olyan fiatalon kezdtem el színészkedni, hogy az összes pénzem a főiskolai alapba ment. Aztán valószínűleg vettem anyukámnak egy házat" - mondta Kirsten Dunst a Hollywood Reporter kerekasztal-beszélgetésén még 2016-ban. Dunst gyerekszínésznőként kezdte, első nagy áttörését 12 évesen szerezte, amikor 1994-ben Tom Cruise és Brad Pitt oldalán játszott az Interjú a vámpírral című filmben. A színésznő azonban soha nem járt főiskolára, tanulmányait a Los Angeles-i Notre Dame High Schoolban fejezte be 2000-ben.
#8
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

szül. 1969. 07. 24. (54 éves)
The Bronx, New York, Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lopez 1969. július 24-én született New Yorkban, apja programozó, édesanyja alapiskolás tanár. Lopez már fialton vonzódott az előadóművészet iránt, szülei pedig mindenben támogatták lányukat. A tánc meghatározónak bizonyult az életében, ugyanis annak köszönhetően indult be karrierje a televízió képernyőin és a... több»
Jennifer Lopez felújította autóját. Amikor Jennifer Lopez 1991-ben Fly Girl táncosnő volt az In Living Color című sorozatban, minden meghallgatásra egy Hondával ment - magyarázta a Hollywood Reporter 2016-os kerekasztal-beszélgetésén a színész/énekes. "És amikor megkaptam a szerepet - azt hiszem, ez egy állandó sorozat volt - vettem egy autót, egy Mercedest" - mondta - "és ez egy hatalmas dolog volt, bár ugyanazon a héten írtam alá az autó lízingjét és szakítottam a barátommal. Ott voltunk a kereskedésben, és én sírtam". Jennifer Lopez nettó vagyonát a Celebrity Net Worth körülbelül 400 millió dollárra becsüli.
#7
Tiffany Haddish

Tiffany Haddish

szül. 1979. 12. 03. (44 éves)
Los Angeles, California, Egyesült Államok
Tiffany Haddish 1979. december 3-án született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Tsihaye Reda Haddish és Leola Haddish gyermekeként látta meg a napvilágot. Mindössze hároméves volt, amikor édesapja elhagyta a családot. Édesanyja később ismét férjhez ment, így Haddish-nak további négy féltestvére született. Tizenkét éves... több»
Tiffany Haddish rengeteg édességet vásárolt. "Vettem egy nagy doboz Snickerst és nyalókát. Jolly Rancher pálcikákat és nyalókákat. És mondtam már, hogy Snickers? És kukoricadiót" - mondta a komikus a Time magazinnak 2018-ban - "Meglep, hogy most nem vagyok cukorbeteg, mert imádom a Snickerst" - mondta, hozzátéve, hogy egyik célja, hogy munkát kapjon egy Snickers-gyárban, hogy kitalálja a receptjüket, és elkészíthesse magának az édességet. Haddish a HuffPostnak 2020-ban elmondta, hogy 80 ezer dollárt keresett a Girls Trip (2017) című filmben nyújtott áttörő szerepéért. Ma már 6 millió dollárra becsülik a nettó vagyonát a Celebrity Net Worth szerint.
Issa Rae vett egy Teslát. A színésznő Buzzfeednek adott 2020-as interjújában derült ki, hogy első nagy fizetéséből ugyanazt vásárolta, mint kollégája, LaKeith Stanfield. Stanfield azt nyilatkozta a Buzzfeednek: "Vettem egy Teslát", mire Rae azt mondta: "Ugyanezt. Micsoda? Tesla ikrek! Most hazudsz? Soha nem láttalak vezetni. Stanfield pedig így reagált: "A műhelyben van!" / Issa Rae - aki az HBO Insecure című vígjáték-drámájának főszereplőjeként, illetve nemrég Barbie elnökként a Barbie című filmben vált ismertté - a Variety szerint 2021-ben 40 millió dolláros, öt évre szóló szerződést írt alá az HBO-val.
#5
Rupert Grint

