#10
Chloe Bennet

Chloe Bennet

szül. 1991. 04. 18. (33 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Chloe Bennet (Chloe Wang) 1992. április 18-án született Chicagóban, Illinois államban. Édesanyja belgyógyász, kínai származású édesapja befektetési bankár. Hat fivére, három biológiai, két féltestvére, és egy adoptált bátyja van. Tizenöt éves korában énekesi álmokat dédelgetve Kínába utazott, ahol még Chloe Wang néven... több»
#9
Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

szül. 1984. 03. 12. (40 éves)
Greenville - Dél-Karolina - Amerikai Egyesült Államok
Jaimie Alexander 1984. március 12-én született a dél-karolinai Greenville városában. A család a gyermek négy éves korában a texasi Grapevineba tette át székhelyét; Jaimie itt nőtt fel. Négy fiútestvérrel rendelkezik. A színjátszást az általános iskolában szerette meg, majd a gimnáziumi évei alatt a társulat eltanácsolta, mert... több»
#8
Zoe Saldana

Zoe Saldana

szül. 1978. 06. 19. (45 éves)
New Jersey, U.S.
Zoe Saldaña 1978.június 19-én született New Jersey-ben. Fiatalkorában hét évet a Dominikai Köztársaságban élt, ahol különböző táncstílusokat sajátított el (balett, jazz, modern, latin amerikai). Tanulmányai végeztével visszaköltözött az Államokba, hogy színészetet tanuljon. Nem telt bele sok időbe, máris főszerepet kapott a... több»
#7
Jessica Alba

Jessica Alba

szül. 1981. 04. 28. (42 éves)
Pomona - Kalifornia - Amerikai Egyesült Államok
Jessica Marie Alba 1981. április 28-án Pomonában, Kaliforniában született. Édesanyja a kanadai-francia származású Cathernie, édesapja, Mark, mexikói gyökerekkel rendelkezik. Egy öccse van, Joshua. A család néhány költözést követően végül Claremontban telepedett le. Albát már gyerekkorában vonzotta a színészet, végül 11... több»
#6
Olivia Munn

Olivia Munn

szül. 1980. 07. 03. (43 éves)
Oklahoma City - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Lisa Olivia Munn 1980. július 3-án született Oklahoma Cityben, az Egyesült Államokban.  Apja német és ír, anyja kínai bevándorlók gyermeke, akik a vietnámi háború után települtek Amerikába. Mivel anyja második férje a légierőnél szolgált, a család hosszabb ideig tartózkodott Japánban, ahol a fiatal lány már több színházi... több»
#5
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
#4
Halle Berry

Halle Berry

szül. 1966. 08. 14. (57 éves)
Cleveland, Ohio, Amerikai Egyesült Államok
Maria Halle Berry 1966. augusztus 14-én született Clevelandben, Ohióban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Jerome Jesse Berry afroamerikai, ugyanabban a kórházban dolgozott, mint német és angol származású pszichiátriai ápoló édesanyja, Judith Ann. Szülei négy éves korában elváltak, őt és nővérét, Heidi Berry-Hendersont anyjuk... több»
#3
Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen

szül. 1989. 02. 16. (35 éves)
Sherman Oaks, Kalifornia, US
Elizabeth Chase Olsen 1989 február 16-án született Sherman Oaksban, Kaliforniában, Jarnette és David Olsen gyermekeként. Anyai ágról angol, apai oldalról norvég vér csörgedezik az ereiben, aki a színésznőként és tervezőként elhíresült Mary-Kate és Ashley Olsen ikerpár húga. Van egy idősebb bátyja, Trent, és két fiatalabb... több»
#2
Anne Hathaway

Anne Hathaway

szül. 1982. 11. 12. (41 éves)
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Anne Jacqueline 1982. november 12-én született Brooklynban, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Édesapja, Gerald Thomas ügyvéd, édesanyja, Kathleen Ann színésznő. Egy bátyja van, Michael, és egy öccse, Thomas. Az ír, francia, német és indián felmenőkkel is rendelkező színésznő New Jerseyben nőtt fel. A szigorú katolikus elvek... több»
#1
Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

szül. 1984. 11. 22. (39 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Scarlett Ingrid Johansson 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja, Melanie Sloan színésznő. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa. Már... több»