Rupert Grint

szül. 1988. 08. 24. (35 éves)
Watton-at-Stone, Hertfordshire, United Kingdom
Rupert Alexander Llyod Grint 1988. augusztus 24-én, az Essex megyei Harlow-ban született, Nagy-Britanniában. Ő volt Joanne és Nigel Grint első gyermeke, akit további négy követett a családjában. Londontól északra, Hertfordshire-ben nőtt fel, ott is járt iskolába, amelyet a karrierje miatt nem fejezet be azonnal. Az iskolai évei alatt... több»
Rupert Grint vett egy fagylaltkocsit. "Az első ambícióm az volt, hogy fagylaltos legyek, ezért vettem a Bedford furgont" - mondta a Harry Potter sztárja a Daily Mailnek 2014-ben - "Nem sokkal azután, hogy megvettem, egy alkalommal ott volt nyolc gyerek a zsebpénzével, akik azt remélték, hogy vehetnek egy 99 centest vagy bármit. De nem volt mit adnom nekik. Azóta megtanultam a leckét" - mondta. Hozzátette, hogy a furgon hasznosnak bizonyult, mivel a Harry Potter forgatásának utolsó napján is azzal ment a forgatásra. "A stáb és a stábtagok grilleztek, és én szállítottam a nyalókákat és a jégkrémeket." Grint tizenegy évesen kapta meg első szerepét a Harry Potterrel, és azt mondta, hogy a franchise-ban való színészkedés élménye "fojtogató" volt. A Celebrity Net Worth 50 millió dollárra becsüli Grint nettó vagyonát. 
#4
Nicole Kidman

Nicole Kidman

szül. 1967. 06. 20. (56 éves)
Honolulu, Hawaii, U.S
Nicole Kidman 1967. június 20-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja, Anthony Kidman pszichológus, anyja, Janelle Kidman főnővér volt. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy... több»
Nicole Kidman új háztartási gépet vásárolt. "Vettem anyukámnak és apukámnak egy mosógépet. Később vettem magamnak néhány csizmát, ami olyan volt, mint a legmenőbb csizma, amit valaha is láttam életemben" - mesélte Nicole Kidman 2018-ban a Time magazinnak. A Forbes a hetedik legjobban fizetett színésznőként tartotta számon Kidmant 2020-ban (a legjobban kereső Sofia Vergara és Angelina Jolie mögött), aki csak abban az évben 22 millió dollárt keresett.
#3
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Brad Pitt az első fizetését néhány elegáns bútorra költötte el. "Amikor megkaptam az első fizetésemet, egy korhű Craftsman székre és egy Frank Lloyd Wright-utánzatú lámpára költöttem" - mondta Brad Pitt 2012-ben az Architecture Daily című lapnak. Hozzátette, hogy a második fizetéséből egy sztereó készüléket fizetett ki. Ma a Frank Lloyd Wright boltban árult lámpák 240 és 2750 dollár között mozognak, míg a Craftsman-székek 1450 és 1695 dollár között szerepelnek a Crafters and Weavers oldalán. Pitt becsült vagyona 400 millió dollárra tehető a Celebrity Net Worth szerint. A 2022-es Bullet Train című akciófilm főszerepével a Variety szerint Pitt 20 millió dollárt keresett.
#2
Cillian Murphy

Cillian Murphy

szül. 1976. 05. 25. (47 éves)
Douglas, Cork, Írország
Cillian Murphy 1976. május 25-én született az írországi Douglasben. Édesanyja francia tanárnő, édesapja az Ír Nemzetközi Tanulmányi Intézet munkatársa. Problémás fiatal volt, kihágásaiért a középiskolában többször is felfüggesztették, végül azonban sikeresen letette az érettségi vizsgákat. Mindemellett a zene is... több»
Az Oppenheimer főszereplője, Cillian Murphy azt mondta a Hollywood Reporternek, hogy az első nagy fizetéséből vett egy lemezjátszót és egy hangrendszert: "Mert a lemezjátszók akkor még nem voltak olyan menők, mint most, ugye?" - nyilatkozta a színész. Cillian Murphy nettó vagyonát 20 millió dollárra becsüli a Celebrity Net Worth. 
#1
Matt Damon

Matt Damon

szül. 1970. 10. 08. (53 éves)
Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Matt Damon 1970-ben született Massachusettsben. A Cambridge Rindge and Latin Schoolban érettségizett le, egyetemi tanulmányait a Harvardon folytatta. 2005 óta házas, felesége Luciana Bozán Barroso, három gyermeket nevelnek.   Több kisebb szerepet követően karrierjében az áttörést a Good Will Hunting (1997) hozta meg. A film... több»
Matt Damon az első nagy fizetését az 1990-ben készült Rising Son/Apa és fia című tévéfilmért kapta: 25 000 dollárt zsebelt be a szerepért. "Vettem a bátyámnak egy autót, és anyámnak is én fizettem a doktori programját. És ez nagyon jó érzés volt" - mondta a Hollywood Reporter-nek egy interjúban.Damon nettó vagyonát a Celebrity Net Worth szerint 2023-ban körülbelül 170 millió dollárra becsülik. A Variety beszámolója szerint 4 millió dollárt keresett az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításával.